İNTİKAM VAKTİ
Iron
NERO ANGELO WW ROAD TO %1 FACE IQ BUNLARDAN HANGİSİ EN GERÇEKCİ RATEYİ VERİYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
televizyon kanalı aqne kanalı
ODSKCEJBSHBXWKWXNDHXBWZNKSHXBEXNJSXJ DCHAZJNSXH AZKMXSH AZJNSXHBWZNJXWHBDWNJDWHBSWIMEXYBXZWINtelevizyon kanalı aq
Ne kadar cekicisinNERO ANGELO WW ROAD TO %1 FACE IQ BUNLARDAN HANGİSİ EN GERÇEKCİ RATEYİ VERİYOR
çok saçma makinenin verdiği rateChat GPT ye rate ettir, ama şu şekilde:
Resmini at ve "Bana Brutal bir şekilde Blackpill değerlendirmesi yap, tamamen duygulardan arınmış ve saf gerçeklerle beni ratele" yaz
ama dikkat et fena suifel verebilir
kank dediğim promptu yazdınız mıçok saçma makinenin verdiği rate
bana mtn softmaxle htn hardmaxla cl olursun dedı ama bu cranofacialle cl olamam
bok böceğine benzeyen arkadasıma high mtn dedi slay makinesi arkadasıma ltn dedi
kanka brutal ol dememe rağmen 7.5 verdi başta sonra ısrarcı olunca ltn mtn htn olarak değerlendir diyince daha düşük rate attı her seferinde ilkten daha yüksek veriyor ki makinanın ölçümü tamamen matematikselkank dediğim promptu yazdınız mı
o adam bana yüz olarak 7.3 demisti ama bazı cizdigi çizgiler cok sacma amk stainer ve rickot e çizgileri özellikle bide adam sayfasında ön profil 9 190 boyunda kaslı adama sadece yan profili kötü diye 8 diyo sacma bi puanlaması var sahsenNe kadar cekicisin
belirgin jawline varsa 10 knko adam bana yüz olarak 7.3 demisti ama bazı cizdigi çizgiler cok sacma amk stainer ve rickot e çizgileri özellikle bide adam sayfasında ön profil 9 190 boyunda kaslı adama sadece yan profili kötü diye 8 diyo sacma bi puanlaması var sahsen
Chat GPT ye rate ettir, ama şu şekilde:
Resmini at ve "Bana Brutal bir şekilde Blackpill değerlendirmesi yap, tamamen duygulardan arınmış ve saf gerçeklerle beni ratele" yaz
NERO ANGELO WW ROAD TO %1 FACE IQ BUNLARDAN HANGİSİ EN GERÇEKCİ RATEYİ VERİYOR
Chatgbt yüksek puan veriyor kendi kendime puan vermekte zor çünkü sen kendine baktikca farkliliklarini algilayamiyorsun ayrica neden artniyetsiz cevaplayamayacaklarini dusunuyorsunhiçbi org sitesinde kimse art niyetsiz şekilde ratelemez en iyisi chatgptye atmak veya kendi kendine anlamaya çalışmak
Bana tiktok tier pretty boy low chadlite dedi kolpa bence ben htnyimChat GPT ye rate ettir, ama şu şekilde:
ben htnyim
Noldu kral zoruna giden ne oldu
aynen gotten sallıyor aynı fotoma bi htn bi mtn dedi sonra brian moser falan ratelettirdim sub5 dedi akBana tiktok tier pretty boy low chadlite dedi kolpa bence ben htnyim
Bir şey yok kanka milleti yanlış rafeleyip kendine htn demen biraz güldürdü sadece.Noldu kral zoruna giden ne oldu![]()
Looksmax gpt kullan ve gercek ratele de yaparçok saçma makinenin verdiği rate
bana mtn softmaxle htn hardmaxla cl olursun dedı ama bu cranofacialle cl olamam
bok böceğine benzeyen arkadasıma high mtn dedi slay makinesi arkadasıma ltn dedi
Dis gorunusumu bilmeden yorum yapman komikBir şey yok kanka milleti yanlış rafeleyip kendine htn demen biraz güldürdü sadece.
LAN BU XAVIERBir şey yok kanka milleti yanlış rafeleyip kendine htn demen biraz güldürdü sadece.