fbm sevgili yaptı

Kaltakkıran

Kaltakkıran

so over
beyler takıldığım kız sevgili yaptı 2-3 gün önce fbme aşığım diye tirad açmıştım o kızdan bahsediyom daha kötü oldum amk nası geçicek bu
1788392361993
1788392361993
1788392361993

• JFL
Reactions: iwishiwastaller, IranicBvll and ekmek
Siktir et lavugu cucklamissin işte bi kahve patlat miss

• +1
  • Love it
Reactions: iwishiwastaller, EK0, veneficus and 2 others
Siktir et lavugu cucklamissin işte bi kahve patlat miss
kanka doğruda bu sevgilisi uzun zamandır vardı ben kızı sikerken wpden kıza yazdıgı şarkıyı felan atıyodu aq soundcloud rapcısı sorun şu ki ben kızı seviom şuan ama lavuk sikiyo roller değişmiş gibi hissediyom baya kötü hissediyom kalbim patlayacak gibi

Sağlık olsun bro daha haber haber gelmez ondan neXt
Çok özlüyorsan çaktığın zamanları hayal et 31 patlat

kanka doğruda bu sevgilisi uzun zamandır vardı ben kızı sikerken wpden kıza yazdıgı şarkıyı felan atıyodu aq soundcloud rapcısı sorun şu ki ben kızı seviom şuan ama lavuk sikiyo roller değişmiş gibi hissediyom baya kötü hissediyom kalbim patlayacak gibi
Aranızda bi bağ yokmuş ki aq kızı sevgilisi varken sikerken ne bekliyodun kız sevgilisi varken her zaman senle sikiscek değil ya aranixfa bi bağ Olmamasini istemiştir kız ondan böyle yapmistir

• +1
Reactions: coax96, iwishiwastaller and EK0
Kızın nesini seviyon amına koyim sevgilisi arkasından yarrak yiyen kızı napıcan olm

• +1
Reactions: redlong, coax96, susisesi and 1 other person
beyler birinizin gelecekteki karısı bu

bi lavukla sevgilinden ayrılıncada sikeyim diye sözleşiyolar üzüldüm sevgilisine

• +1
Reactions: redlong, coax96, pardonriki and 2 others

bi lavukla sevgilinden ayrılıncada sikeyim diye sözleşiyolar üzüldüm sevgilisine
Could never be me 🤣🤣

Eğer az buçuk insanları okumayı biliyorsan böyleleri 3 5 öteden belli oluyor aklı olan konuşmak için zaman bile ayırmaz amk

• +1
Reactions: EK0

en azından sevgiliyken sözleşmiyo hopefuel

• JFL
@Kaltakkıran kanka benimde fbmin sevgilisi var ve benim bilmediğimi zannediyor galiba bende aynı bok çukurunun içine düştüm sevmiyorum ama aramız bozulursa o boşluk hissi beni üzer ayrıca daha sikisemedik amk evi ayarlıyorum geçiştiriyor surekli aq bir kere geliyodu onda da son anda ben vazgectim kafamı sıkeyım sikisip sallıcamda iste olmuyor

Could never be me 🤣🤣

Eğer az buçuk insanları okumayı biliyorsan böyleleri 3 5 öteden belli oluyor aklı olan konuşmak için zaman bile ayırmaz amk
bizde sikmek için konuşuyoz zaten bu kızlarla sevgili olan maldır

• JFL
Reactions: jsbera
Kızın nesini seviyon amına koyim sevgilisi arkasından yarrak yiyen kızı napıcan olm
kanka çok kafa kız buarada bide amk şeytan tüyümü var nedir aşırı kadınsı böyle cilveyi felan iyi yapıyo ben konuşmaya başlamadan önce diyodum bağlanmam buna mental olarak güçlüyüm zart zurt beyne söz geçiriyonda kalbe geçmiyo şuan 3 posta 31 çektim daha iyiyim

bu fbyi devlet mi dağıtıyor kardeşim niye herkesin var

@Kaltakkıran kanka benimde fbmin sevgilisi var ve benim bilmediğimi zannediyor galiba bende aynı bok çukurunun içine düştüm sevmiyorum ama aramız bozulursa o boşluk hissi beni üzer ayrıca daha sikisemedik amk evi ayarlıyorum geçiştiriyor surekli aq bir kere geliyodu onda da son anda ben vazgectim kafamı sıkeyım sikisip sallıcamda iste olmuyor
düz eve çağırma işte yemek yaptım tatlı yaptım film izleyek hediye aldım yada başka aktivite önerirsen sikiş anaplanda gibi gözükmezse gelir öyle

bu fbyi devlet mi dağıtıyor kardeşim niye herkesin var
kırmızı-mor-mavi saçlı saçını kendi kesen alt-punk kültüründen kızlar genelde kolay oluyo

• JFL
düz eve çağırma işte yemek yaptım tatlı yaptım film izleyek hediye aldım yada başka aktivite önerirsen sikiş anaplanda gibi gözükmezse gelir öyle
kanka denicem ya cok kotu duruma dustum yani suan kız surekli sevgilisiyle normal bulusak diyorum onada gelmiyor aq ben anlamadım kızla surekli sexting yapıyoruz onda sorun yok ama is reele gelince olmuyor cekiniyor musun diye sordum yok falan dedi cekinsem ilk ben adım atmazdım falan dedi bilmiyorum nasıl yapıcam

kanka denicem ya cok kotu duruma dustum yani suan kız surekli sevgilisiyle normal bulusak diyorum onada gelmiyor aq ben anlamadım kızla surekli sexting yapıyoruz onda sorun yok ama is reele gelince olmuyor cekiniyor musun diye sordum yok falan dedi cekinsem ilk ben adım atmazdım falan dedi bilmiyorum nasıl yapıcam
akşam bira ismarlim de

gecen ayrılcaktım yalvar yakar istemedi barıstık sonra
olum nie ayrılıon süreci uzat uzatabildiğin kadar savunması elbet kırılır aq bi süre sonra kırılmazsa zaten gene ayrılcan bosuna free am kaybetme

kanka takıntılı bir insan oldugum icin sinirleniyorum kafam surekli dusunuyor bu yavsagın ne yapıp ne yapmadıgını mental olarak cok yoruldum free am falan okeyde veremedi bi amını sözde "fb" bizim suan bi sikissek belki cozulcekte iste olmuyo
olum nie ayrılıon süreci uzat uzatabildiğin kadar savunması elbet kırılır aq bi süre sonra kırılmazsa zaten gene ayrılcan bosuna free am kaybetme

kanka takıntılı bir insan oldugum icin sinirleniyorum kafam surekli dusunuyor bu yavsagın ne yapıp ne yapmadıgını mental olarak cok yoruldum free am falan okeyde veremedi bi amını sözde "fb" bizim suan bi sikissek belki cozulcekte iste olmuyo
olum sana boyleyse sevgilisi sikiyodur zaten çatır çutur kabullenmeden olmaz senin ozelligin ne aq sana veripte diğerlerine vermicek

olum sana boyleyse sevgilisi sikiyodur zaten çatır çutur kabullenmeden olmaz senin ozelligin ne aq sana veripte diğerlerine vermicek
kesin sevgilisi sikiyor zaten aq is bana gelince gecistiriyor orospu cocugu ben kabullendim zaten benim icimde kalan sey sikismek amk gerısı umrumda degil amına koyim ne sevgilisi varmıs arkadas bana dedi ki fb seklinde degilde sevgili olalım falan dedi bende sıkerım diye kabul ettım kafama sokayım

bizde sikmek için konuşuyoz zaten bu kızlarla sevgili olan maldır
sonra sevmeye başla knk iki sikiştin diye şimdi başkası sikmeye başlayınca sadece kötü hşissdiyosun aq sal başkasına