FAWFF
Bronze
dopaman erdasını deneyecem 10k tl falan ucuz zaten benim için değersiz miktar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
takviyeconun sahibi @srh4an bu adam cope olduğunu biliyo almayıntakviyeco dan al dopamandan alma
takviyeco linkini atsana bakayım denerim bu olmazsatakviyeco dan al dopamandan alma
sahte çıksa 10k gitcek adam gibi yerden altakviyeco linkini atsana bakayım denerim bu olmazsa
Olm şaka mı yapıyom ciddi diyosund kankadopaman erdasını deneyecem 10k tl falan ucuz zaten benim için değersiz miktar
Ciddi diyorum aq alacğaım hani başka source göremiyorum türkiyede indiamarttan gelmez heralde burayaOlm şaka mı yapıyom ciddi diyosund kanka
Adam gibi yeri bilsem keşke de alsam ordansahte çıksa 10k gitcek adam gibi yerden al
adama 3 gundur ana avrad sovduk hala almak isteyen var bu konuyu konusmaya gerek yok sktr et daha isteyen alsınOlm şaka mı yapıyom ciddi diyosund kanka
Ne anlatıyorsun yarram denemek istiyorum sadece ve para sıkıntım yok sizin gibiadama 3 gundur ana avrad sovduk hala almak isteyen var bu konuyu konusmaya gerek yok sktr et daha isteyen alsın
"para sıkıntım yok sizin gibi"Ne anlatıyorsun yarram denemek istiyorum sadece ve para sıkıntım yok sizin gibi