Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
ak evde bütün gün boş boş oturuyom yok mu 3-5 kuruş da olsa kazandıracak bi şey onla uğraşayım sıkılıyom amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neyin random hesabını satiyodunitemsatisda random hesap satarak aminakoyuyordum paranin ordanda ban yedim amk
valo,pes,pubg,lolNeyin random hesabını satiyodun
Nasi buluyordun ki random ben robux satiyom ama oclar banladi robloxu kimse almiyovalo,pes,pubg,lol
meslek sırrıNasi buluyordun ki random ben robux satiyom ama oclar banladi robloxu kimse almiyo
kanka sana attımya dmdenak evde bütün gün boş boş oturuyom yok mu 3-5 kuruş da olsa kazandıracak bi şey onla uğraşayım sıkılıyom amk
yaranamıyoz bunlara dunde o kadar selank semax uzun uzun thread attım millet replemedikanka sana attımya dmden
Okuyim knk unutmuştumy
yaranamıyoz bunlara dunde o kadar selank semax uzun uzun thread attım millet replemedi
Para lazım knk onun için sen nyie yapmıyon btwy
yaranamıyoz bunlara dunde o kadar selank semax uzun uzun thread attım millet replemedi
bumpla o threadi high effortOkuyim knk unutmuştum
sermaye lazim ps5 i 11 k dan satıyolar sen biriyle anlas 19 k dan sat satıs basi 8 k para ama bende o 11 k yok suandaPara lazım knk onun için sen nyie yapmıyon btw
lockpick ogrenmek hırsızlık ogrenmek cok kolay cok merak ediyowsan ogretirim cok yuzustu uppermiddle class evlere girip bilezik calmak bile ayda 40 k kadar getirir ordan gelen parayı attıgım sitede yedirirsins
sermaye lazim ps5 i 11 k dan satıyolar sen biriyle anlas 19 k dan sat satıs basi 8 k para ama bende o 11 k yok suanda
sahte para al sat yapmak 10000000000 kat daha hızlı daha iyi daha ekonomik daha cok para kastırıyor btw 100 k sahte cash al 20 k sı normal paraya dondururken gidicek 80 k para asıl alımdan kac gidiyo bilmiyomda totalde min 60 k kardasınPara lazım knk onun için sen nyie yapmıyon btw
sahte para eritme yontemleride basit zatensahte para al sat yapmak 10000000000 kat daha hızlı daha iyi daha ekonomik daha cok para kastırıyor btw 100 k sahte cash al 20 k sı normal paraya dondururken gidicek 80 k para asıl alımdan kac gidiyo bilmiyomda totalde min 60 k kardasın
Çok method var yeni bitane keşfettim dün ilk kazancı gördüm temize çekecem onu uzun süre önce 1 tane method atmiştim tembellik etmeyip yapabilirsinak evde bütün gün boş boş oturuyom yok mu 3-5 kuruş da olsa kazandıracak bi şey onla uğraşayım sıkılıyom amk
hangi method o?Çok method var yeni bitane keşfettim dün ilk kazancı gördüm temize çekecem onu uzun süre önce 1 tane method atmiştim tembellik etmeyip yapabilirsin
olm sen bunları gerçekten mi söylüyon hiç anlamıyomlockpick ogrenmek hırsızlık ogrenmek cok kolay cok merak ediyowsan ogretirim cok yuzustu uppermiddle class evlere girip bilezik calmak bile ayda 40 k kadar getirir ordan gelen parayı attıgım sitede yedirirsin
attığın site ne bide knk dede milockpick ogrenmek hırsızlık ogrenmek cok kolay cok merak ediyowsan ogretirim cok yuzustu uppermiddle class evlere girip bilezik calmak bile ayda 40 k kadar getirir ordan gelen parayı attıgım sitede yedirirsin
@Auchelius noldu knk sende mi pashaniamir gibi rep kasıyon akıllı adamdın seni kaybetmeseydik iyiydiattığın site ne bide knk dede mi
Ben zaten ilk geldigimden beri rep atiyorum (mantikli,komik buldugum seylere)@Auchelius noldu knk sende mi pashaniamir gibi rep kasıyon akıllı adamdın seni kaybetmeseydik iyiydi![]()
hangi methodÇok method var yeni bitane keşfettim dün ilk kazancı gördüm temize çekecem onu uzun süre önce 1 tane method atmiştim tembellik etmeyip yapabilirsin
hangi threadbumpla o threadi high effort
hangi method
hangi thread