evde para kazanma

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
ak evde bütün gün boş boş oturuyom yok mu 3-5 kuruş da olsa kazandıracak bi şey onla uğraşayım sıkılıyom amk

• +1
Reactions: Auchelius, deathisseks and pashanimair
itemsatisda random hesap satarak aminakoyuyordum paranin ordanda ban yedim amk

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: htn666, Auchelius, Ashoimex and 1 other person
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and pashanimair
  • +1
Reactions: Serialsuicide, ascendantwill, Auchelius and 3 others
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Dwrk and 1 other person
  • +1
s
Para lazım knk onun için sen nyie yapmıyon btw
sermaye lazim ps5 i 11 k dan satıyolar sen biriyle anlas 19 k dan sat satıs basi 8 k para ama bende o 11 k yok suanda

• +1
s

sermaye lazim ps5 i 11 k dan satıyolar sen biriyle anlas 19 k dan sat satıs basi 8 k para ama bende o 11 k yok suanda
lockpick ogrenmek hırsızlık ogrenmek cok kolay cok merak ediyowsan ogretirim cok yuzustu uppermiddle class evlere girip bilezik calmak bile ayda 40 k kadar getirir ordan gelen parayı attıgım sitede yedirirsin

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Dwrk
Para lazım knk onun için sen nyie yapmıyon btw
sahte para al sat yapmak 10000000000 kat daha hızlı daha iyi daha ekonomik daha cok para kastırıyor btw 100 k sahte cash al 20 k sı normal paraya dondururken gidicek 80 k para asıl alımdan kac gidiyo bilmiyomda totalde min 60 k kardasın

• +1
Reactions: pashanimair, Dathomirian Zabrak and Dwrk
sahte para al sat yapmak 10000000000 kat daha hızlı daha iyi daha ekonomik daha cok para kastırıyor btw 100 k sahte cash al 20 k sı normal paraya dondururken gidicek 80 k para asıl alımdan kac gidiyo bilmiyomda totalde min 60 k kardasın
sahte para eritme yontemleride basit zaten

• +1
Reactions: pashanimair and Dwrk
Sikini çekip gay sitelerinde satman lazım tek yolu bu maalesef

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
ak evde bütün gün boş boş oturuyom yok mu 3-5 kuruş da olsa kazandıracak bi şey onla uğraşayım sıkılıyom amk
Çok method var yeni bitane keşfettim dün ilk kazancı gördüm temize çekecem onu uzun süre önce 1 tane method atmiştim tembellik etmeyip yapabilirsin

• Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
Çok method var yeni bitane keşfettim dün ilk kazancı gördüm temize çekecem onu uzun süre önce 1 tane method atmiştim tembellik etmeyip yapabilirsin
hangi method o?

• +1
lockpick ogrenmek hırsızlık ogrenmek cok kolay cok merak ediyowsan ogretirim cok yuzustu uppermiddle class evlere girip bilezik calmak bile ayda 40 k kadar getirir ordan gelen parayı attıgım sitede yedirirsin
olm sen bunları gerçekten mi söylüyon hiç anlamıyom

• +1
attığın site ne bide knk dede mi

• +1
@Auchelius noldu knk sende mi pashaniamir gibi rep kasıyon akıllı adamdın seni kaybetmeseydik iyiydi:lul:
Ben zaten ilk geldigimden beri rep atiyorum (mantikli,komik buldugum seylere)

• +1
Reactions: Serialsuicide
hangi method

hangi thread

• +1
Reactions: swaggy