Hyoid calısırken daha kotu oldum

ldarmaxxerr

ldarmaxxerr

Bronze
IMG 2707

yılın basına 2 ay boyunca neck curl chin tuck bide bi kac yutkunma egzersizi yapmistim isaretle gosterdigim yerler hyoidimi kaldirdigimda cenemden cikiyo sisik gozukuyo salıncada hyoid daha cokuk duruyo 5 6 aydır boyun calısmıyorum ama haka gecmedi cozumu varmi

Bir kas'ı çalışırsan nolur ?

Cene altın angular degilse ya mandible recessed'dir ya da yağ birikmiştir, ikisinin de çözümü bölgedeki kası çalıştırmak değil.

• +1
Reactions: christabelle0952 and -BayHarbourButcher

Cene altın angular degilse ya mandible recessed'dir ya da yağ birikmiştir, ikisinin de çözümü bölgedeki kası çalıştırmak değil.
amacım hyoidi kaldıran kasları hafiften calısıp hyoidimi kaldırmakti ve 3 gunde 1 falan calisiyodum bu kadar abartmadigim halde fazla kalinlasti aylar oldu ama boyle kaldi

• JFL
Reactions: Nox𓂀

Botox imkanli değil mi

• WTF
Botox imkanli değil

Cidden lazım diye sordum işlevsel bir bölge biliyorum ama kas hypertrophy olmussa kimse yapmaz mi düşük doz falan tablodaki /digasrtrik kas)

• +1
View attachment 5572199
yılın basına 2 ay boyunca neck curl chin tuck bide bi kac yutkunma egzersizi yapmistim isaretle gosterdigim yerler hyoidimi kaldirdigimda cenemden cikiyo sisik gozukuyo salıncada hyoid daha cokuk duruyo 5 6 aydır boyun calısmıyorum ama haka gecmedi cozumu varmi
Yumruk at

View attachment 5572199
yağ oranının düşük olduguna eminmisin hic hyoid calismayan birinde bile asiri dusuk yag orani yine de hyoid i yukarda gibi illüzyon yaratır nox un dedigi doğru

yağ oranının düşük olduguna eminmisin hic hyoid calismayan birinde bile asiri dusuk yag orani yine de hyoid i yukarda gibi illüzyon yaratır nox un dedigi doğru
10-12bf araligindayim eminim kas olduguna

• So Sad
Reactions: christabelle0952
zygolarla aynı orantıda ama rate icin olcmedim bilmiyom
mewing yaparken gıdı kası olusmuş da olabilir cok ihtimal var yani oyle soyliyeyim foto gormeden bisey diyemeyiz

• So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher

Attachments

• Screenshot_20260828_010408_Google.jpg
    Screenshot_20260828_010408_Google.jpg
    132.4 KB · Views: 0
  • Screenshot_20260828_010419_Google.jpg
    Screenshot_20260828_010419_Google.jpg
    141 KB · Views: 0