Ginseng ile chad olun

htn666

htn666

evet
Son zamanlarda biraz araştırıyodum bu Ginseng kökü tabletleri hakkında, bi çok kişi özellikle genel enerji ve cilt üzerinde etkilerinden bahsediyo. Dedim ki bi deniyim

🌟 1. Enerji ve Yorgunluk

Ginseng baya iyi bi doğal enerji kaynağı gibi. Hani sabah uyanıyosun uykulu vs oluyon ya, ginseng kullandığımda biraz daha daha zinde ve ayık hissetmeye başlıyosun
sporda ve sprint de baya etkisini gördüm şahsen.

🌟 2. Stres seviyesi

Ginseng bir nevi adaptogen olduğu için vücudun stres seviyesini dusuruyor.
Ben kendim baya stresli bi dönem geçirdim, bu süreçte biraz daha sakin kaldığımı farkettim. Sinav haftasi ve s. Olanlar icin baya iyi

🌟 3. Deri

Ginseng kan dolaşımını arttırdığı için cilde daha fazla oksijen ve besin gitmesine neden oluyo. Bu da cildin daha canlı ve parlak gözükmesini sağlıyo.
Ayrıca antioksidan etkisi var, bu da uzun vadede yaşlanma belirtilerini biraz yavaşlatabiliyo. Ama uzun vade de kullanmadan ônce doktorunuzla konusun

🌟 4. Saç Sagligi

Saç dökülmesini azaltıp biraz daha kalın ve sağlıklı çıkmasına destek oluyo.
Tabi oyle mucize beklemeyin ama düzenli kullanımda katkısı var.

🌟 5. Libido ve Testosteron

Ginsengin libido artırıcı etkisi olduğu söyleniyo ve gerçekten bi tık böyle etkisi var gibi. Sabahlari atdiginizda sikisesiniz geliyor.
Ayrıca bazı kaynaklara göre testosteron seviyelerini hafifçe destekleyebiliyo

🌟 6. Bağisiklik sistemi

Hastalıklara karşı da bi destekleyici etkisi var. Grip ve soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirebiliyo. Sinav haftasi hastalanmak istemiyorsaniz iyi alternativ.

Daha fazla bilgi isteyen araştıra bilir. Bildiklerim bu kadar. Eczanelerde Ginseng10 diye geçiyo

Last edited:
  • +1
Reactions: leatherface112, turcoman, Neokrinshaaa and 7 others
Bari rep atin orospu cocuklari

• +1
  • JFL
Reactions: turcoman, orbitalover and Aven
Bari rep atin orospu cocuklari
aynen oç ginseng anandan babandan almadığın bonemassı gözü kaşı genleri vericek sana bide soylent diye bişe varmıs knk vitamin fln varmıs icen ascendliyomus denesene

• Love it
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, why not me?, turcoman and 1 other person
beyler adam ugrasmıs yazmıs bari güzelce elestirin sonrada bilgiler neden gatekeepleniyo diye aglıyonuz

• +1
  • Ugh..
Reactions: leatherface112, orbitalover, IlI and 3 others
aynen oç ginseng anandan babandan almadığın bonemassı gözü kaşı genleri vericek sana bide soylent diye bişe varmıs knk vitamin fln varmıs icen ascendliyomus denesene
Orospu cocu bak bakalim orda kemik yapin degisicek gibi birsey yaziyormu? Sadece faydali oldugunu yazdim ibne pic

• +1
Reactions: turcoman
beyler adam ugrasmıs yazmıs bari güzelce elestirin sonrada bilgiler neden gatekeepleniyo diye aglıyonuz
Bilgi amacli acilan guidelar hep az rep aliyor ve altta kaliyor. Boyle orospu cocuklarina bu cok

• +1
Reactions: orbitalover, Trenmaxx1 and turcoman
Orospu cocu bak bakalim orda kemik yapin degisicek gibi birsey yaziyormu? Sadece faydali oldugunu yazdim ibne pic
orrrrrrrrospu evladı grey ignore hadi htn666 nickiyle 90 üstü iq beklemem senden

• +1
Reactions: turcoman
Hic degilse benim nikim lll değil
bu olay namus meselesı oldu artık klas royal vs gel kaybeden forumun ıbne maskotu olcak

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, orbitalover, htn666 and 1 other person
bu olay namus meselesı oldu artık klas royal vs gel kaybeden forumun ıbne maskotu olcak
Benim cr iyi degil bir gune 31 cekme yarismasi yapalim

• JFL
Reactions: maarda and IlI
Konudan bağımsız klandaysn gel vs atak sonrada ikili girelim de oynicak adam yok oynayalım

• +1
Reactions: IlI
Konudan bağımsız klandaysn gel vs atak sonrada ikili girelim de oynicak adam yok oynayalım
klanda degilm ama dmden her istek atanla 1v1 girerim
2v2de yakin arkadaslarla bile girince fena tilt olup sovmeye basliyorum beni yenmeyen adamla 2v2 girmem

sakin ol lan atayunan

• JFL
Reactions: IlI
klanda degilm ama dmden her istek atanla 1v1 girerim
2v2de yakin arkadaslarla bile girince fena tilt olup sovmeye basliyorum beni yenmeyen adamla 2v2 girmem.
Klana gel yaz 1 el vs atalım sonra çıkarsın

• +1
Reactions: IlI and htn666
tek bir supplementin %5 fazka etki edecegini zannetmiyorum 10 20 supplementi birlikte kullanirsan belki total %20 %30 etki alirsin

• +1
Reactions: htn666

Attachments

• images (1) (1).jpeg
    images (1) (1).jpeg
    4.7 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: recai iskender, htn666 and turcoman
bende pontid fenotipteyim ayrica memleketimde yunanlardan kalan antik kentler filan var baya 400usd extra detayli dna analizi yaptirmak lazim aslinda.
onlar yunanlardan degildir anadolunun yerlilerindendir

• +1
bende pontid fenotipteyim ayrica memleketimde yunanlardan kalan antik kentler filan var baya 400usd extra detayli dna analizi yaptirmak lazim aslinda.
subhumaniz biz kanka rira pfp eleman oyle dedi

• +1
Reactions: htn666 and turcoman
1749388954560
ben buyum sadece saçım bunun bi tık kapalısı

• +1