Frameim yarrak gibi

senualF

senualF

This trial is a joke
Screenshot 2025 10 31 23 59 12 199 commiuigallery edit

Beyler frameim kötü, bu kadar kötü değil yine ters üçgen şekli var ama geniş durmuyom bundan çok az bişe daha iyi hani darda değil ama iyide değil ne yapim hangi kasları çalışabilirim sik gibi kas dağılımı yapmadan daha geniş gözükmek için, yabancı forumlarda biri frameinin 17den sonra farkedilebilir derecede büyüdüğünü söylüyordu lifefuel bi tık

• +1
Reactions: kurdistan
omuz calısmaktan baska caren yok

• +1
Reactions: Serialsuicide, cakdripa, Auchelius and 1 other person
omuz calısmaktan baska caren yok
İşte kas gruplarını söyle hangilerini çalışmam gerektiğini aq benim gym bilgisi 0 sadece omuz çalışmakla olmaz yaratığa dönüşürüm

• +1
İşte kas gruplarını söyle hangilerini çalışmam gerektiğini aq benim gym bilgisi 0 sadece omuz çalışmakla olmaz yaratığa dönüşürüm
zamanında yazdığım ap veya fbeod programlarına bakabilirsin

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
ya baba lateral raise ve shoulder press çaksan bide cıtırından mikro doz proviron atsan düzenli 2-3 aya framein 2 3 cm genişler bide hayvan gibi yicen

• +1
View attachment 4271274
Beyler frameim kötü, bu kadar kötü değil yine ters üçgen şekli var ama geniş durmuyom bundan çok az bişe daha iyi hani darda değil ama iyide değil ne yapim hangi kasları çalışabilirim sik gibi kas dağılımı yapmadan daha geniş gözükmek için, yabancı forumlarda biri frameinin 17den sonra farkedilebilir derecede büyüdüğünü söylüyordu lifefuel bi tık
yaşın kaç

Sadece bas kardeşim
Images

• +1
Ben kas istemiyom mesela skinyy vucut daha cok ilgimi cekiyor zaten gucsuz sayilmam gym biraktigimda 80 kg bench ile set atiyodum yani

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, szolliontaraelis and Yagiz8928
Ben kas istemiyom mesela skinyy vucut daha cok ilgimi cekiyor zaten gucsuz sayilmam gym biraktigimda 80 kg bench ile set atiyodum yani
Kanka sen kimsin amk :lul: kızlar sikini istemiyo bence trde

• Hmm...
Aynısını yaşıyorum amk omuzlari yukari cekmekten çürüdüler:feelswhy:

• +1
Reactions: kurdistan and senualF
Aynısını yaşıyorum amk omuzlari yukari cekmekten çürüdüler:feelswhy:
Benim aşşağıda değil allahtan chalom gibide, genişlik olarak çok iyi değil

• +1
can't relate✌️

• JFL
Reactions: kurdistan, churmaxxed, Serialsuicide and 1 other person
View attachment 4271274
Bence cok geniside iyi degil tam idealinde olmali cok genis oluncada insanlar kasma qral diyor

test hgh bas
Kanka test değilde hgh basmak istiyorum 6-7 ay boyunca 6iu falan, sülalemde kanser var ama test yaptırıp baktırıcam, yan etkileri falan neler hghnin

Last edited:
Kanka test değilde hgh basmak istiyorum 6-7 ay boyunca 6iu falan, sülalemde kanser var ama test yaptırıp baktırıcam, yan etkileri falan neler hghnin
6 ayda asiri bisey degismez 6 iu ile 7 8 gibi agresif doz girmen gerekir en az gozle gorulur icin

Yan etki olarak terleme kalp buyumesi prgan buyumesi riski dedigin gibi kanser riski vs

Bence cok geniside iyi degil tam idealinde olmali cok genis oluncada insanlar kasma qral diyor
Senin genişmide millet kasma diyo aq :lul: şey gibi konuşuyon gyme başlicamda çok kaslanmak istemiyom

Yan etki olarak terleme kalp buyumesi prgan buyumesi riski dedigin gibi kanser riski vs
Sık görülüyor mu kalp organ büyümesi nadir mi

• +1
Reactions: reanrao
Senin genişmide millet kasma diyo aq :lul: şey gibi konuşuyon gyme başlicamda çok kaslanmak istemiyom
Evet genis kanka 23.5 inch bideltim o yuzden soyledim sana cucked framen ile basarilar tam avelsin amınakoyayim :ROFLMAO:

Evet genis kanka 23.5 inch bideltim o yuzden soyledim sana cucked framen ile basarilar tam avelsin amınakoyayim :ROFLMAO:
Eyw reis :feelswhy: bence cuck frame olmaktansa geniş frame olup milletin kasma demesi daha iyide, benim cuck frameden milletin kasma demesine kadar genişletmem mümkün mü sence aq kafanı sikim

Last edited:
Eyw reis :feelswhy: bence cuck frame olmaktansa geniş frame olup milletin kasma demesi daha iyi hani ne kadar büyük olabilir ki zaten en fazla
Kanka nie basta ragebait atar gibi söyledin amk conv ac yardimci olayim

Kanka nie basta ragebait atar gibi söyledin amk conv ac yardimci olayim
La mantıklı düşününce zaten genişlemicek bana kasma diyecekleri noktaya kadar en fazla hafif ortalama üstü olur