ghk cu

acidus

acidus

Iron
peptid kullanmayı dusunuyorum ama cahilimve ne kullanmam gerek bilmiyorum tek istediğim ascendlemek bi kaç seçeneğim var ghk-cu bpc 157 tb-500 veya ghrp-6 veya işte sizin önereceğiniz herhangi bir peptit. bu peptit kullanımı nasıl oluyor steroid gibi cycle cycle devam mı ediyor? yoksa 1 cycle yetiyormu pct gibi bi durum olmadıgını felan biliyorum o yüzden peptit kullanmak istiyorum yoksa once test sonra M-Tren gircektim vazgectim

her şey cope hayatımız yalan amk

• +1
Reactions: veneficus and Nox𓂀
Hacı saç ve cilt sorunun çok aşırı derece ileri değilse ghk cu boş gibi bence

• +1
Reactions: veneficus and Nox𓂀
Hacı saç ve cilt sorunun çok aşırı derece ileri değilse ghk cu boş gibi bence
Hafiften yaraya donen bi sivilce sorunum var ama yuzey alani kucuk deil iyilesmeyede yatkin ama yinede ondan dusunmustum sac sorunum yokta simdi aklima cjc 1295 + ipamorelin yatti onu dusunuyorum

peptid kullanmayı dusunuyorum ama cahilimve ne kullanmam gerek bilmiyorum tek istediğim ascendlemek bi kaç seçeneğim var ghk-cu bpc 157 tb-500 veya ghrp-6 veya işte sizin önereceğiniz herhangi bir peptit. bu peptit kullanımı nasıl oluyor steroid gibi cycle cycle devam mı ediyor? yoksa 1 cycle yetiyormu pct gibi bi durum olmadıgını felan biliyorum o yüzden peptit kullanmak istiyorum yoksa once test sonra M-Tren gircektim vazgectim
kullanırsan anında plakların kapanır bide işeyemezsin böbrek taşı yapar onlar

• JFL
Reactions: veneficus
plaklarım niye kapanıyor

• JFL
Reactions: letrozoleabusing324
Hafiften yaraya donen bi sivilce sorunum var ama yuzey alani kucuk deil iyilesmeyede yatkin ama yinede ondan dusunmustum sac sorunum yokta simdi aklima cjc 1295 + ipamorelin yatti onu dusunuyorum
günde 3 kez cjc mi vurmak enayilik bence girekt 6ui gh bas hem cil hem plakların açıksa uzarsın biraz vücut geliştirme yapıyosan da çok işine yarar

günde 3 kez cjc mi vurmak enayilik bence girekt 6ui gh bas hem cil hem plakların açıksa uzarsın biraz vücut geliştirme yapıyosan da çok işine yarar
vucut gelistirme yapıyorum fizigim aktif iyi oldugunu dusunuyorum zaten tamamen boy uzaması ve kemik gelişimi için herhangi bir cyclea girmek istiyorum ama hem satıcım yok aktif hemde maddi bütcem kısıtlı malum ogrenciyim normalde calısıyodum sımdı bide okul başlıcak its over sanırım amk. ha bu arada kısayım 178 17 yaşındayım aktıf buyume plaklarım acık dedim cunku son yılda 3 cm uzadım kesin olculmus bir şekilde boyle devam etmesini hatta dahada hızlı uzamak istiyorum

vucut gelistirme yapıyorum fizigim aktif iyi oldugunu dusunuyorum zaten tamamen boy uzaması ve kemik gelişimi için herhangi bir cyclea girmek istiyorum ama hem satıcım yok aktif hemde maddi bütcem kısıtlı malum ogrenciyim normalde calısıyodum sımdı bide okul başlıcak its over sanırım amk. ha bu arada kısayım 178 17 yaşındayım aktıf buyume plaklarım acık dedim cunku son yılda 3 cm uzadım kesin olculmus bir şekilde boyle devam etmesini hatta dahada hızlı uzamak istiyorum
benim boy 183 yaş 16 onun dışı yazdığın herşeyi bende yaşıyorum knk bende satıcı bulamıyorum yazın çalışırken para var ama okul açılınca olmayacağı için alamicam o yüzden çok sıkıntı durumdayız

benim boy 183 yaş 16 onun dışı yazdığın herşeyi bende yaşıyorum knk bende satıcı bulamıyorum yazın çalışırken para var ama okul açılınca olmayacağı için alamicam o yüzden çok sıkıntı durumdayız
183 16 iyi amk daha uzama ihtimalinde var 185+ oldugun an zaten cogu ortamda uzun olarak nitelendiriliyosun hatta 183 bile iyi ama harbiden dediğin gibi sıkıntı durumdayız işte son paramla 12 haftalık cjc ipamorelin gireyim diye dusunmustum ki hala dusunuyorum bakcaz satıcı felan bulmam lazım once adam akıllı zaten adam akıllı satıcı bulursam farklı şeylerede girebilirim bilmiyorum

😔

harbi anlamadım ama neden kapasınki plaklarımı?
insansin cunku

her insan gibi testosteronun östrojene aromatize oluyo

cok istiyosan git e2 ni nukelayıp ilaçlarla kapanmasını önle ama iğrenç yan etkilerle yaşamak zorundasın kullandığın süre boyunca

• +1
Reactions: letrozoleabusing324
bahsettigim peptitin testo artirdigini bilmiyordum yani mantiken gh artimi olunca olabilir aslinda dogru. yaninda arimidex kullansam acaba yan tepermi. Yada sanirim kabullencem its over

bahsettigim peptitin testo artirdigini bilmiyordum yani mantiken gh artimi olunca olabilir aslinda dogru. yaninda arimidex kullansam acaba yan tepermi. Yada sanirim kabullencem its over
testo arttırmıyor ki ghrh agonistleri neden testo arttırsın amk

• +1
Reactions: susisesi
testo arttırmıyor ki ghrh agonistleri neden testo arttırsın amk
Bende onu anlamadim iste tamamen gh odakli bir peptit testoyla alakasi yok bildigim kadariylada gh ne kadar salgilanirsa salgilansin herhangi hir plakin kaynadma durumu olmuyor

Bende onu anlamadim iste tamamen gh odakli bir peptit testoyla alakasi yok bildigim kadariylada gh ne kadar salgilanirsa salgilansin herhangi hir plakin kaynadma durumu olmuyor
Adam sana normal bir insan olduğunu ve ne yaparsan yap plaklarının kapanacağını söylüyor zaten, senin dediğin durum erken kaynaşma, sen aromataz eksikliğine sahip olmadığın sürece plakların ne yaparsan yap kapanmaya devam edecek. Sadece bu durumu daha gecikleştirebilir veya hızlandırabilirsin.

• +1
Reactions: susisesi
Adam sana normal bir insan olduğunu ve ne yaparsan yap plaklarının kapanacağını söylüyor zaten, senin dediğin durum erken kaynaşma, sen aromataz eksikliğine sahip olmadığın sürece plakların ne yaparsan yap kapanmaya devam edecek. Sadece bu durumu daha gecikleştirebilir veya hızlandırabilirsin.
karmaşıklık var hocam burda ben zaten plaklarımın eninde sonunda kapanacagını biliyorum ama yukarda *kullanırsan* anında plakların kapanır mesajı varya neden anında kapanıyor anlamında yazmıstım aslında ama sanırım plaklarım neden kapanıyor diye algılanmıs :D yoksa plaklarım 1-2 yıla kapanacagını biliyorum ergenlıgımın sonlarındayım zaten. ama kullanacagım peptidin plaklarımın erken kaynasmasına sebep olmasını anlamadım sadece ghrg ve ghrp yani testosterone ile alakalı bi durum yokki estorojenim artsın

Last edited:
karmaşıklık var hocam burda ben zaten plaklarımın eninde sonunda kapanacagını biliyorum ama yukarda *kullanırsan* anında plakların kapanır mesajı varya neden anında kapanıyor anlamında yazmıstım aslında ama sanırım plaklarım neden kapanıyor diye algılanmıs :D yoksa plaklarım 1-2 yıla kapanacagını biliyorum ergenlıgımın sonlarındayım zaten
üstünü okumadım ben sadece plaklarım neden kapanıyora cevap verdim üstteki arkadaş seni fena trollemiş sen de yemişsin

üstünü okumadım ben sadece plaklarım neden kapanıyora cevap verdim üstteki arkadaş seni fena trollemiş sen de yemişsin
evet fena öyle oldu neyseki işeyemezsini yemedim