fin kullanmıs olan var mı

ne saçmalıyon olum dht az olan birisi güçsüz olacak diye birşey demiş miyim gücün tek kaynağı dht diye birşey demiş miyim? %120 güçlü isen dht ile %100 güçlü olursun dht daha çok erkeksi kimliğin oluşumunda etkili kıl çıkarır ses kalınlaşt8rır cinsel işlevi srttırır ve zaten güçlü olan herkes barfiks çekebilir diye de birşey yok güçsüz birisi de zamanla adapte olarak barfiks çekmeyi öğrenebilir powerlifterler barfiks çekemeyedebilir
bende güç kaybı yapmadı dht blockerlar icin genelleme yapmak zor herkezde farklı etki gosteriyo kimisinde ed kimisinde guc kaybı kimisinde gyno ne lanet bi hap amk

bende güç kaybı yapmadı dht blockerlar icin genelleme yapmak zor herkezde farklı etki gosteriyo kimisinde ed kimisinde guc kaybı kimisinde gyno ne lanet bi hap amk
dhr blocker dht blockerliğini yapıyor + işareti hiçbir zaman çarpma işlemi yapmaz dht gücün temel kaynağı olmadığı için dht aldığın zaman aman aman güç kazanımı yaşamazsın dht almadığın zamanda güçsüzlük yaşamazsın bu sadece takviye güç ergenlikten sonra pekte işe yaramayan bi hormon açıkçası libido bozukluğun yarım sertleşme bozuklugun yoksa tam sertleşme bozukluğun varsa dht kurtarmaz zaten

• +1
Reactions: Heatmiser
bende direk bir haftada libido gitti, hala 31 ve biraz materyal ile kalkabiliyordum 3-4 haftaya onlarda kaybolunca dedim yeter gelecekteki benim problemi
bu sefer sertlesti fin bende yan etki yapmıyo 6 ay daha kullanıp duta mı gecsem diye dusunuyorum forumda bir suru dut kullanan var fin copemus amk

Beyler dalgayı etkiliyormuş fin ve dut sorun yaşayan var mı dalgada?