gec kalmamak debunked

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
IMG 0244

@dogu
yazan sen oldugun icin senin uzerinden ornek vericem
suan ortalama ustu dis gorunustesin mesela yasin 21 flndi diye hatirliyom

sen eger 3-5 sene erken ascendleyip oyle hayati yasasaydin daha cok kizlarla iletisimin olsa kadinlara bakis acin fln cok farkli olcakti aga kadin dusmani olmicaktin

yasitlarin 17 yasinda lisede arka sirada yiyisirken org browseluyosan (ben tiktoktan lol videosu izliyodm ayni ndlik seviyesi)o acik hicbi zaman kapanmicak istedigin kadar sev sevil yiyis sikis bunlari 23te yasamakla 16-17de yasamak arasinda dunya kdr fark var

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac, flows5991, Atsizz and 3 others
View attachment 4410094
@dogu

sen eger 3-5 sene erken ascendleyip oyle hayati yasasaydin daha cok kizlarla iletisimin olsa kadinlara bakis acin fln cok farkli olcakti aga kadin dusmani olmicaktin

yasitlarin 17 yasinda lisede arka sirada yiyisirken org browseluyosan (ben tiktoktan lol videosu izliyodm ayni ndlik seviyesi)o acik hicbi zaman kapanmicak istedigin kadar sev sevil yiyis sikis bunlari 23te yasamakla 16-17de yasamak arasinda dunya kdr fark var
Birsür fırsatım oldu 17 de maldım o zaman sadece

• +1
Reactions: IlI
Birsür fırsatım oldu 17 de maldım o zaman sadece
olabilir aga dalga gecmek icin degil yazan sen oldugun icin senin uzerinden ornek verdim

• +1
Reactions: Serialsuicide
View attachment 4410094
@dogu

17 bitmeden yaşayalım be bişeyler gandy yardım et be

• JFL
Reactions: flows5991 and IlI
O yaşa geri dönemeyeceğin için boş thread boş post

• Ugh..
Reactions: IlI
O yaşa geri dönemeyeceğin için boş thread boş post
amcik beyinli dostum ben geri donmesem bile 16-17 yasindaki adamlara bosa umit copiun pompalamamis oluyorum suan biseyler yasamiyolarsa rahat hissetmesinler

Users who are viewing this thread

Back