velwetyy
Lone
Sonsuza kadar tekrarlanacak olsa hangi gunu secerdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
9.da beden dersinde catar cutur yiyistigim gunu isterdimSonsuza kadar tekrarlanacak olsa hangi gunu secerdiniz
9 da nasi yaptin onu herkes fakecel amk9.da beden dersinde catar cutur yiyistigim gunu isterdim
Zaten ustune kiz yabanciydi zurniyeli de degil9 da nasi yaptin onu herkes fakecel amk
Ugruna yasanilacak bi sey bulamadiktan sonra cok anlamsiz geliyor hayatoglum bi düşündümde aklıma gelmedi harbi bi üzüldüm halime hayatımda sonsuza kadar durmak istiyeceğim bi an yok sanırım
View attachment 5698942
tek yaşama sebebimiz yarın bi gün bişeyin çözülecek olma umuduUgruna yasanilacak bi sey bulamadiktan sonra cok anlamsiz geliyor hayat
Her sey olacagina varir umudunu kaybetmetek yaşama sebebimiz yarın bi gün bişeyin çözülecek olma umudu
Hayatta her anımı karamsar yaşadığım için iyi bir olay yaşamış olsam bile o olaydan olmam gerektiği gibi mutlu olmuyorum anın tadını çıkarmıyorum işte bu yüzden sonsuza kadar tekrarlanmasını istediğim bir anım yok ama geçmişe gidip değiştirmek istediğim çok şey varSonsuza kadar tekrarlanacak olsa hangi gunu secerdiniz
Son akşam yemeği.Sonsuza kadar tekrarlanacak olsa hangi gunu secerdiniz