Ergenligini saglikli geciren var mi

IzotretinoinKullani

IzotretinoinKullani

6’5 196 Turk Mtn
Ben cocukluktan beridir obezim full abur cubur beslendim hala da oyle besleniyom uyku duzenim ergenlikte cocuklukta fln bok gibiydi gunde 5 saat fln uyurdum spor ztn yok ama boyum bunlara ragmen uzadi dikkat etsem 210 olurdum galiba

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and coax96
Ben cocukluktan beridir obezim full abur cubur beslendim hala da oyle besleniyom uyku duzenim ergenlikte cocuklukta fln bok gibiydi gunde 5 saat fln uyurdum spor ztn yok ama boyum bunlara ragmen uzadi dikkat etsem 210 olurdum galiba
%90 genetik şuan boy kaç

• +1
Reactions: veneficus and coax96
196 profilde yazio

• +1
Reactions: coax96
Genetik bende bok gibi gecirdim obezdim 7. Sınıfta jino falan oldum 11. Sınıfa kadar lmtn falandım simdi lcl rate alıyom

Pardon profil ciddiye almıyorum ama dikkat etseydin uylu düzeni filan kesin 2m olurdun
yok la benim 180 kuzenim var babası 175 anası 165 bebenin hayatı bok sigara alkol ama 180 olmuş helal olsun

• +1
Reactions: veneficus
yok la benim 180 kuzenim var babası 175 anası 165 bebenin hayatı bok sigara alkol ama 180 olmuş helal olsun
Bu nasıl mümkün oluyor herkesin böyle babam 170 annem 158 ben 186 olacam zorlasam

• So Sad
Reactions: ankaranin_adami
Bu nasıl mümkün oluyor herkesin böyle babam 170 annem 158 ben 186 olacam zorlasam
bide erken yatın primal beslenmekle uğraşıyorum 170 kaldım ama wingspanım 2 3 cm uzamış geçen inş 176 178 olurum

• +1
Reactions: arseth6
okulda verdikleri süt üzümden mi anlamıyom çocukluğumdan beri süt maxing yapıyom hayvan gibi içiyordum kutu süt gördüm mü direkt

• So Sad
Reactions: ankaranin_adami
Genetik bende bok gibi gecirdim obezdim 7. Sınıfta jino falan oldum 11. Sınıfa kadar lmtn falandım simdi lcl rate alıyom
Convdan atarmısın harbi merak ettim