femboi_hunter69
𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫
Beyler yardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Beyler yardim
BANA ATCAKTIR MUHTEMELEN SAJFNSALJFASFKASMFNSJKFNKASDJGN JKERFDNHIJKGFNGH IJFDRNG IKJNGFSIGHJNGTRFSHGNGFIJHNJGFIkanka naoiyon amk
yarina banlısın sen orospu cocuguBeyler yardim
Beyin noronlarini sikeyim senin toz ol tiradimdan, qlqkasi yok sana atmicamBANA ATCAKTIR MUHTEMELEN SAJFNSALJFASFKASMFNSJKFNKASDJGN JKERFDNHIJKGFNGH IJFDRNG IKJNGFSIGHJNGTRFSHGNGFIJHNJGFI
ANANIN AMINA KAMYON GIRSIN OROSPUNUN ARTIGI PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAH EQEWEWEQQWEQQEQQWWQWWQyarina banlısın sen orospu cocugu
Am beyinli bu tiradi ztn sana yazmadan oncee acmisim aq neyin gocuntusu bu, yeminle tam sopalik birisinBANA ATCAKTIR MUHTEMELEN SAJFNSALJFASFKASMFNSJKFNKASDJGN JKERFDNHIJKGFNGH IJFDRNG IKJNGFSIGHJNGTRFSHGNGFIJHNJGFI
Am beyinli bu tiradi ztn sana yazmadan oncee acmisim aq neyin gocuntusu bu, yeminle tam sopalik birisin
Bak moruk rambo bicagiyla derini rendelermiscesine yuzer, karsina gecer, sarap bardaginda martini dry icermisceine KANINI I CE RIMView attachment 3897209
View attachment 3897210
aptal orospunun evladı seni iyi ki ignorelamışım amk yadih yazmasa görmeyecektim zaten threadi
knk…yarina banlısın sen orospu cocugu
Dostum lutfen flood lazimknk…
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.Dostum lutfen flood lazim
Tovbe de aw, flood atabilme sansin yuzde kactirekran niye kayiyo anaji gotunden sikecem
Sorry sayfsyi yenilemeyi unutmusumTovbe de aw, flood atabilme sansin yuzde kactir
Adamin hammaddesisin sanane kadar tesekkurlerimii iletsem azdirLooksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.
yav bune amk laf falan taşımadım ne yapmaya çalışıyorsun onuda anlamadım bide @ZerefDragnee1l sen mk bulabildinmi biyerden@yadih ya sen nasi birisin ya laf tasinir mihicaq
laf tasıdın demedim zaten bu aptal oc yazmasından dolayı dememi bana yazdın olarak anladı muhtemelen, ben bir kişi bir threade yazınca o threadin en üste çıkmasından bahsetmiştim. mk bulamadım onun yerine uyguna gh buldum gh gircem kankayav bune amk laf falan taşımadım ne yapmaya çalışıyorsun onuda anlamadım bide @ZerefDragnee1l sen mk bulabildinmi biyerden
olm mk bulamayıp gh nasıl giriyon nerden buldun uygunalaf tasıdın demedim zaten bu aptal oc yazmasından dolayı dememi bana yazdın olarak anladı muhtemelen, ben bir kişi bir threade yazınca o threadin en üste çıkmasından bahsetmiştim. mk bulamadım onun yerine uyguna gh buldum gh gircem kanka
kanka high effortta güldürmüyoBeyler yardim
Tostum sen aslinda gunahsiz bakir ve fakir gariban ve fukara birisin, senin bu olayda bi yerin yok oncelikle bunu iletmis olayım, ama @ZerefDragnee1l denilen puştperest onunki bununki, ben ve sen olcak 2 sefil insan arasinda laf tasiyip, yazmis oldugumuz mesajlardan alakasiz cumle-kelime cimbizlayip bizi birbirimize dusurmeye calisip, bizi kisir dongusu olan bi IT DALASINA suruklemeye çalışıyor. Uzun lafin kisasi, lutfen bu @ZerefDragnee1l denilen döneğe kanmayip benle sulh halinde iletisim kurmani istedigimi kamuoyuna duyurmaktayim, bende sahsina soylemis oldugum kotu kotu sozcukler adina ozur dilemekteyim, aramızda gecen bu olumsuz intak silsilesini unutalim ve sen kendi yoluna, ben kendi yoluma devam edeyim. Tskler <3yav bune amk laf falan taşımadım ne yapmaya çalışıyorsun onuda anlamadım bide @ZerefDragnee1l sen mk bulabildinmi biyerden
Seni anliyorum dostum, lutfen, sana ozur buyurdum, af eyle...yav bune amk laf falan taşımadım ne yapmaya çalışıyorsun onuda anlamadım bide @ZerefDragnee1l sen mk bulabildinmi biyerden
SENIN HAKKINDA TIRAD ACCAM, BEKLE OGLIM SEN SEN BEKLE HELE, EBENIN O KARA AMCOGINI TERSTEN GOSTERCEM SANAlaf tasıdın demedim zaten bu aptal oc yazmasından dolayı dememi bana yazdın olarak anladı muhtemelen, ben bir kişi bir threade yazınca o threadin en üste çıkmasından bahsetmiştim. mk bulamadım onun yerine uyguna gh buldum gh gircem kanka
CARSI KARISIK ZATEN AGAAA, SENDE ARAYA BILMEM KACINCI BOK OLARAK GIRME, SIKTIR, TOZ OL TIRADIMDANOlay ne aq
mk ve gh acilimi ney‽ egerki kufurse wolla darilirim haolm mk bulamayıp gh nasıl giriyon nerden buldun uyguna![]()
Ula abazan owospu cocugu, senin yüzünden high efor ne dmk diye yandex translate e girmeye calistim 1 buçuk saattir acilmasini bekliyom hayatimdan caldigin o saliseleri sana yedirecem seni de kara listeye yazdimkanka high effortta güldürmüyo