Forumdaki veletlerin %80i kürt yada kürt tipli

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Kürt yada arap tipli
İlginç şekilde beyaz görmüyorum eskilerden 1 2 üye dışında

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: wills, flows5991, Auchelius and 4 others
araplar tarihsel olarak beyaz sayılıyor kuzey araplarinin çoğu açık tenli

• Love it
  • Hmm...
Reactions: Kayra139 and Auchelius
Mayocel cope

• JFL
  • So Sad
Reactions: flows5991, Auchelius and Trenmaxx1
Kürt yada arap tipli
bunu hakaret olarak mı algılamamızı istiyosun yani?

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
bunu hakaret olarak mı algılamamızı istiyosun yani?
Olanı söylüyorum
15-20 yaş aralığı çoğunluğu güneydoğulu veletler
zaten normal olanda bu doğan her iki çocuktan biri kürd artık

• +1
Reactions: Serialsuicide
psikolojik analizini yapmak istemiyorum ama beyazlara ve sarisinlara olan takintin senin alt irkia benzemen olmali
Benim esmer ve kürd tipli olduğumu mu düşünüyorsun ?

dayı kaç yaşında adamsın yeter amk ya

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, ascendantwill, nsk4ll and 8 others
  • JFL
Reactions: flows5991, Auchelius and pashanimair
26yım
ölene kadar da buradayım
halen 18liklere azıyorum
ve zaten max 22 görünüyorum
Birader 26 yaşında burada işin ne , 26 yaşına kadar ascendlemek adına bir şey yaptın mı merak ettiğim için soruyorum hardmax falan

• +1
Reactions: Kayra139, why not me? and Resistance.
Birader 26 yaşında burada işin ne , 26 yaşına kadar ascendlemek adına bir şey yaptın mı merak ettiğim için soruyorum hardmax falan
Ascendlemekten kasıt HTN+ kızsa olmadı
Ortalama ve aşağısı kızlar hep bakıyordu
Kapalılar kürdler obezler halen bakıyorlar yaşıtlarım da bakmaya başladı ama yaşlı duruyorlar ben 18 cutie white gf istiyorum

Kapalılar kürdler obezler halen bakıyorlar yaşıtlarım da bakmaya başladı ama yaşlı duruyorlar ben 18 cutie white gf istiyorum
15 falan istiyor olmayasin

• JFL
Reactions: IlI, Kayra139, ascendantwill and 1 other person
Kürt yada arap tipli
Bu gece uyumuna yardımcı olcaksa itiraf ediyim ben beyazım kanka

• JFL
Reactions: Serialsuicide
  • Hmm...
Reactions: Resistance.
  • JFL
Reactions: Resistance.
Belki bi gün cok ters dusucez doxlicak, belki bi gün sarhos olup herkesi doxlicak atmam :feelshah:
Bu yinede forumun %80ninin kürd olduğu gerçeğini değiştirmiyor

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, senualF, Auchelius and 2 others
  • +1
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1, Resistance. and 1 other person
  • +1
Reactions: reanrao
Lan amk mavi olduydum postlarım silinmiş amk yahudileri sizi

• JFL
Reactions: Auchelius and pashanimair
  • JFL
Reactions: cakdripa, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Nichemaxxing yapacaksin o zaman.

Fellik fellik oyun communitylerinde dolas. muhabbetin dis gorunusun falan havaliysa ilgilerini cekersin.

Corona zamani techwear + trap metal takildigim zamanlarda az ekmegini yememistim

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and flows5991
Nichemaxxing yapacaksin o zaman.

Fellik fellik oyun communitylerinde dolas. muhabbetin dis gorunusun falan havaliysa ilgilerini cekersin.

Corona zamani techwear + trap metal takildigim zamanlarda az ekmegini yememistim
Gavatmaxxing ne zaman yapıcağız peki?

@Resistance.

Attachments

• IMG_6953.jpeg
    IMG_6953.jpeg
    207.5 KB · Views: 0
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, cakdripa, ascendantwill and 4 others
Gavatmaxxing ne zaman yapıcağız peki?

@Resistance.
Gavatlıkla ne alakası var?

Sizin yasınızdaki cocuklar gencecik yeni liseden mezun olmus sevgililerine OF acıp hem sikip hemde her ay 5 figs para kazaniyor.

• +1
  • Woah
Reactions: Duck Eats Bagel and flows5991
O zaman 13-14 yaşında olmuyo muydun olum sen sıktın baya ya

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, ascendantwill, Resistance. and 5 others
Gavatlıkla ne alakası var?

Sizin yasınızdaki cocuklar gencecik yeni liseden mezun olmus sevgililerine OF acıp hem sikip hemde her ay 5 figs para kazaniyor.
gavatlık değil sanal pezevenklik bu

• +1
Reactions: Auchelius
Ben mavi gözlü beyaz tenliyim

• Love it
  • +1
  • JFL
Reactions: flows5991, Kayra139 and Trenmaxx1
acsendlemek kisisek olarak gelismek demek ne kizi birader
tavsiyem bir terapiste gitmen, ascned kavramini bile kizla birlikte olmak saniyorsun
ascend kelimesini incel wiki anlamına göre kullanıyor adam ascendin kişisel gelişim diye doğrudan bir anlamı yok(dolaylı yoldan olabilir)

• +1
Reactions: drakenryuguji, pashanimair, StuntmanMike and 3 others
  • JFL
Reactions: why not me?, psikozbagimlisi, Tornoviaa and 1 other person
Bu gece uyumuna yardımcı olcaksa itiraf ediyim ben beyazım kanka
DASY8GHUHD7*U8A7DH*ASU899D8UH*D8D8D8*D8*D*8D*8D*8D*8D*8D8*D8*D*8D*8D*8D*8D*8D*8D8*D8*D*8D*8D*8D8QE*ĞDWDQĞ*79Q7W9*U8D79*QWHUY8

bu forumda sunu anladim, bu hayatta sadece kadin deger yargisi olan insanlar var,
yani su sekilde gozukmeyi jmursamiyo stacy ile birlikeyse, isterse golf1in icinde 100kg turkiyenin en berbat koyunde aynaya baktiginda gordugu sey sub5 olsun, hayat amaci stacy ile birlikte olmak.
kotu hayati umrumda degil tek umrumda olan sey stacy, hayat dinamiklerini anlamayacak kadar retard, sosadd.

igrenc, gercekten igrenc.
kimsenin sikinde değil kanka stacyler en azından kendim için konuşuyorum, ayrıca sana sadece kelimenin manasını yanlış bildiğini söyledik garip garip çıkarımlar yapmana gerek yok dostum

• +1
Reactions: Deleted member 229496, jsbera, why not me? and 4 others
kimsenin sikinde değil kanka stacyler en azından kendim için konuşuyorum, ayrıca sana sadece kelimenin manasını yanlış bildiğini söyledik garip garip çıkarımlar yapmana gerek yok dostum
ikiside önemli işte amk ne uzattınız:lul: ama ben o kadar ascendleyip mtbylede olmam yani

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Resistance.
ikiside önemli işte amk ne uzattınız:lul: ama ben o kadar ascendleyip mtbylede olmam yani
mtbyle olmam dıyonuz eyvallahta sanki dışarıda cok stacy veya slite varda bize bakmıyorlar. Hayatınızda max 1 bilemedin 2 tane stacy veya slite görmüşsünüzdür görmemişsinizdir düşürmeyi bırakın denk bile gelmeyeceksiniz. Ayrıca HTB slaylemekte yine zor asendleseniz bile. Hipergaminin ne boyutta olduğunu bir bilseniz.

• +1
Reactions: jsbera, why not me?, Auchelius and 2 others
mtbyle olmam dıyonuz eyvallahta sanki dışarıda cok stacy veya slite varda bize bakmıyorlar. Hayatınızda max 1 bilemedin 2 tane stacy veya slite görmüşsünüzdür görmemişsinizdir düşürmeyi bırakın denk bile gelmeyeceksiniz. Ayrıca HTB slaylemekte yine zor asendleseniz bile. Hipergaminin ne boyutta olduğunu bir bilseniz.
olm ascendledikten sonra yüzlerine bile bakmam mtb'lerin hipergami sikimde degil yalnız ölürüm o zaman htb veya stacylite falan düşüremezsem

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
olm ascendledikten sonra yüzlerine bile bakmam mtb'lerin hipergami sikimde degil yalnız ölürüm o zaman htb veya stacylite falan düşüremezsem
htb yine düşürülürde lite stacy unutun bana kalırsa, bakın düşüremezsiniz de demiyorum direkt denk gelmezsin ki denk gelsen bile karı otomatikmen öff buneymiş be diyip domalmayacak hayat bp editleri gibi düz işleyen bir şey değil.(lite ve stacyler tipe bakmıyor demiyorum lafı başka yere çekmeyin) O yüzden çok zor hayallerinizi gerçekci şekilde tasarlayın kafanızda yoksa tatmin olamazsınız surgeryleriniz bitmiş olsa bile.

• +1
Reactions: jsbera, why not me?, Auchelius and 2 others
htb yine düşürülürde lite stacy unutun bana kalırsa, bakın düşüremezsiniz de demiyorum direkt denk gelmezsin ki denk gelsen bile karı otomatikmen öff buneymiş be diyip domalmayacak hayat bp editleri gibi düz işleyen bir şey değil.(lite ve stacyler tipe bakmıyor demiyorum lafı başka yere çekmeyin) O yüzden çok zor hayallerinizi gerçekci şekilde tasarlayın kafanızda yoksa tatmin olamazsınız surgeryleriniz bitmiş olsa bile.
knk rapeleriz stacyleri beraber:ogre:

• JFL
  • Woah
Reactions: jsbera, why not me?, Auchelius and 3 others
yada gaymaxleriz bu seferde birbirimizi sikeriz knk 2 chad çözüm her zaman var:feelshah:

• JFL
Reactions: why not me?, Auchelius, Resistance. and 1 other person