SaintHamudi
Temp. Banned
Hic kimse kendini mtn altı puanlamıyor cidden herkes mi yakısıklı amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben mltn falanımHic kimse kendini mtn altı puanlamıyor cidden herkes mi yakısıklı amk
CopeCidden hani surda takilip birazcik bisey deneyen herkes en az mtn olur zaten
aga ortalama baseye sahip birinin biraz uğraşıp yakışıklı olmama ihtimalı sıfır AMK, ama mandibulasi cok geride bi arkadasim var hem boyu kisa cart curt onun icin over meselaCope
nedion sen knk aklına başınaal toplaaga ortalama baseye sahip birinin biraz uğraşıp yakışıklı olmama ihtimalı sıfır AMK, ama mandibulasi cok geride bi arkadasim var hem boyu kisa cart curt onun icin over mesela
Formun en cirkini en orospu evladı sensin hatayli kardeşim varmı başka sorunHic kimse kendini mtn altı puanlamıyor cidden herkes mi yakısıklı amk
neynedion sen knk aklına başınaal topla
Hataylı olacağına has Mardin kürtü olsaydı Allahını kadar mogglardı siziFormun en cirkini en orospu evladı sensin hatayli kardeşim varmı başka sorun
Bende biliyorum cirkin oldugumu ve bunu her an yasıyorum daha fazla hatırlatmanıza gerek yokFormun en cirkini en orospu evladı sensin hatayli kardeşim varmı başka sorun
Ustelik sanki sen cok yakısıklısın aq 16 yasında 175 boyunda bir manletsin ve hltndende yukarı deilsin doxlatma kendini burda
Buhahahaha doxlasan ban yersin zatenUstelik sanki sen cok yakısıklısın aq 16 yasında 175 boyunda bir manletsin ve hltndende yukarı deilsin doxlatma kendini burda
istersen yüzünü paylas forum karar versinBuhahahaha doxlasan ban yersin zaten
Aynen 175 hltn ama kızlar rastgele gelip yakışıklı diyor
baya hltn bir olay
Yüzümü forumda paylaşmayacağımı bin kere söyledim zaten.Belki 1-2 seneye yapabileceğim her softmaxdan sonraistersen yüzünü paylas forum karar versin
ben varımHic kimse kendini mtn altı puanlamıyor cidden herkes mi yakısıklı amk
keşke bende yaşasamkızlar rastgele gelip yakışıklı diyor
İnanmıyorum dediklerine. Ne kadar nd olabilirsinde cl yüzün varken kızlar sana iltifat etmiyor olabilir? Frame ve boyda varkeşke bende yaşasam
insan içine çıkmak istemiyorum
yaz tatilinde evden sadece 2 kere dışarı çıktım bazı resmı işler için
umarım en kısa zamanda son bulur
gram yalan yok dediklerimdeİnanmıyorum dediklerine. Ne kadar nd olabilirsinde cl yüzün varken kızlar sana iltifat etmiyor olabilir? Frame ve boyda var
İnsert kullanıyormusungram yalan yok dediklerimde
kızlardan hiç iltifat almadım irlde
boy 181 amk manlet boy sokaktakı 10 kişiden 6sı heıght mog atıyor
frame en büyük cope amk 190 olmadıın surece frami kimse fark edip siklemiyor bile
liseli ergen kızlar gibi ilgi bagımlısı olmayıngram yalan yok dediklerimde
frame en büyük cope amk 190 olmadıın surece frami kimse fark edip siklemiyor bile
Yüz ve boy kadar önemli değil fakat fark edilir benceframe en büyük cope amk 190 olmadıın surece frami kimse fark edip siklemiyor bile
ne alakaliseli ergen kızlar gibi ilgi bagımlısı olmayın
Adam insanların rasgele yakısıklısın demesini beklio amk ergen kızlar gibiYüz ve boy kadar önemli değil fakat fark edilir bence
Ayrıca bana kızlar beni stye atmışmı ne öyle bişey anlatmamışmıydın
ne alaka
181 boyu var aglıoAdam insanların rasgele yakısıklısın demesini beklio amk ergen kızlar gibi
Sonrada depresifim triplerine girio amk salagı181 boyu var aglıo
Öyle bir şey beklediğini söylemediAdam insanların rasgele yakısıklısın demesini beklio amk ergen kızlar gibi
180 üstü boy o kadarda fark etmiyor onda haklısın181 boyu var aglıo
Öyle bi tribe falanda girmedi amına koyim nerenden çıkarıyon bunlarıSonrada depresifim triplerine girio amk salagı
kızlar random bir şekilde iltifat etmez ki hatta flörtün olsa bile etmez bana mantıksız geliyo. erkek iltifatinin daha isabetli olduğunu düşünüyorum benden 5cm uzunsun büyük ihtimalle daha güzel bi yüzün var ben iltifat alırım genelde ama sosyal hayatla da ilgili çok sosyal bi insanım çok etkinlik ve dışarda takılma vesaire. ayda 2 kez dışarı çıkip iltifat almak çok zor zaten. genellikle okul dışında iltifat almisligim ve instamin istenmesi gibi olaylar var kurs, halısaha, avm vesaire. olayla gram alakam yok da forumda takılıp konuşmayı seviyorum saygılargram yalan yok dediklerimde
keşke bende yaşasam
insan içine çıkmak istemiyorum
Öyle bi tribe falanda girmedi amına koyim nerenden çıkarıyon bunları
orospulara laf anlatamassın sg et amkÖyle bi tribe falanda girmedi amına koyim nerenden çıkarıyon bunları
oneyİnsert kullanıyormusun
Height insert ayak içi tabanlıkoney![]()
yok kullanmıyorumHeight insert ayak içi tabanlık
@NoxInfernum bunlar eudakı 185+ yogunlugunu görse bizim tum sub roplar amk181 boyu var aglıo
3.5 santime kadar sorun olmadı bende kullanabilirsin kafadan 184+ayakkabı 187 felan olursunyok kullanmıyorum
boşluğuma denk geldi amknedion sen knk aklına başınaal topla