Frameim yarrak gibi

senualF

senualF

I am not a jester for your amusement
Screenshot 2025 10 31 23 59 12 199 commiuigallery edit

Beyler frameim kötü, bu kadar kötü değil yine ters üçgen şekli var ama geniş durmuyom bundan çok az bişe daha iyi hani darda değil ama iyide değil ne yapim hangi kasları çalışabilirim sik gibi kas dağılımı yapmadan daha geniş gözükmek için, yabancı forumlarda biri frameinin 17den sonra farkedilebilir derecede büyüdüğünü söylüyordu lifefuel bi tık

• +1
Reactions: kurdistan
omuz calısmaktan baska caren yok

• +1
Reactions: cakdripa, Auchelius and kurdistan
omuz calısmaktan baska caren yok
İşte kas gruplarını söyle hangilerini çalışmam gerektiğini aq benim gym bilgisi 0 sadece omuz çalışmakla olmaz yaratığa dönüşürüm

• +1
İşte kas gruplarını söyle hangilerini çalışmam gerektiğini aq benim gym bilgisi 0 sadece omuz çalışmakla olmaz yaratığa dönüşürüm
zamanında yazdığım ap veya fbeod programlarına bakabilirsin

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
ya baba lateral raise ve shoulder press çaksan bide cıtırından mikro doz proviron atsan düzenli 2-3 aya framein 2 3 cm genişler bide hayvan gibi yicen

• +1
View attachment 4271274
Beyler frameim kötü, bu kadar kötü değil yine ters üçgen şekli var ama geniş durmuyom bundan çok az bişe daha iyi hani darda değil ama iyide değil ne yapim hangi kasları çalışabilirim sik gibi kas dağılımı yapmadan daha geniş gözükmek için, yabancı forumlarda biri frameinin 17den sonra farkedilebilir derecede büyüdüğünü söylüyordu lifefuel bi tık
yaşın kaç

Sadece bas kardeşim
Images

Ben kas istemiyom mesela skinyy vucut daha cok ilgimi cekiyor zaten gucsuz sayilmam gym biraktigimda 80 kg bench ile set atiyodum yani