memedo
Banned
Forumda sikişen var mı kızları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aslinda sikismek zor degil bi kere sokuyosun sonra hissizlesme geliyo ama bosalma sureci biraz sanciliForumda sikişen var mı kızları
Bu forumda daha çok sikici beklerdim ne yazıkki herkes truecell çıktıaslinda sikismek zor degil bi kere sokuyosun sonra hissizlesme geliyo ama bosalma sureci biraz sancili
Denedim de kalkmayınca elimde kaldı sikim sonra ayrıldıkForumda sikişen var mı kızları
Yok olm larpliyo herkesBu forumda daha çok sikici beklerdim ne yazıkki herkes truecell çıktı
Öyle gelmedi çokYok olm larpliyo herkes
trde sikişmek için ltr lazım yada ağır verici kıza denk gelicen mk çoğu vermiyoForumda sikişen var mı kızları
Hangi sehirtrde sikişmek için ltr lazım yada ağır verici kıza denk gelicen mk çoğu vermiyo
istanbul kankaHangi sehir
Bursaya ak bosluklardaistanbul kanka
elleşmekten değil direkt seksten bahsediyorum
ne diyon kankaE baurım kel siğişemiz kel kel siğişemiz bol bol kel kel zaibal. Ülken çubuğum bar şeşen aamııı. Kötünü ayırıym ğoy
kuzenimi siktimForumda sikişen var mı kızları
real mikuzenimi siktim
It's kazakne diyon kanka
YARİLDİM AQ SKNDKSNSKSBDNne diyon kanka
Turkic dili kanka ondan olmasinBen niye kazakca analiyom aq
Sende ayilari mi sikmeye karar verdin aqkızları anlamıyorum amk bı asırı azgın oluyorlar sevıselım falan dıyorlar baska bır zaman da bılmıyorum falan
evet gotik kız ama 3 yıl oluyoreal mi
kuzenin amk nasi sikiyonkuzenimi siktim
sikme değil zaten elleşme kuzenin olduğundan bişe hissetmiyonkuzenin amk nasi sikiyon
Fakecel seni gidi senikızları anlamıyorum amk bı asırı azgın oluyorlar sevıselım falan dıyorlar baska bır zaman da bılmıyorum falan
ilk başta oç yazdı sonra düzenledi haberin olsunFakecel seni gidi seni
vay ispitci sevdim senuilk başta oç yazdı sonra düzenledi haberin olsun
Arkadaşım la oç dedikden sonra üzüldümilk başta oç yazdı sonra düzenledi haberin olsun
nasıl ikna ettin amkevet gotik kız ama 3 yıl oluyo
kız zaten azgın kanka azgın kızlar muhabbet başlatmaya dair ipucu veriyo sana götürünce yapabiliyon ama asla tecavüzcü gibi görünmemen lazmnasıl ikna ettin amk
reis kusura bakma tam anlamadımkız zaten azgın kanka azgın kızlar muhabbet başlatmaya dair ipucu veriyo sana götürünce yapabiliyon
ya şöyle bi kız azgın mesela bunun sinyallerini illa verir beğendiği şeylerden dediği şeylerden veya sakladıklarından falan bunu anladıktan sonra eğer kız sana o gözle bakıyosa senin ona cinsel muhabbet açman için sana bi kaç sinyal yollar şey gibi düşün muhabbet arasında cinsel içerikli bir reels atıyor veya sana karşı belaltı espriler yapıyor eğer bu sinyali doğru şekilde anlarsan muhabbeti ilerletebilirsin sende oraya kadar getirirsinreis kusura bakma tam anlamadım
anladım sağolya şöyle bi kız azgın mesela bunun sinyallerini illa verir beğendiği şeylerden dediği şeylerden veya sakladıklarından falan bunu anladıktan sonra eğer kız sana o gözle bakıyosa senin ona cinsel muhabbet açman için sana bi kaç sinyal yollar şey gibi düşün muhabbet arasında cinsel içerikli bir reels atıyor veya sana karşı belaltı espriler yapıyor eğer bu sinyali doğru şekilde anlarsan muhabbeti ilerletebilirsin sende oraya kadar getirirsin
Ben tanıştıktan 5dk sonra siktiğim bile olduanladım sağol
sen ogre chadsin çünkü kardeşimBen tanıştıktan 5dk sonra siktiğim bile oldu
Avrupada kolay ondandırsen ogre chadsin çünkü kardeşim
ocArkadaşım la oç dedikden sonra üzüldüm![]()
kıbrısta değil miydin senAvrupada kolay ondandır
nasıl bir his 31 e göreAvrupada kolay ondandır
kıbrıs avrupada knkmkıbrısta değil miydin sen
Ordayım ama bu olay Fransa da oldukıbrısta değil miydin sen
Güney tarafı öyle ama avrupa pasaportum varkıbrıs avrupada knkm
profilini değiştirsene kanka discord logosu absürt duruyorOrdayım ama bu olay Fransa da oldu