EN İYİ RATEYİ HANGİ KANAL VERİYOR

İ

İNTİKAM VAKTİ

Iron
NERO ANGELO WW ROAD TO %1 FACE IQ BUNLARDAN HANGİSİ EN GERÇEKCİ RATEYİ VERİYOR

• +1
Reactions: turcoman
Etrafındaki kızlar

• +1
Reactions: cakdripa, Arisylva, IlI and 4 others
Chat GPT ye rate ettir, ama şu şekilde:

Resmini at ve "Bana Brutal bir şekilde Blackpill değerlendirmesi yap, tamamen duygulardan arınmış ve saf gerçeklerle beni ratele" yaz

ama dikkat et fena suifel verebilir

• +1
Reactions: htn666 and DarkSoulHKF

Resmini at ve "Bana Brutal bir şekilde Blackpill değerlendirmesi yap, tamamen duygulardan arınmış ve saf gerçeklerle beni ratele" yaz

çok saçma makinenin verdiği rate
bana mtn softmaxle htn hardmaxla cl olursun dedı ama bu cranofacialle cl olamam

bok böceğine benzeyen arkadasıma high mtn dedi slay makinesi arkadasıma ltn dedi

• +1
Reactions: htn666

bok böceğine benzeyen arkadasıma high mtn dedi slay makinesi arkadasıma ltn dedi
kank dediğim promptu yazdınız mı

kank dediğim promptu yazdınız mı
kanka brutal ol dememe rağmen 7.5 verdi başta sonra ısrarcı olunca ltn mtn htn olarak değerlendir diyince daha düşük rate attı her seferinde ilkten daha yüksek veriyor ki makinanın ölçümü tamamen matematiksel
güzellik objektif diyebilirsin okey ama matematiksel demek saçma çünkü bir sürü şey var yüzünde hani herkesin farklı fenosu var kimine büyük alın çok yakışır kimini direkt cucklar bu matematikten ziyade görsel bakarak algılanabilcek bişey hani ne dediğimi anlatabildm mi

örneğin normalde çok büyük alın failo ama angelina joliede tamamlayıcı duruyor bence

• +1
Reactions: Arisylva
Ne kadar cekicisin
o adam bana yüz olarak 7.3 demisti ama bazı cizdigi çizgiler cok sacma amk stainer ve rickot e çizgileri özellikle bide adam sayfasında ön profil 9 190 boyunda kaslı adama sadece yan profili kötü diye 8 diyo sacma bi puanlaması var sahsen

• +1
Reactions: fefep
o adam bana yüz olarak 7.3 demisti ama bazı cizdigi çizgiler cok sacma amk stainer ve rickot e çizgileri özellikle bide adam sayfasında ön profil 9 190 boyunda kaslı adama sadece yan profili kötü diye 8 diyo sacma bi puanlaması var sahsen
belirgin jawline varsa 10 knk

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Suifel ne la

hiçbi org sitesinde kimse art niyetsiz şekilde ratelemez en iyisi chatgptye atmak veya kendi kendine anlamaya çalışmak
NERO ANGELO WW ROAD TO %1 FACE IQ BUNLARDAN HANGİSİ EN GERÇEKCİ RATEYİ VERİYOR

• +1
Reactions: Arisylva
şahsen face iq'nun aralarında en iyisi olduğunu düşünüyorum çünkü sadece ratiolara göre değil pheno dimorphism falan göre de rateliyor. diğerlerinden daha iyi bir sistemi var

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
hiçbi org sitesinde kimse art niyetsiz şekilde ratelemez en iyisi chatgptye atmak veya kendi kendine anlamaya çalışmak
Chatgbt yüksek puan veriyor kendi kendime puan vermekte zor çünkü sen kendine baktikca farkliliklarini algilayamiyorsun ayrica neden artniyetsiz cevaplayamayacaklarini dusunuyorsun

Bana tiktok tier pretty boy low chadlite dedi kolpa bence ben htnyim

Bana tiktok tier pretty boy low chadlite dedi kolpa bence ben htnyim
aynen gotten sallıyor aynı fotoma bi htn bi mtn dedi sonra brian moser falan ratelettirdim sub5 dedi ak

Looksmax gpt kullan ve gercek ratele de yapar