goatisin biseksuel oldugunn ifsalanması hk.

auitistsurvior

auitistsurvior

marsuplami maxxed + fucked marsusplami
bu adam ragebaiter sanınırım ciddi degil ya

• +1
  • Woah
Reactions: starboi., sexisdeath, Misogynist_Maxxer and 1 other person
lavuk kendi ailesini katletmeye çalışmış ztn amk
Herifi araştırdım kaçığın teki amk bugüne kadar yaşıyor olması mucize bence

• +1
Reactions: starboi.
Lan adam aranıyormuş amk ama nedense bir şekilde kanalına video atıyor acaba ne zaman yakalanır

• +1
Reactions: starboi.
sizin gibi apatllarin anlamadigi sey su ATATURK escinsel olsa bile bir ATATURK seven herkimse bunu umursamaz, ozel hayat, ama senin peygamberin 6 yasinda kizi sikti, bu hastalik, ve yok edilmeli.

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: ZerefDragnee1l, Misogynist_Maxxer, Resistance. and 3 others
Ne diyorsun kardeşim lol, ne dediğini anlamıyorum, ben Türkçe bile konuşamıyorum, sadece Atatürk dedim çünkü o havalı

• JFL
  • +1
Reactions: claustral04, ZerefDragnee1l, menas and 2 others
sizin gibi apatllarin anlamadigi sey su ATATURK escinsel olsa bile bir ATATURK seven herkimse bunu umursamaz, ozel hayat, ama senin peygamberin 6 yasinda kizi sikti, bu hastalik, ve yok edilmeli.
Erkek sikse bile sorun yok ki?

Osmanlı padişahları sikmiyordu diyebilen var mı?

• +1
Reactions: Serialsuicide
adam turk bile degil knk

• +1
Reactions: Serialsuicide
mogeater bozdu hocam sikerim mogeateri peygambere sövüyor

• JFL
Reactions: auitistsurvior and Serialsuicide
atatürke gay diyen olmadıki kodumun salağı

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
6 yasında kızı şey etti diyo bide bunlar her konuştuğunda hz aişenin yaşı 1 tık düşüyo amk, biraz daha konuşurlarsa embriyo iken evlendi diyecekler amk

• JFL
Reactions: Serialsuicide, starboi. and auitistsurvior
6 yasında kızı şey etti diyo bide bunlar her konuştuğunda hz aişenin yaşı 1 tık düşüyo amk, biraz daha konuşurlarsa embriyo iken evlendi diyecekler amk
tr serverinde musluman olmayanların cogu avrupalılara ozendigi icin ztn

• +1
Reactions: Serialsuicide, starboi. and Resistance.
tr serverinde musluman olmayanların cogu avrupalılara ozendigi icin ztn
türkiyedeki islamafobiklerin zaten şu hani şeyler varya hint milliyetçileri video çekiyolarrr israill wee lovee youu wee wantt merryy wiittt isralleee woman diyolar ya onun gibiler amk bunların 1 kere diğer semavi dinlere karşı bir eleştirisini göremezsin

• +1
Reactions: Serialsuicide, auitistsurvior and starboi.
türkiyedeki islamafobiklerin zaten şu hani şeyler varya hint milliyetçileri video çekiyolarrr israill wee lovee youu wee wantt merryy wiittt isralleee woman diyolar ya onun gibiler amk bunların 1 kere diğer semavi dinlere karşı bir eleştirisini göremezsin
bende allaha falan inanmıyorum ama tr de musluman olmayan kesmin cogu inferiortyy complex yada kendi yaptıkları orospulukları haklı cıkarmak isteyen kadınlar

ayse 6 yasındaymıs olayınca cevap vermıycem cunku muhammed diye biri varmıydı onu bile bilmiyoruz

• +1
Reactions: Resistance.
bende allaha falan inanmıyorum ama tr de musluman olmayan kesmin cogu inferiortyy complex yada kendi yaptıkları orospulukları haklı cıkarmak isteyen kadınlar

ayse 6 yasındaymıs olayınca cevap vermıycem cunku muhammed diye biri varmıydı onu bile bilmiyoruz
bende müslüman değilimde zaten sinir oluyorum amk islamafobiklere inanma geç amk zaten tüm müslümanların gerçek ehli sünnete dönmelerini senin sabah akşam sövdüğün diyanet ve tarikatlar engelliyor, zaten türkiyenin çoğu munafik. Ayrıca ben bu kadar hristiyanlığa düşman 1 tane avrupadan milliyetçi görmedim mesela kanka sevmeselerde tarihlerinde önemli bir yere sahip olduklarının farkındalar, peki ya bunlar amk?

• +1
Reactions: Kayra139 and auitistsurvior
olm bişi farkettim 'escinsel olsa bile' demiş yani eşcinselliği de baya şey ediyor, olum bu ülkedeki muhafazakarlık seviyesi çok ilginç mesela en dindarı da muhafazakar en islamafobik seküleri de muhafazakar çok ilginç bir server burası gerçekten aq

• Hmm...
  • +1
Reactions: Serialsuicide and starboi.
olm bişi farkettim 'escinsel olsa bile' demiş yani eşcinselliği de baya şey ediyor, olum bu ülkedeki muhafazakarlık seviyesi çok ilginç mesela en dindarı da muhafazakar en islamafobik seküleri de muhafazakar çok ilginç bir server burası gerçekten aq
eşcinsellik saygı duyulmaması gerek bir hasatalıktır

• +1
  • Hmm...
Reactions: Resistance. and Serialsuicide