StuntmanMike
Luminary
Kürt yada arap tipli
İlginç şekilde beyaz görmüyorum eskilerden 1 2 üye dışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bunu hakaret olarak mı algılamamızı istiyosun yani?Kürt yada arap tipli
Olanı söylüyorumbunu hakaret olarak mı algılamamızı istiyosun yani?
Benim esmer ve kürd tipli olduğumu mu düşünüyorsun ?psikolojik analizini yapmak istemiyorum ama beyazlara ve sarisinlara olan takintin senin alt irkia benzemen olmali
her ay bi kere açıyor artıkdayı kaç yaşında adamsın yeter amk ya
26yımdayı kaç yaşında adamsın yeter amk ya
Birader 26 yaşında burada işin ne , 26 yaşına kadar ascendlemek adına bir şey yaptın mı merak ettiğim için soruyorum hardmax falan26yım
ölene kadar da buradayım
halen 18liklere azıyorum
ve zaten max 22 görünüyorum
Ascendlemekten kasıt HTN+ kızsa olmadıBirader 26 yaşında burada işin ne , 26 yaşına kadar ascendlemek adına bir şey yaptın mı merak ettiğim için soruyorum hardmax falan
15 falan istiyor olmayasinAscendlemekten kasıt HTN+ kızsa olmadı
Ortalama ve aşağısı kızlar hep bakıyordu
Kapalılar kürdler obezler halen bakıyorlar yaşıtlarım da bakmaya başladı ama yaşlı duruyorlar ben 18 cutie white gf istiyorum
Bu gece uyumuna yardımcı olcaksa itiraf ediyim ben beyazım kankaKürt yada arap tipli
@Resistance. fotonu at yoksa boşaBu gece uyumuna yardımcı olcaksa itiraf ediyim ben beyazım kanka
Belki bi gün cok ters dusucez doxlicak, belki bi gün sarhos olup herkesi doxlicak atmam@Resistance. fotonu at yoksa boşa
Bu yinede forumun %80ninin kürd olduğu gerçeğini değiştirmiyorBelki bi gün cok ters dusucez doxlicak, belki bi gün sarhos olup herkesi doxlicak atmam![]()
Bana etiketler gelmiyor amk@Resistance. fotonu at yoksa boşa
Büyük oyunu gördüBelki bi gün cok ters dusucez doxlicak, belki bi gün sarhos olup herkesi doxlicak atmam![]()
Bu gece butun memleket yarra yediBüyük oyunu gördü
Seni en son doxlicam canını sıkmaBu gece butun memleket yarra yedi
ben bembeyazim kaynagim @Resistance.@Resistance. fotonu at yoksa boşa
Ya sen bi tanesinSeni en son doxlicam canını sıkma
Sen bi ara adidas ceketli birini atmistim kimdi oben bembeyazim kaynagim @Resistance.
adam istese öyle bi doxx threadi açar ki amkBüyük oyunu gördü
çevreden bir tanıdık kanka at at nolur at diyoduSen bi ara adidas ceketli birini atmistim kimdi o
sen quitlememismiydin amkLan amk mavi olduydum postlarım silinmiş amk yahudileri sizi
Bırakabilirsin.orgsen quitlememismiydin amk
Ben kapkarayım kaynağı @Resistance.ben bembeyazim kaynagim @Resistance.
Yalan soluyo hantir ays var bu picte hemde masmavi sovun bunaBen kapkarayım kaynağı @Resistance.
Nichemaxxing yapacaksin o zaman.Ascendlemekten kasıt HTN+ kızsa olmadı
Ortalama ve aşağısı kızlar hep bakıyordu
Kapalılar kürdler obezler halen bakıyorlar yaşıtlarım da bakmaya başladı ama yaşlı duruyorlar ben 18 cutie white gf istiyorum
“ @Resistance. a fotomu atmak hayatımı mahvetti”Büyük oyunu gördü
Gavatmaxxing ne zaman yapıcağız peki?Nichemaxxing yapacaksin o zaman.
Fellik fellik oyun communitylerinde dolas. muhabbetin dis gorunusun falan havaliysa ilgilerini cekersin.
Corona zamani techwear + trap metal takildigim zamanlarda az ekmegini yememistim
Gavatlıkla ne alakası var?Gavatmaxxing ne zaman yapıcağız peki?
@Resistance.
O zaman 13-14 yaşında olmuyo muydun olum sen sıktın baya yaCorona zamani techwear + trap metal takildigim zamanlarda az ekmegini yememistim
gavatlık değil sanal pezevenklik buGavatlıkla ne alakası var?
Sizin yasınızdaki cocuklar gencecik yeni liseden mezun olmus sevgililerine OF acıp hem sikip hemde her ay 5 figs para kazaniyor.
sen geri mi geldin yurdunu siktigimaraplar tarihsel olarak beyaz sayılıyor kuzey araplarinin çoğu açık tenli
ascend kelimesini incel wiki anlamına göre kullanıyor adam ascendin kişisel gelişim diye doğrudan bir anlamı yok(dolaylı yoldan olabilir)acsendlemek kisisek olarak gelismek demek ne kizi birader
tavsiyem bir terapiste gitmen, ascned kavramini bile kizla birlikte olmak saniyorsun
Birisi şu salağı acil siksinascned kavramini bile kizla birlikte olmak saniyorsun
DASY8GHUHD7*U8A7DH*ASU899D8UH*D8D8D8*D8*D*8D*8D*8D*8D*8D8*D8*D*8D*8D*8D*8D*8D*8D8*D8*D*8D*8D*8D8QE*ĞDWDQĞ*79Q7W9*U8D79*QWHUY8Bu gece uyumuna yardımcı olcaksa itiraf ediyim ben beyazım kanka
doğruBen mavi gözlü beyaz tenliyim
Şu Atsız copysi yapanlar sikti bunalttı artik amkO zaman 13-14 yaşında olmuyo muydun olum sen sıktın baya ya
kimsenin sikinde değil kanka stacyler en azından kendim için konuşuyorum, ayrıca sana sadece kelimenin manasını yanlış bildiğini söyledik garip garip çıkarımlar yapmana gerek yok dostumbu forumda sunu anladim, bu hayatta sadece kadin deger yargisi olan insanlar var,
yani su sekilde gozukmeyi jmursamiyo stacy ile birlikeyse, isterse golf1in icinde 100kg turkiyenin en berbat koyunde aynaya baktiginda gordugu sey sub5 olsun, hayat amaci stacy ile birlikte olmak.
kotu hayati umrumda degil tek umrumda olan sey stacy, hayat dinamiklerini anlamayacak kadar retard, sosadd.
igrenc, gercekten igrenc.
ikiside önemli işte amk ne uzattınızkimsenin sikinde değil kanka stacyler en azından kendim için konuşuyorum, ayrıca sana sadece kelimenin manasını yanlış bildiğini söyledik garip garip çıkarımlar yapmana gerek yok dostum
mtbyle olmam dıyonuz eyvallahta sanki dışarıda cok stacy veya slite varda bize bakmıyorlar. Hayatınızda max 1 bilemedin 2 tane stacy veya slite görmüşsünüzdür görmemişsinizdir düşürmeyi bırakın denk bile gelmeyeceksiniz. Ayrıca HTB slaylemekte yine zor asendleseniz bile. Hipergaminin ne boyutta olduğunu bir bilseniz.ikiside önemli işte amk ne uzattınızama ben o kadar ascendleyip mtbylede olmam yani
olm ascendledikten sonra yüzlerine bile bakmam mtb'lerin hipergami sikimde degil yalnız ölürüm o zaman htb veya stacylite falan düşüremezsemmtbyle olmam dıyonuz eyvallahta sanki dışarıda cok stacy veya slite varda bize bakmıyorlar. Hayatınızda max 1 bilemedin 2 tane stacy veya slite görmüşsünüzdür görmemişsinizdir düşürmeyi bırakın denk bile gelmeyeceksiniz. Ayrıca HTB slaylemekte yine zor asendleseniz bile. Hipergaminin ne boyutta olduğunu bir bilseniz.
htb yine düşürülürde lite stacy unutun bana kalırsa, bakın düşüremezsiniz de demiyorum direkt denk gelmezsin ki denk gelsen bile karı otomatikmen öff buneymiş be diyip domalmayacak hayat bp editleri gibi düz işleyen bir şey değil.(lite ve stacyler tipe bakmıyor demiyorum lafı başka yere çekmeyin) O yüzden çok zor hayallerinizi gerçekci şekilde tasarlayın kafanızda yoksa tatmin olamazsınız surgeryleriniz bitmiş olsa bile.olm ascendledikten sonra yüzlerine bile bakmam mtb'lerin hipergami sikimde degil yalnız ölürüm o zaman htb veya stacylite falan düşüremezsem
knk rapeleriz stacyleri beraberhtb yine düşürülürde lite stacy unutun bana kalırsa, bakın düşüremezsiniz de demiyorum direkt denk gelmezsin ki denk gelsen bile karı otomatikmen öff buneymiş be diyip domalmayacak hayat bp editleri gibi düz işleyen bir şey değil.(lite ve stacyler tipe bakmıyor demiyorum lafı başka yere çekmeyin) O yüzden çok zor hayallerinizi gerçekci şekilde tasarlayın kafanızda yoksa tatmin olamazsınız surgeryleriniz bitmiş olsa bile.
yada gaymaxleriz bu seferde birbirimizi sikeriz knk 2 chad çözüm her zaman varhtb yine düşürülürde lite stacy unutun bana kalırsa, bakın düşüremezsiniz de demiyorum direkt denk gelmezsin ki denk gelsen bile karı otomatikmen öff buneymiş be diyip domalmayacak hayat bp editleri gibi düz işleyen bir şey değil.(lite ve stacyler tipe bakmıyor demiyorum lafı başka yere çekmeyin) O yüzden çok zor hayallerinizi gerçekci şekilde tasarlayın kafanızda yoksa tatmin olamazsınız surgeryleriniz bitmiş olsa bile.