ergenlikte ascendletebilecek şeyler

ataxkm

ataxkm

Iron
beyler ergenlikteyim ve tipimi, boyumu, frame'imi her neyse artık en fazla ascendletebilecek şeyler, potansiyelimi maximize edebilecek şeyler önerip söylermisiniz?
hgh veya peptideslara çok sıcak bakmıyorum

sağlıklı yasa cok bisi yok her şey cope amk

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, divisionpanzerfaust and 1 other person
sağlıklı yasa cok bisi yok her şey cope amk
olabildiğimce kadar sağlıklı yaşıyorum bitek erkenden bilmem gereken şeyleri bilmek istedim

• +1
Reactions: Kayra139
  • JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, fefep and Aven
cjc + ipa :ROFLMAO:

• +1
Reactions: Serialsuicide
tasak geçmeyin la

beyler ergenlikteyim ve tipimi, boyumu, frame'imi her neyse artık en fazla ascendletebilecek şeyler, potansiyelimi maximize edebilecek şeyler önerip söylermisiniz?
spora yazıl yağ oranını 10-12 aralığına çek çok fazla stres yapmamaya çalış hayatını bilemem ama hergün 8-9 saat uyumaya çalış karanlıkta kilonun 2 katı protein ye ve sağlıksız yağlardan uzak dur natural yapabileceklerin bunlar

spora yazıl yağ oranını 10-12 aralığına çek çok fazla stres yapmamaya çalış hayatını bilemem ama hergün 8-9 saat uyumaya çalış karanlıkta kilonun 2 katı protein ye ve sağlıksız yağlardan uzak dur natural yapabileceklerin bunlar
teşekkür ederim

bide yas kaç

• +1
Reactions: ataxkm
neden kilosunun 2 katı peki

tasak degilde base mtn hmtn degilsen htnye ascendleyemicen böyle
base tr rate hmtn dedi mogeater ve yabancılar normal rate mtn dedi (bi 20 kişi mhtn potential dedi)

base tr rate hmtn dedi mogeater ve yabancılar normal rate mtn dedi (bi 20 kişi mhtn potential dedi)
o zaman gh harici iyi beslen spor yap bide postürünü koru fazla bisi yok

• +1
o zaman gh harici iyi beslen spor yap bide postürünü koru fazla bisi yok
hgh veya peptidelar harbideb önemlimi peki? belki babam bi ara izin verebilir

hgh veya peptidelar harbideb önemlimi peki? belki babam bi ara izin verebilir
önemli diyemem de bok sik cope methodlar calismiyo.boy bonemass bide kutle koymak için iyi

• +1
önemli diyemem de bok sik cope methodlar calismiyo.boy bonemass bide kutle koymak için iyi
mhtn potansiyeli mesela hhtn yapabilirmi bonemass sayesinde, kb çok soru sordum mk

mhtn potansiyeli mesela hhtn yapabilirmi bonemass sayesinde, kb çok soru sordum mk
kemiklerin iyilesirse her türlü ascendlersinde şu potansiyelin var %100 htn olcan diye bisi yok

• +1
Reactions: Serialsuicide and ataxkm
Genetik

• +1
Reactions: Ashoimex, Serialsuicide, maarda and 1 other person
ergenlikte sal akışına ne oluyo görürsün

• +1
neden kilosunun 2 katı peki
spor camiası ve bilim adamlarının buluşlarına göre kilonun 2 katı aldığın protein kas sentezi ve hormon sentezi için optimal değer

• +1
Reactions: HasSıkımovıc_31
spor camiası ve bilim adamlarının buluşlarına göre kilonun 2 katı aldığın protein kas sentezi ve hormon sentezi için optimal değer
Bi 6 9 ay sonra haftada 4 kez direk 2 tane yumurtayı kabuğuyla üstüne süt bal muz direk smoothie gibi içecem

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Bi 6 9 ay sonra haftada 4 kez direk 2 tane yumurtayı kabuğuyla üstüne süt bal muz direk smoothie gibi içecem
güzel sana önerim hergün yumurta yemeye calış bide sana yardım edenlere rep at;)

• Love it
  • +1
Reactions: HasSıkımovıc_31 and pashanimair
8IU GH

• +1
Reactions: Serialsuicide
gh dışında her şey cope

• JFL
Reactions: xlegend
1 gram tren

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, İNTİKAM VAKTİ and Trenmaxx1
1 gram tren
bende androjen fazla zaten galiba bişi basmadığım halde göğüsümde sırtımda sivilce var. kb ama yanlış biliyo olabilirim trenin ne olduğunu

bende androjen fazla zaten galiba bişi basmadığım halde göğüsümde sırtımda sivilce var. kb ama yanlış biliyo olabilirim trenin ne olduğunu
hayir sadece fazla cips yemis bir ergensin

çoğunlukla 1.6 katı ve 1.7 katı diyolar o yüzden sordum sadece orgda 2 katını gördüm

çoğunlukla 1.6 katı ve 1.7 katı diyolar o yüzden sordum sadece orgda 2 katını gördüm
genel olarak direnç antrenmanlarıyla kas gelişimi için 2 gram diye biliyorum bu sektördeki bilgili kişilerde mesela güray aydın gibi onlarda aynı şeyi söylüyorlar ama 1.7yle 2 arasında çok fark olacağını sanmıyorum

Boy genetik,büyük gh eksikliği olan cocuklarda bile 1 yıl yüksek dozlarla 6-8cm büyüme nadir görülüyor
En iyi örneği messi en az 4 yıl gh aldı sonuc 170

Ortodonti ortodonti ortodonto ortodonti

• +1
Reactions: swaggy
Boy genetik,büyük gh eksikliği olan cocuklarda bile 1 yıl yüksek dozlarla 6-8cm büyüme nadir görülüyor
En iyi örneği messi en az 4 yıl gh aldı sonuc 170
gh vurmanın tek nedeni boy değil

• JFL
Reactions: maarda
olm her şey cope mu acaba messi her gün gh yedi ama ne yüzü böyle kemikleşti ne boyu inanılmaz derece arttı o bahsedilen etkilerin hiç birisi adamda yok

olm her şey cope mu acaba messi her gün gh yedi ama ne yüzü böyle kemikleşti ne boyu inanılmaz derece arttı o bahsedilen etkilerin hiç birisi adamda yok
hormonların kimde nasıl ne etki vereceği de yine genetik ile belirleniyor zaten

• +1
Reactions: ascendantwill, HasSıkımovıc_31 and swaggy
Karşılaştırma yapmak lazım eğerki gh almasaydı boyu 150yi bile geçemeyecekti.
Muhtemelen yüs kemikleri de bu halinden bile kötü olucaktı.

Vücudun, herhangi bir suprafizyolojik büyümeyi engelleyen kendi düzenleyici mekanizmaları var
Örneğin IGF-1'in bağlayıcı proteinleri aşırı büyümeyi engeller vs..

Genetiğinde olmayan vücudunda zaten yazılı olmayan birşeyi dışarıdan alarak yaptıramazsin. Sizce kulağa mantıklı geliyor mu amk?

Mesela cücelerde achondroplazide mutasyonu plaklarda aşırı sinyal vererek kondrosit proliferasyonunu engelleyip büyümeyi tüm kemiklerde büyük ölçüde kısıtlar vosoritide de bunu engelleyip hastalığın sebep olduğu FGFR3 ün aşırı aktivasyonunu baskılayarak normalde olması gereken uzamaya ulaşmayı sağlar,ama şuan forumda sağlıklı olup yüzlerce vosoritide kullanan aptal vardır baktığın zaman hgh de aynı şey

8-9 saat uyu hem hgh vericek hemde yüzünde ödem tutmasını engeller
günde bulabilirsen 3-4 litre su iç
ekonomik ve elinden geldiğince iyi beslen
hazır yemek çok fazla yeme (noodle vb.) skincare istersen skincare yap
hala geliştiğin için ağzından nefes alma uyurken de almadığına emin ol
hatırladıkça otururken vesaire düz postür tutmaya çalış
eğer genç isen collagen supplementlemeni öneririm vücudun genetik olarak fazlasını üretmiyorsa
looksmax açısından cope olmayan şeyler chin tuck ve neck training, yaparsan daha iyi olur şemalin
frame genetik ama spor yaparsan geliştirebilirsin (ki zaten bir spor ile ilgilenmen iyi olucak gençken) bir spor yapıyorsan yine de onun yanında cardio yapmanı da öneririm (günde 10.000 adım veya sprinting vesaire)
güneş'e çık

mental olarak ta burada rotlama

Vücudun, herhangi bir suprafizyolojik büyümeyi engelleyen kendi düzenleyici mekanizmaları var

Genetiğinde olmayan vücudunda zaten yazılı olmayan birşeyi dışarıdan alarak yaptıramazsin. Sizce kulağa mantıklı geliyor mu amk?

Mesela cücelerde achondroplazide mutasyonu plaklarda aşırı sinyal vererek kondrosit proliferasyonunu engelleyip büyümeyi tüm kemiklerde büyük ölçüde kısıtlar vosoritide de bunu engelleyip hastalığın sebep olduğu FGFR3 ün aşırı aktivasyonunu baskılayarak normalde olması gereken uzamaya ulaşmayı sağlar,ama şuan forumda sağlıklı olup yüzlerce vosoritide kullanan aptal vardır baktığın zaman hgh de aynı şey
Bu kadar şeyi ogrenecegine yks kassaydin valla derece yapardin

• JFL
derece yapmadım da iyi sayılabilecek ünideyim
pp güzelmis bu arada
Ben dün 4 saat gördüm bugün 6 saat göreceğim hedef 10k tyt çerez

• Love it

genetik sınırı 5cme kadar geçebiliyorsun diye biliyorum
ayrıca igf bağlayıcı proteinler aşırı büyümeyi tam olarak "engeller" demek doğru değil bence çünkü yaptığı iş kontrol altına almayı denemek ve bunu kusursuzca yapacak diye bir şey yok ki bu mekanizma da geçilebilen bir şey, sonuçta vücudun geliştirdiği toleranslara karşılık verebiliyoruz insülin hassasiyeti yükselirse insülin alarak alınan glükoz hücreye illa giriyor, ayrıca igfbpler bahsettiğin kadar güçlü olsaydı akromegali diye bise olmazdı aq. ki genetik sınır dediğin şey zaten saçma ki aşıyoruz biz bunu, bir kişi genetik olarak düşük gh salgılıyorsa ve gh vurursa genetik sınırı aşmış olmuyor mu? sana dusmanligim yok bu arada kanka genel soyledim seviyom seni ❤️❤️