FLOOD ATIN AMK ACIL

femboi_hunter69

femboi_hunter69

𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫
Beyler yardim

kanka naoiyon amk
BANA ATCAKTIR MUHTEMELEN SAJFNSALJFASFKASMFNSJKFNKASDJGN JKERFDNHIJKGFNGH IJFDRNG IKJNGFSIGHJNGTRFSHGNGFIJHNJGFI

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: kökleyicifallik, Resistance., orbitalover and 6 others
BANA ATCAKTIR MUHTEMELEN SAJFNSALJFASFKASMFNSJKFNKASDJGN JKERFDNHIJKGFNGH IJFDRNG IKJNGFSIGHJNGTRFSHGNGFIJHNJGFI
Beyin noronlarini sikeyim senin toz ol tiradimdan, qlqkasi yok sana atmicam

Am beyinli bu tiradi ztn sana yazmadan oncee acmisim aq neyin gocuntusu bu, yeminle tam sopalik birisin

Am beyinli bu tiradi ztn sana yazmadan oncee acmisim aq neyin gocuntusu bu, yeminle tam sopalik birisin
1751926532485

1751926542492

aptal orospunun evladı seni iyi ki ignorelamışım amk yadih yazmasa görmeyecektim zaten threadi

• JFL
Reactions: pashanimair
@yadih ya sen nasi birisin ya laf tasinir mihicaq

Reddit floodu lazim beler Allah icin atin ya la, kotu bi niyet gozetmemekteyim

ekran niye kayiyo anaji gotunden sikecem

Dostum lutfen flood lazim
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.

• Love it
Reactions: femboi_hunter69
Looksmax denen müptezellik abi , türkiyede değil dünyada en batak saptantı o kadar uğraş içinde en berbatı bu , buna bulaşan adam tamam mı? Benliğini,hayalini,hayatını,anasını,bacısını herşeyini kaybediyor ya yani adam o kadar saplantı haline geliyor ki ascendlemek için resmen deseler ki gidecen kafanı ananın amına sokucan bacının amından cıkarıcan bu şekilde SMVn artacak namusuma dinime tereddütsüz gider sokar yani o zavallı kadına, ya looksmax harbiden hastalık ya devletin acilen bu olaya el atması lazım bu org adı altında gençlerimizi zehirleyen bu müptezellerin bu kerhanelerin acilen kapatılması lazım.
Adamin hammaddesisin sanane kadar tesekkurlerimii iletsem azdir

@yadih ya sen nasi birisin ya laf tasinir mihicaq
yav bune amk laf falan taşımadım ne yapmaya çalışıyorsun onuda anlamadım bide @ZerefDragnee1l sen mk bulabildinmi biyerden

Attachments

• Screenshot_2025-07-08-01-34-53-558_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-07-08-01-34-53-558_com.android.chrome.jpg
    414.2 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: pashanimair and femboi_hunter69
yav bune amk laf falan taşımadım ne yapmaya çalışıyorsun onuda anlamadım bide @ZerefDragnee1l sen mk bulabildinmi biyerden
laf tasıdın demedim zaten bu aptal oc yazmasından dolayı dememi bana yazdın olarak anladı muhtemelen, ben bir kişi bir threade yazınca o threadin en üste çıkmasından bahsetmiştim. mk bulamadım onun yerine uyguna gh buldum gh gircem kanka

• +1
  • WTF
Reactions: yadih and femboi_hunter69
laf tasıdın demedim zaten bu aptal oc yazmasından dolayı dememi bana yazdın olarak anladı muhtemelen, ben bir kişi bir threade yazınca o threadin en üste çıkmasından bahsetmiştim. mk bulamadım onun yerine uyguna gh buldum gh gircem kanka
olm mk bulamayıp gh nasıl giriyon nerden buldun uyguna:p

• +1
Reactions: pashanimair
Tostum sen aslinda gunahsiz bakir ve fakir gariban ve fukara birisin, senin bu olayda bi yerin yok oncelikle bunu iletmis olayım, ama @ZerefDragnee1l denilen puştperest onunki bununki, ben ve sen olcak 2 sefil insan arasinda laf tasiyip, yazmis oldugumuz mesajlardan alakasiz cumle-kelime cimbizlayip bizi birbirimize dusurmeye calisip, bizi kisir dongusu olan bi IT DALASINA suruklemeye çalışıyor. Uzun lafin kisasi, lutfen bu @ZerefDragnee1l denilen döneğe kanmayip benle sulh halinde iletisim kurmani istedigimi kamuoyuna duyurmaktayim, bende sahsina soylemis oldugum kotu kotu sozcukler adina ozur dilemekteyim, aramızda gecen bu olumsuz intak silsilesini unutalim ve sen kendi yoluna, ben kendi yoluma devam edeyim. Tskler <3

Seni anliyorum dostum, lutfen, sana ozur buyurdum, af eyle... 🥀🕊

SENIN HAKKINDA TIRAD ACCAM, BEKLE OGLIM SEN SEN BEKLE HELE, EBENIN O KARA AMCOGINI TERSTEN GOSTERCEM SANA

olm mk bulamayıp gh nasıl giriyon nerden buldun uyguna:p
mk ve gh acilimi ney‽ egerki kufurse wolla darilirim ha

kanka high effortta güldürmüyo
Ula abazan owospu cocugu, senin yüzünden high efor ne dmk diye yandex translate e girmeye calistim 1 buçuk saattir acilmasini bekliyom hayatimdan caldigin o saliseleri sana yedirecem seni de kara listeye yazdim