auitistsurvior
marsuplami maxxed + fucked marsusplami
bu adam ragebaiter sanınırım ciddi degil ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Harbi mi amkbu adam ragebaiter sanınırım ciddi degil ya
lavuk kendi ailesini katletmeye çalışmış ztn amkbu adam ragebaiter sanınırım ciddi degil ya
Herifi araştırdım kaçığın teki amk bugüne kadar yaşıyor olması mucize bencelavuk kendi ailesini katletmeye çalışmış ztn amk
sizin gibi apatllarin anlamadigi sey su ATATURK escinsel olsa bile bir ATATURK seven herkimse bunu umursamaz, ozel hayat, ama senin peygamberin 6 yasinda kizi sikti, bu hastalik, ve yok edilmeli.atatürk
Erkek sikse bile sorun yok ki?sizin gibi apatllarin anlamadigi sey su ATATURK escinsel olsa bile bir ATATURK seven herkimse bunu umursamaz, ozel hayat, ama senin peygamberin 6 yasinda kizi sikti, bu hastalik, ve yok edilmeli.
yepErkek sikse bile sorun yok ki?
adam turk bile degil knksizin gibi apatllarin anlamadigi sey su ATATURK escinsel olsa bile bir ATATURK seven herkimse bunu umursamaz, ozel hayat, ama senin peygamberin 6 yasinda kizi sikti, bu hastalik, ve yok edilmeli.
mogeater bozdu hocam sikerim mogeateri peygambere sövüyorsizin gibi apatllarin anlamadigi sey su ATATURK escinsel olsa bile bir ATATURK seven herkimse bunu umursamaz, ozel hayat, ama senin peygamberin 6 yasinda kizi sikti, bu hastalik, ve yok edilmeli.
it is what it ismogeater bozdu hocam sikerim mogeateri peygambere sövüyor
Dnradam turk bile degil knk
yanlıs anlamısmogeater bozdu hocam sikerim mogeateri peygambere sövüyor
atatürke gay diyen olmadıki kodumun salağısizin gibi apatllarin anlamadigi sey su ATATURK escinsel olsa bile bir ATATURK seven herkimse bunu umursamaz, ozel hayat, ama senin peygamberin 6 yasinda kizi sikti, bu hastalik, ve yok edilmeli.
6 yasında kızı şey etti diyo bide bunlar her konuştuğunda hz aişenin yaşı 1 tık düşüyo amk, biraz daha konuşurlarsa embriyo iken evlendi diyecekler amkatatürke gay diyen olmadıki kodumun salağı
tr serverinde musluman olmayanların cogu avrupalılara ozendigi icin ztn6 yasında kızı şey etti diyo bide bunlar her konuştuğunda hz aişenin yaşı 1 tık düşüyo amk, biraz daha konuşurlarsa embriyo iken evlendi diyecekler amk
türkiyedeki islamafobiklerin zaten şu hani şeyler varya hint milliyetçileri video çekiyolarrr israill wee lovee youu wee wantt merryy wiittt isralleee woman diyolar ya onun gibiler amk bunların 1 kere diğer semavi dinlere karşı bir eleştirisini göremezsintr serverinde musluman olmayanların cogu avrupalılara ozendigi icin ztn
bende allaha falan inanmıyorum ama tr de musluman olmayan kesmin cogu inferiortyy complex yada kendi yaptıkları orospulukları haklı cıkarmak isteyen kadınlartürkiyedeki islamafobiklerin zaten şu hani şeyler varya hint milliyetçileri video çekiyolarrr israill wee lovee youu wee wantt merryy wiittt isralleee woman diyolar ya onun gibiler amk bunların 1 kere diğer semavi dinlere karşı bir eleştirisini göremezsin
bende müslüman değilimde zaten sinir oluyorum amk islamafobiklere inanma geç amk zaten tüm müslümanların gerçek ehli sünnete dönmelerini senin sabah akşam sövdüğün diyanet ve tarikatlar engelliyor, zaten türkiyenin çoğu munafik. Ayrıca ben bu kadar hristiyanlığa düşman 1 tane avrupadan milliyetçi görmedim mesela kanka sevmeselerde tarihlerinde önemli bir yere sahip olduklarının farkındalar, peki ya bunlar amk?bende allaha falan inanmıyorum ama tr de musluman olmayan kesmin cogu inferiortyy complex yada kendi yaptıkları orospulukları haklı cıkarmak isteyen kadınlar
ayse 6 yasındaymıs olayınca cevap vermıycem cunku muhammed diye biri varmıydı onu bile bilmiyoruz
olm bişi farkettim 'escinsel olsa bile' demiş yani eşcinselliği de baya şey ediyor, olum bu ülkedeki muhafazakarlık seviyesi çok ilginç mesela en dindarı da muhafazakar en islamafobik seküleri de muhafazakar çok ilginç bir server burası gerçekten aqatatürke gay diyen olmadıki kodumun salağı
eşcinsellik saygı duyulmaması gerek bir hasatalıktırolm bişi farkettim 'escinsel olsa bile' demiş yani eşcinselliği de baya şey ediyor, olum bu ülkedeki muhafazakarlık seviyesi çok ilginç mesela en dindarı da muhafazakar en islamafobik seküleri de muhafazakar çok ilginç bir server burası gerçekten aq