Forumdaki veletlerin %80i kürt yada kürt tipli

pashanimair

pashanimair

drug addict
araplar tarihsel olarak beyaz sayılıyor kuzey araplarinin çoğu açık tenli

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
bunu hakaret olarak mı algılamamızı istiyosun yani?
Olanı söylüyorum
15-20 yaş aralığı çoğunluğu güneydoğulu veletler
zaten normal olanda bu doğan her iki çocuktan biri kürd artık

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
psikolojik analizini yapmak istemiyorum ama beyazlara ve sarisinlara olan takintin senin alt irkia benzemen olmali
Benim esmer ve kürd tipli olduğumu mu düşünüyorsun ?

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Birader 26 yaşında burada işin ne , 26 yaşına kadar ascendlemek adına bir şey yaptın mı merak ettiğim için soruyorum hardmax falan
Ascendlemekten kasıt HTN+ kızsa olmadı
Ortalama ve aşağısı kızlar hep bakıyordu
Kapalılar kürdler obezler halen bakıyorlar yaşıtlarım da bakmaya başladı ama yaşlı duruyorlar ben 18 cutie white gf istiyorum

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
Kürt yada arap tipli
İlginç şekilde beyaz görmüyorum eskilerden 1 2 üye dışında
Bu gece uyumuna yardımcı olcaksa itiraf ediyim ben beyazım kanka

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Belki bi gün cok ters dusucez doxlicak, belki bi gün sarhos olup herkesi doxlicak atmam :feelshah:
Bu yinede forumun %80ninin kürd olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Atsizz

Atsizz

Master
Ascendlemekten kasıt HTN+ kızsa olmadı
Ortalama ve aşağısı kızlar hep bakıyordu
Kapalılar kürdler obezler halen bakıyorlar yaşıtlarım da bakmaya başladı ama yaşlı duruyorlar ben 18 cutie white gf istiyorum
Nichemaxxing yapacaksin o zaman.

Fellik fellik oyun communitylerinde dolas. muhabbetin dis gorunusun falan havaliysa ilgilerini cekersin.

Corona zamani techwear + trap metal takildigim zamanlarda az ekmegini yememistim

Auchelius

Auchelius

Banned
Nichemaxxing yapacaksin o zaman.

Fellik fellik oyun communitylerinde dolas. muhabbetin dis gorunusun falan havaliysa ilgilerini cekersin.

Corona zamani techwear + trap metal takildigim zamanlarda az ekmegini yememistim
Gavatmaxxing ne zaman yapıcağız peki?

@Resistance.

Attachments

• IMG_6953.jpeg
    IMG_6953.jpeg
    207.5 KB · Views: 0
flows5991

flows5991

Luminary
Gavatlıkla ne alakası var?

Sizin yasınızdaki cocuklar gencecik yeni liseden mezun olmus sevgililerine OF acıp hem sikip hemde her ay 5 figs para kazaniyor.
gavatlık değil sanal pezevenklik bu

Resistance.

Resistance.

acsendlemek kisisek olarak gelismek demek ne kizi birader
tavsiyem bir terapiste gitmen, ascned kavramini bile kizla birlikte olmak saniyorsun
ascend kelimesini incel wiki anlamına göre kullanıyor adam ascendin kişisel gelişim diye doğrudan bir anlamı yok(dolaylı yoldan olabilir)

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
Bu gece uyumuna yardımcı olcaksa itiraf ediyim ben beyazım kanka
DASY8GHUHD7*U8A7DH*ASU899D8UH*D8D8D8*D8*D*8D*8D*8D*8D*8D8*D8*D*8D*8D*8D*8D*8D*8D8*D8*D*8D*8D*8D8QE*ĞDWDQĞ*79Q7W9*U8D79*QWHUY8

Resistance.

Resistance.

bu forumda sunu anladim, bu hayatta sadece kadin deger yargisi olan insanlar var,
yani su sekilde gozukmeyi jmursamiyo stacy ile birlikeyse, isterse golf1in icinde 100kg turkiyenin en berbat koyunde aynaya baktiginda gordugu sey sub5 olsun, hayat amaci stacy ile birlikte olmak.
kotu hayati umrumda degil tek umrumda olan sey stacy, hayat dinamiklerini anlamayacak kadar retard, sosadd.

igrenc, gercekten igrenc.
kimsenin sikinde değil kanka stacyler en azından kendim için konuşuyorum, ayrıca sana sadece kelimenin manasını yanlış bildiğini söyledik garip garip çıkarımlar yapmana gerek yok dostum

Serialsuicide

Serialsuicide

7 inch or death
kimsenin sikinde değil kanka stacyler en azından kendim için konuşuyorum, ayrıca sana sadece kelimenin manasını yanlış bildiğini söyledik garip garip çıkarımlar yapmana gerek yok dostum
ikiside önemli işte amk ne uzattınız:lul: ama ben o kadar ascendleyip mtbylede olmam yani

Resistance.

Resistance.

ikiside önemli işte amk ne uzattınız:lul: ama ben o kadar ascendleyip mtbylede olmam yani
mtbyle olmam dıyonuz eyvallahta sanki dışarıda cok stacy veya slite varda bize bakmıyorlar. Hayatınızda max 1 bilemedin 2 tane stacy veya slite görmüşsünüzdür görmemişsinizdir düşürmeyi bırakın denk bile gelmeyeceksiniz. Ayrıca HTB slaylemekte yine zor asendleseniz bile. Hipergaminin ne boyutta olduğunu bir bilseniz.

Serialsuicide

Serialsuicide

7 inch or death
mtbyle olmam dıyonuz eyvallahta sanki dışarıda cok stacy veya slite varda bize bakmıyorlar. Hayatınızda max 1 bilemedin 2 tane stacy veya slite görmüşsünüzdür görmemişsinizdir düşürmeyi bırakın denk bile gelmeyeceksiniz. Ayrıca HTB slaylemekte yine zor asendleseniz bile. Hipergaminin ne boyutta olduğunu bir bilseniz.
olm ascendledikten sonra yüzlerine bile bakmam mtb'lerin hipergami sikimde degil yalnız ölürüm o zaman htb veya stacylite falan düşüremezsem

Resistance.

Resistance.

olm ascendledikten sonra yüzlerine bile bakmam mtb'lerin hipergami sikimde degil yalnız ölürüm o zaman htb veya stacylite falan düşüremezsem
htb yine düşürülürde lite stacy unutun bana kalırsa, bakın düşüremezsiniz de demiyorum direkt denk gelmezsin ki denk gelsen bile karı otomatikmen öff buneymiş be diyip domalmayacak hayat bp editleri gibi düz işleyen bir şey değil.(lite ve stacyler tipe bakmıyor demiyorum lafı başka yere çekmeyin) O yüzden çok zor hayallerinizi gerçekci şekilde tasarlayın kafanızda yoksa tatmin olamazsınız surgeryleriniz bitmiş olsa bile.

Serialsuicide

Serialsuicide

7 inch or death
htb yine düşürülürde lite stacy unutun bana kalırsa, bakın düşüremezsiniz de demiyorum direkt denk gelmezsin ki denk gelsen bile karı otomatikmen öff buneymiş be diyip domalmayacak hayat bp editleri gibi düz işleyen bir şey değil.(lite ve stacyler tipe bakmıyor demiyorum lafı başka yere çekmeyin) O yüzden çok zor hayallerinizi gerçekci şekilde tasarlayın kafanızda yoksa tatmin olamazsınız surgeryleriniz bitmiş olsa bile.
knk rapeleriz stacyleri beraber:ogre:

Serialsuicide

Serialsuicide

7 inch or death
yada gaymaxleriz bu seferde birbirimizi sikeriz knk 2 chad çözüm her zaman var:feelshah: