Forumda sikişen var mı

memedo

memedo

Banned
Forumda sikişen var mı kızları

• JFL
Reactions: Bars
yok kanka burda ayıp oyle seyler

• +1
  • JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, ER enjoyer, rance and 5 others
Kız eli tutmadım

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: rance, Zodiac, menas and 2 others
sadece maarda nın annesiyle var

• +1
Reactions: sladekilic
aslinda sikismek zor degil bi kere sokuyosun sonra hissizlesme geliyo ama bosalma sureci biraz sancili

• JFL
Reactions: Zodiac
aslinda sikismek zor degil bi kere sokuyosun sonra hissizlesme geliyo ama bosalma sureci biraz sancili
Bu forumda daha çok sikici beklerdim ne yazıkki herkes truecell çıktı

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 117770 and TrustMeBro
trde sikişmek için ltr lazım yada ağır verici kıza denk gelicen mk çoğu vermiyo

• +1
kızları anlamıyorum amk bı asırı azgın oluyorlar sevıselım falan dıyorlar baska bır zaman da bılmıyorum falan

• +1
Reactions: xlegend and sladekilic
E baurım kel siğişemiz kel kel siğişemiz bol bol kel kel zaibal. Ülken çubuğum bar şeşen aamııı. Kötünü ayırıym ğoy

• +1
  • JFL
Reactions: Zagro, maarda and TrustMeBro
E baurım kel siğişemiz kel kel siğişemiz bol bol kel kel zaibal. Ülken çubuğum bar şeşen aamııı. Kötünü ayırıym ğoy
ne diyon kanka

• JFL
Reactions: Zagro and Deleted member 117770
Azerbaycanda cok zor aq

Ben niye kazakca analiyom aq

• Hmm...
kızları anlamıyorum amk bı asırı azgın oluyorlar sevıselım falan dıyorlar baska bır zaman da bılmıyorum falan
Sende ayilari mi sikmeye karar verdin aq

profil fotoğrafımın üstünde kırmızı renkte YOK yazdığını hayal et

Fakecel seni gidi seni

• +1
Reactions: menas
  • JFL
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l, ER enjoyer and Deleted member 132426
nasıl ikna ettin amk
kız zaten azgın kanka azgın kızlar muhabbet başlatmaya dair ipucu veriyo sana götürünce yapabiliyon ama asla tecavüzcü gibi görünmemen lazm

• +1
kız zaten azgın kanka azgın kızlar muhabbet başlatmaya dair ipucu veriyo sana götürünce yapabiliyon
reis kusura bakma tam anlamadım

reis kusura bakma tam anlamadım
ya şöyle bi kız azgın mesela bunun sinyallerini illa verir beğendiği şeylerden dediği şeylerden veya sakladıklarından falan bunu anladıktan sonra eğer kız sana o gözle bakıyosa senin ona cinsel muhabbet açman için sana bi kaç sinyal yollar şey gibi düşün muhabbet arasında cinsel içerikli bir reels atıyor veya sana karşı belaltı espriler yapıyor eğer bu sinyali doğru şekilde anlarsan muhabbeti ilerletebilirsin sende oraya kadar getirirsin

ya şöyle bi kız azgın mesela bunun sinyallerini illa verir beğendiği şeylerden dediği şeylerden veya sakladıklarından falan bunu anladıktan sonra eğer kız sana o gözle bakıyosa senin ona cinsel muhabbet açman için sana bi kaç sinyal yollar şey gibi düşün muhabbet arasında cinsel içerikli bir reels atıyor veya sana karşı belaltı espriler yapıyor eğer bu sinyali doğru şekilde anlarsan muhabbeti ilerletebilirsin sende oraya kadar getirirsin
anladım sağol

kıbrıs nasıl bir yer türkiyeye mi bağlı o ne öyle