forumda hesap açalı 1-2 ay olanlar forumu nereden buldunuz ?

pardonriki

pardonriki

Iron
ne kadar çekicisinin videosundan görüp gelenler olduğuna dair bir hissim var ama emin değilim

Redpill vakitlerinden biliyordum ne olduğunu fakat sıcak yaklaşmıyordum ve zaten forum tarzı bir yer değildi o vakit topluluklar arasındaydı. Çük hakkında bir şeyler okurken kaynakçada yazıyordu bakiyim vs derken türkçe yazan birisini buldum, profiline girdim ve türk sub'u olduğunu keşfettim ve bu kadar aktif olması aşırı şaşırttı.

şu videoyu izledim sonra geldim ben burayı terör örgütü gibi bir yer sanıyordum içine girince öyle olmadığıni daha beter bir yer olduğunu anladım saygılar

Attachments

• 30baa4c76e6501432143f0a95fac46ef.mp4
    3.1 MB
tipimden rahatsızlık duymaya ve neden hiçbir kızın bakmadığını anladığımda açtım önce loveshy'da takılıyodum sonra buraya geldim

şu videoyu izledim sonra geldim ben burayı terör örgütü gibi bir yer sanıyordum içine girince öyle olmadığıni daha beter bir yer olduğunu anladım saygılar
tipimden rahatsızlık duymaya ve neden hiçbir kızın bakmadığını anladığımda açtım önce loveshy'da takılıyodum sonra buraya geldim
IMG 3821

lisede boyle forumlari bilmeyip ilaclarin isimlerini eksisozlukte arattigimiz donem ah neredesin