G
gtfhgoonkmsf
Bronze
benden uzun olsun (1.73+)
nefes alsin
kafi
nefes alsin
kafi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
my bro just another mebenden uzun kizlardan hoslaniyorum yanlis anlasilmasin
kardeşim genlerini kurtarmaya çalışıyorbenden uzun kizlardan hoslaniyorum yanlis anlasilmasin
kanka nasıl oldu ne kadardı boy farkı ve nasıl ona adım atma cesaretinde bulundun ben benden uzun kızları direk eliyorum olası sevgili listemden ondan hiç adım atmayı bile düşünmüyorumbenden uzun sevgilim olmuştu keşke sikiş dönseydi
tamamen şans. kız 9 a geçmişti ben 11 dim. liseye geçme adeti gibi erkek arıyodu ben denk geldim o şekil oldu. zaten öncesinde ig den yazdı reelden görmemişti. çok kısa dayandı ama ve kız beni hiç istemedi hep nasıl başımdan atıcam diye düşündü. 1. ay sonu gibi ayrıldı ondan sonra 190 başkasını buldu kız 178 dikanka nasıl oldu ne kadardı boy farkı ve nasıl ona adım atma cesaretinde bulundun ben benden uzun kızları direk eliyorum olası sevgili listemden ondan hiç adım atmayı bile düşünmüyorum
oda fazla uzunmuş reis bana pek çekici gelmiyor uzun kızlar ya belkide boy kısalığı sebebiyle vücudum otomatik eliyordur ama gözüme hiç çekici gelmiyolartamamen şans. kız 9 a geçmişti ben 11 dim. liseye geçme adeti gibi erkek arıyodu ben denk geldim o şekil oldu. zaten öncesinde ig den yazdı reelden görmemişti. çok kısa dayandı ama ve kız beni hiç istemedi hep nasıl başımdan atıcam diye düşündü. 1. ay sonu gibi ayrıldı ondan sonra 190 başkasını buldu kız 178 di
kız beni hiç istemedi hep nasıl başımdan atıcam diye düşündü.