kumaddikt
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
KEndini convdan at amk merakımdan kendimi sikicemAgzını kesen trenmaxx gercek değil
BEn de nerde kaldı diyodumşu gencin ailesine ulaşın yakında ense köküne bonesmashing falan yapmaya kalkar
ağız nasıl küçültüyoz koca dudağım var gülünce tüm yüzüme yayılıyo aq şanslımıyım bahtsızmıyımBi yarrama yaramadı çünkü bıçak keskin değil
Ölçüyle kesmedim
Yeni uyandım
Tekrarlancak iyileştiği vakit düzgün yaparım kantuslar da kapandı neyse onları eyelinerla fraudlarım şimdilik
Video:
View attachment 5569393
Futa galeri:
View attachment 5569404View attachment 5569406
Convdan yolla bakalım plus mu minus muağız nasıl küçültüyoz koca dudağım var gülünce tüm yüzüme yayılıyo aq şanslımıyım bahtsızmıyım
makas kullancan aga en ise yarayani o bence asil onemli olan bitirdikten sonra kanamayı durdurmak ever enfeksiyon kaparsan yarra yersinBi yarrama yaramadı çünkü bıçak keskin değil
Ölçüyle kesmedim
Yeni uyandım
Tekrarlancak iyileştiği vakit düzgün yaparım kantuslar da kapandı neyse onları eyelinerla fraudlarım şimdilik
Video:
View attachment 5569393
Futa galeri:
bence iyi bisey ama eger dudakların hem uzun hem buyukse kotu bayaağız nasıl küçültüyoz koca dudağım var gülünce tüm yüzüme yayılıyo aq şanslımıyım bahtsızmıyım
Bi yarrama yaramadı çünkü bıçak keskin değil
Ölçüyle kesmedim
Yeni uyandım
Video:
View attachment 5569393
Futa galeri:
Bi yarrama yaramadı çünkü bıçak keskin değil
Ölçüyle kesmedim
Yeni uyandım
Video:
View attachment 5569393
Futa galeri:
Geçici çözümler, zamanla kalıcı olabilir ama onun yerine makyajla fraudlamak daha mantıklıkapanır kesik her türlü medial cantusda öyle cope bence bunlar
patladım amkAgzını kesen trenmaxx gercek değil
su forum ya insanlara cok yardimci oluyor yada akil hastasi seyler yaptiriyorBi yarrama yaramadı çünkü bıçak keskin değil
Ölçüyle kesmedim
Yeni uyandım
Video:
View attachment 5569393
Futa galeri:
Hersey tamamda niye boyle biseyi story atiyon amkBi yarrama yaramadı çünkü bıçak keskin değil
Ölçüyle kesmedim
Yeni uyandım
Video:
View attachment 5569393
Futa galeri:
İlgi orospuluğunu duydun muHersey tamamda niye boyle biseyi story atiyon amk
O kimpashanimair olayı gibi olmasın bu
BAna çok faydası dokundusu forum ya insanlara cok yardimci oluyor yada akil hastasi seyler yaptiriyor

Küçük biraderim yks senesi sosyal medyayı sildiği için mizah seviyesi 1 2 yıl geriden geliyor ahhAgzını kesen trenmaxx gercek değil

kağıtmı kesiyon amkmakas kullancan aga
baltaylami kessin aq zaten neyle kestiginin cok bi onemi yok makas daha ince diye enfeksiyon riski az olurkağıtmı kesiyon amk
Aslında iyi birşey kemikli yüz hatlarin olunca güzel durur bunun yanına gülerken 10+ fazla dişin görünüyorsa Hollywood gülüşü gibi küçük ağız genelde feminem pretty görünüm verirağız nasıl küçültüyoz koca dudağım var gülünce tüm yüzüme yayılıyo aq şanslımıyım bahtsızmıyım
Küçük bir bıçağa benzeyen herşey ile yapabilirsinbaltaylami kessin aq zaten neyle kestiginin cok bi onemi yok makas daha ince diye enfeksiyon riski az olur
Ösym kalemtıraşı metoduKüçük bir bıçağa benzeyen herşey ile yapabilirsin
Makası ne kadar sıkı tutacağın belli olmaz çok kolay botchlarsın kendini
dogru keskinlige baglida bisey ama degmezKüçük bir bıçağa benzeyen herşey ile yapabilirsin
Makası ne kadar sıkı tutacağın belli olmaz çok kolay botchlarsın kendini
Olum nabiyosun harbi amk bide kurban bıçağıyla girişiyosun amkBi yarrama yaramadı çünkü bıçak keskin değil
Ölçüyle kesmedim
Yeni uyandım
Video:
View attachment 5569393
Futa galeri:
@EK0 olayı bilen tarihçi agalarÖsym kalemtıraşı metodu
Kalem traşı önce kolonyalican kardeşim temizlensin@EK0 olayı bilen tarihçi agalar
???salak sana bu bok bışey yapmaz amk sen yada yakısıklı doguruyorsun yada cırkın LDAR knk![]()