Kaltakkıran
so over
beyler takıldığım kız sevgili yaptı 2-3 gün önce fbme aşığım diye tirad açmıştım o kızdan bahsediyom daha kötü oldum amk nası geçicek bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka doğruda bu sevgilisi uzun zamandır vardı ben kızı sikerken wpden kıza yazdıgı şarkıyı felan atıyodu aq soundcloud rapcısı sorun şu ki ben kızı seviom şuan ama lavuk sikiyo roller değişmiş gibi hissediyom baya kötü hissediyom kalbim patlayacak gibiSiktir et lavugu cucklamissin işte bi kahve patlat miss
Aranızda bi bağ yokmuş ki aq kızı sevgilisi varken sikerken ne bekliyodun kız sevgilisi varken her zaman senle sikiscek değil ya aranixfa bi bağ Olmamasini istemiştir kız ondan böyle yapmistirkanka doğruda bu sevgilisi uzun zamandır vardı ben kızı sikerken wpden kıza yazdıgı şarkıyı felan atıyodu aq soundcloud rapcısı sorun şu ki ben kızı seviom şuan ama lavuk sikiyo roller değişmiş gibi hissediyom baya kötü hissediyom kalbim patlayacak gibi
Kızın nesini seviyon amına koyim sevgilisi arkasından yarrak yiyen kızı napıcan olmkanka doğruda bu sevgilisi uzun zamandır vardı ben kızı sikerken wpden kıza yazdıgı şarkıyı felan atıyodu aq soundcloud rapcısı sorun şu ki ben kızı seviom şuan ama lavuk sikiyo roller değişmiş gibi hissediyom baya kötü hissediyom kalbim patlayacak gibi
Could never be mebeyler birinizin gelecekteki karısı bu
bi lavukla sevgilinden ayrılıncada sikeyim diye sözleşiyolar üzüldüm sevgilisine

en azından sevgiliyken sözleşmiyo hopefuelbeyler birinizin gelecekteki karısı bu
bi lavukla sevgilinden ayrılıncada sikeyim diye sözleşiyolar üzüldüm sevgilisine
bizde sikmek için konuşuyoz zaten bu kızlarla sevgili olan maldırCould never be me
Eğer az buçuk insanları okumayı biliyorsan böyleleri 3 5 öteden belli oluyor aklı olan konuşmak için zaman bile ayırmaz amk
kanka çok kafa kız buarada bide amk şeytan tüyümü var nedir aşırı kadınsı böyle cilveyi felan iyi yapıyo ben konuşmaya başlamadan önce diyodum bağlanmam buna mental olarak güçlüyüm zart zurt beyne söz geçiriyonda kalbe geçmiyo şuan 3 posta 31 çektim daha iyiyimKızın nesini seviyon amına koyim sevgilisi arkasından yarrak yiyen kızı napıcan olm
düz eve çağırma işte yemek yaptım tatlı yaptım film izleyek hediye aldım yada başka aktivite önerirsen sikiş anaplanda gibi gözükmezse gelir öyle@Kaltakkıran kanka benimde fbmin sevgilisi var ve benim bilmediğimi zannediyor galiba bende aynı bok çukurunun içine düştüm sevmiyorum ama aramız bozulursa o boşluk hissi beni üzer ayrıca daha sikisemedik amk evi ayarlıyorum geçiştiriyor surekli aq bir kere geliyodu onda da son anda ben vazgectim kafamı sıkeyım sikisip sallıcamda iste olmuyor
kırmızı-mor-mavi saçlı saçını kendi kesen alt-punk kültüründen kızlar genelde kolay oluyobu fbyi devlet mi dağıtıyor kardeşim niye herkesin var
kanka denicem ya cok kotu duruma dustum yani suan kız surekli sevgilisiyle normal bulusak diyorum onada gelmiyor aq ben anlamadım kızla surekli sexting yapıyoruz onda sorun yok ama is reele gelince olmuyor cekiniyor musun diye sordum yok falan dedi cekinsem ilk ben adım atmazdım falan dedi bilmiyorum nasıl yapıcamdüz eve çağırma işte yemek yaptım tatlı yaptım film izleyek hediye aldım yada başka aktivite önerirsen sikiş anaplanda gibi gözükmezse gelir öyle
akşam bira ismarlim dekanka denicem ya cok kotu duruma dustum yani suan kız surekli sevgilisiyle normal bulusak diyorum onada gelmiyor aq ben anlamadım kızla surekli sexting yapıyoruz onda sorun yok ama is reele gelince olmuyor cekiniyor musun diye sordum yok falan dedi cekinsem ilk ben adım atmazdım falan dedi bilmiyorum nasıl yapıcam
onada gelmez bu amcik 1 haftaya sıktırı cekıcemakşam bira ismarlim de
gecen ayrılcaktım yalvar yakar istemedi barıstık sonraonada gelmez bu amcik 1 haftaya sıktırı cekıcem
olum nie ayrılıon süreci uzat uzatabildiğin kadar savunması elbet kırılır aq bi süre sonra kırılmazsa zaten gene ayrılcan bosuna free am kaybetmegecen ayrılcaktım yalvar yakar istemedi barıstık sonra
olum nie ayrılıon süreci uzat uzatabildiğin kadar savunması elbet kırılır aq bi süre sonra kırılmazsa zaten gene ayrılcan bosuna free am kaybetme
olum sana boyleyse sevgilisi sikiyodur zaten çatır çutur kabullenmeden olmaz senin ozelligin ne aq sana veripte diğerlerine vermicekkanka takıntılı bir insan oldugum icin sinirleniyorum kafam surekli dusunuyor bu yavsagın ne yapıp ne yapmadıgını mental olarak cok yoruldum free am falan okeyde veremedi bi amını sözde "fb" bizim suan bi sikissek belki cozulcekte iste olmuyo
kesin sevgilisi sikiyor zaten aq is bana gelince gecistiriyor orospu cocugu ben kabullendim zaten benim icimde kalan sey sikismek amk gerısı umrumda degil amına koyim ne sevgilisi varmıs arkadas bana dedi ki fb seklinde degilde sevgili olalım falan dedi bende sıkerım diye kabul ettım kafama sokayımolum sana boyleyse sevgilisi sikiyodur zaten çatır çutur kabullenmeden olmaz senin ozelligin ne aq sana veripte diğerlerine vermicek
sonra sevmeye başla knk iki sikiştin diye şimdi başkası sikmeye başlayınca sadece kötü hşissdiyosun aq sal başkasınabizde sikmek için konuşuyoz zaten bu kızlarla sevgili olan maldır