htn666
evet
Son zamanlarda biraz araştırıyodum bu Ginseng kökü tabletleri hakkında, bi çok kişi özellikle genel enerji ve cilt üzerinde etkilerinden bahsediyo. Dedim ki bi deniyim
1. Enerji ve Yorgunluk
Ginseng baya iyi bi doğal enerji kaynağı gibi. Hani sabah uyanıyosun uykulu vs oluyon ya, ginseng kullandığımda biraz daha daha zinde ve ayık hissetmeye başlıyosun
sporda ve sprint de baya etkisini gördüm şahsen.
2. Stres seviyesi
Ginseng bir nevi adaptogen olduğu için vücudun stres seviyesini dusuruyor.
Ben kendim baya stresli bi dönem geçirdim, bu süreçte biraz daha sakin kaldığımı farkettim. Sinav haftasi ve s. Olanlar icin baya iyi
3. Deri
Ginseng kan dolaşımını arttırdığı için cilde daha fazla oksijen ve besin gitmesine neden oluyo. Bu da cildin daha canlı ve parlak gözükmesini sağlıyo.
Ayrıca antioksidan etkisi var, bu da uzun vadede yaşlanma belirtilerini biraz yavaşlatabiliyo. Ama uzun vade de kullanmadan ônce doktorunuzla konusun
4. Saç Sagligi
Saç dökülmesini azaltıp biraz daha kalın ve sağlıklı çıkmasına destek oluyo.
Tabi oyle mucize beklemeyin ama düzenli kullanımda katkısı var.
5. Libido ve Testosteron
Ginsengin libido artırıcı etkisi olduğu söyleniyo ve gerçekten bi tık böyle etkisi var gibi. Sabahlari atdiginizda sikisesiniz geliyor.
Ayrıca bazı kaynaklara göre testosteron seviyelerini hafifçe destekleyebiliyo
6. Bağisiklik sistemi
Hastalıklara karşı da bi destekleyici etkisi var. Grip ve soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirebiliyo. Sinav haftasi hastalanmak istemiyorsaniz iyi alternativ.
Daha fazla bilgi isteyen araştıra bilir. Bildiklerim bu kadar. Eczanelerde Ginseng10 diye geçiyo

Ginseng baya iyi bi doğal enerji kaynağı gibi. Hani sabah uyanıyosun uykulu vs oluyon ya, ginseng kullandığımda biraz daha daha zinde ve ayık hissetmeye başlıyosun
sporda ve sprint de baya etkisini gördüm şahsen.

Ginseng bir nevi adaptogen olduğu için vücudun stres seviyesini dusuruyor.
Ben kendim baya stresli bi dönem geçirdim, bu süreçte biraz daha sakin kaldığımı farkettim. Sinav haftasi ve s. Olanlar icin baya iyi

Ginseng kan dolaşımını arttırdığı için cilde daha fazla oksijen ve besin gitmesine neden oluyo. Bu da cildin daha canlı ve parlak gözükmesini sağlıyo.
Ayrıca antioksidan etkisi var, bu da uzun vadede yaşlanma belirtilerini biraz yavaşlatabiliyo. Ama uzun vade de kullanmadan ônce doktorunuzla konusun

Saç dökülmesini azaltıp biraz daha kalın ve sağlıklı çıkmasına destek oluyo.
Tabi oyle mucize beklemeyin ama düzenli kullanımda katkısı var.

Ginsengin libido artırıcı etkisi olduğu söyleniyo ve gerçekten bi tık böyle etkisi var gibi. Sabahlari atdiginizda sikisesiniz geliyor.
Ayrıca bazı kaynaklara göre testosteron seviyelerini hafifçe destekleyebiliyo

Hastalıklara karşı da bi destekleyici etkisi var. Grip ve soğuk algınlığına karşı bağışıklığı güçlendirebiliyo. Sinav haftasi hastalanmak istemiyorsaniz iyi alternativ.
Daha fazla bilgi isteyen araştıra bilir. Bildiklerim bu kadar. Eczanelerde Ginseng10 diye geçiyo
Last edited: