Fb program önerisi

xlegend

xlegend

incel degilim
Sinunda yazildim aminagodumun gymine iki bisey kaldircaz iste ilk ay fb yapip ppl ul gecmeyi dusnuyom verimi guzel fb splitnicin program oneriniz var mi?

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
  • +1
Reactions: psikozbagimlisi and pashanimair
bazıları fazla karışık ve üst düzey için gibi yap işte sikik sokuk makineleri şınav çeksen yine gelişcen ztn

• +1
Reactions: pashanimair
izole egzersiz yerine başlangıçta bileşik egzersizlerde gelişmek istiyorum
yine fullbody yapmanda yarar var, tek değiştireceğin tekrar sayılarını arttırmak ve izole yerine bileşik hareket yapmak

• +1
Reactions: Auchelius
Sinunda yazildim aminagodumun gymine iki bisey kaldircaz iste ilk ay fb yapip ppl ul gecmeyi dusnuyom verimi guzel fb splitnicin program oneriniz var mi?
Knk direkt ppl x ul geç daha fazla güç kazanırsın full body seni 1 ay geriye atar benim newbie arkadaşı direkt ppl başlattım baya hızlı güçlendi ibne

• +1
Reactions: xlegend
insta bak

• +1
Reactions: xlegend
Knk direkt ppl x ul geç daha fazla güç kazanırsın full body seni 1 ay geriye atar benim newbie arkadaşı direkt ppl başlattım baya hızlı güçlendi ibne
Acayip hamim yani bayadir spor yapmiyor yazin disari ciktigim gun sayisi 10 u gecmez aq o yuzden 1-2 hafta atabilirim

@psikozbagimlisi nin bunjn hakkinda ugrasilmis guzel bi threadi var

Thread 'Science Based Upper Odaklı Full İzole Gym Programı'
https://looksmax.org/threads/science-based-upper-odakli-full-izole-gym-programi.1531540/
bunun benim tavsiyelerimle yenilenmiş hali var daha iyi o