Göz rengi açma

meert

meert

Banned
MSM hammadde
C vitamini hammadde
Moksifloksasin oral ve damla timolol damla

Glutatyon ve nac de biraz işe yarayabilir belki ama cope da olabilir emin değilim üstekiler kesin göz rengini açıyor ama

Araştırmak isteyen varsa işe yarayan tek şey bunlar thread yapmaya uğraşmadım moksifloksasin ve timolole bakın göz rengi açılan bir sürü insan var

Bunları deneyecek olan varsa sorumlu ben değilim sadece araştırdım ve bulduklarımı paylaştım

Attachments

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    27 KB · Views: 0
  • bjophthalmol-1999-December-83-12-1403-F1.large.jpg
    bjophthalmol-1999-December-83-12-1403-F1.large.jpg
    179.4 KB · Views: 0
  • ioii_a_2161917_f0002_oc.jpg
    ioii_a_2161917_f0002_oc.jpg
    20.9 KB · Views: 0
Last edited:
  • JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: annenisikeyim, Ashoimex, turkcelfatcel and 7 others
MSM hammadde
C vitamini hammadde

Glutatyon ve nac de biraz işe yarayabilir belki ama cope da olabilir emin değilim üstekiler kesin göz rengini açıyor ama

Araştırmak isteyen varsa işe yarayan tek şey bunlar thread yapmaya uğraşmadım moksifloksasin ve timolole bakın göz rengi açılan bir sürü insan var

Bunları deneyecek olan varsa sorumlu ben değilim sadece araştırdım ve bulduklarımı paylaştım
cope

• +1
Reactions: Topkra, Thrill, Ashoimex and 7 others
buz sür gözüne

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, dogu, Auchelius and 2 others
Fotoğrafları koydum ışık farkı değil çünkü Bariz bir şekilde pupilin etrafindaki renkler ile göz çemberi arasındaki renk farkı görülüyor zaten timolol kahverengiden mavi yapmış moksifloksasinde kahverengiden gri yapmış

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Deleted member 307488
Bir yere kadar doğru sonrası cope.

Göz rengin kahverengiden yeşil, ela ya da mavi olmayacak. Sadece kapkara T50'den çok hafif açık T50'in olacak.

Çok göz renginizi değiştirmek istiyorsanız Grade 5 için 20k USD'ye falan mal oluyor en mantıklı cerrahi işlemin fiyatı (cerrahi denilebilirse).

• +1
Reactions: Thrill, Resistance., ascendantwill and 3 others

Göz rengin kahverengiden yeşil, ela ya da mavi olmayacak. Sadece kapkara T50'den çok hafif açık T50'in olacak.
Hic bisi degismeyecek
Çok göz renginizi değiştirmek istiyorsanız Grade 5 için 20k USD'ye falan mal oluyor en mantıklı cerrahi işlemin fiyatı (cerrahi denilebilirse).
o kadar pahalı değil,20k nın ceyregi bile tutmuyor cogu zaman

• +1
Reactions: Thrill, Resistance., ascendantwill and 5 others

cope işte

• +1
Reactions: annenisikeyim, Thrill, Resistance. and 3 others

Burdaki göz halkası rengi açık kahverengi mi yoksa gri mi? 2. Fotoğraftaki de pupilin etrafı kahverengi göz halkası ise mavimsi bir yeşil olmuş

Attachments

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    27 KB · Views: 0
  • bjophthalmol-1999-December-83-12-1403-F1.large.jpg
    bjophthalmol-1999-December-83-12-1403-F1.large.jpg
    179.4 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Thrill
Limon damlat gözüne

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, Auchelius and 2 others
göz renginin değil şeklinin önemli olduğunu

Images 8

• +1
Reactions: growthplatessss111, Thrill, stormerdeccal and 8 others

Gerek yok ki oğlum çok kaliteli realistik lensler var. Normielerin %99u anlayamaz bile eğer esmer tenle mavi göz kullanmadığın sürece

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
o kadar pahalı değil,20k nın ceyregi bile tutmuyor cogu zaman
Grade 5 gözlerle doğal ışık altında gözle görülür bir sonuç elde etmek için 20K'yi gözden çıkarman lazım.

T50 gözlere sahip olup da çok zayıf bir stroman varsa (genetik olarak çok zor, %0.1'den düşüktür oranı) anca 10k'ya halledebilirsin.

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius and Serialsuicide
Burdaki göz halkası rengi açık kahverengi mi yoksa gri mi? 2. Fotoğraftaki de pupilin etrafı kahverengi göz halkası ise mavimsi bir yeşil olmuş
bu değisimlerin dediğin seyler ile oldugu ne malum aq?
o zaman bende 2-3 ascend atayım yüzüne döl sür diyeyim uygula

Grade 5 gözlerle doğal ışık altında gözle görülür bir sonuç elde etmek için 20K'yi gözden çıkarman lazım.

T50 gözlere sahip olup da çok zayıf bir stroman varsa (genetik olarak çok zor, %0.1'den düşüktür oranı) anca 10k'ya halledebilirsin.
yok hicbir klinik öyle fiyat vermiyor

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Resistance., ascendantwill and 4 others
Hiçbir kız sana göz şeklin çok güzel diye iltifat etmeyecek çünkü onlar looksmaxer değil

Posts 172

checks out:lul:

• +1
Reactions: Thrill, Resistance., ascendantwill and 5 others
Bide msm ve c vitaminini clav'da denemişti herkes göz rengini nasıl açtın diye sormuştu öyle bir thread vardı

• +1
Göz rengini gereksiz abartıyorsunuz, dediği gibi şekli bok gibi kaldıkça kimse sizin mavi gözünüzü övmeyecek. Eğer şekli de güzelse şeklini övmek absürt kaçacağından rengini överler sadece.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Atsizz, Auchelius and 3 others
yok hicbir klinik öyle fiyat vermiyor
Screenshot 2026 01 02 21 54 24 059 comfacebookkatana edit

6 senedir Göz rengi değiştirme işlemlerinin Facebook sayfalarindayim, doğal ışık altında düzgün bir değişim görme ihtimalin senin bahsettigin para için çok düşük bir olasılık hatta imkansız (Grade 5)

Gorecegin sonuç ekledigim fotoğraf gibi olacak saçma salak beklentilerle düzgün kliniklerde işlemi uygulatmazsan.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, AlucarddraculA121, Resistance. and 5 others
Göz rengini gereksiz abartıyorsunuz, dediği gibi şekli bok gibi kaldıkça kimse sizin mavi gözünüzü övmeyecek. Eğer şekli de güzelse şeklini övmek absürt kaçacağından rengini överler sadece.
Gereksiz abartmıyoruz değişimi bu kadar kolay ve riski az bir şey varsa neden yapmalıyım bok rengi gözün olacağına gri yeşil veya mavi olsun aq direkt dikkat çeker 1-3 ay arası değişim oluyormuş zaten

• +1
Gereksiz abartmıyoruz değişimi bu kadar kolay ve riski az bir şey varsa neden yapmalıyım bok rengi gözün olacağına gri yeşil veya mavi olsun aq direkt dikkat çeker 1-3 ay arası değişim oluyormuş zaten
4-5k Euro’yu buna vereceğime Cantho, fat graft falan yap.

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius and flows5991
gözün masmavi olsa nolur o dapdar yüzün varken

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, BugraSA and 1 other person
eyecosa 10k eur vereceğine çift çene ameliyatına bak

• +1
Reactions: Thrill, Resistance., Auchelius and 1 other person

Posts 172

checks out:lul:
bilader tamam anladık en old sensin bi kavgayı kaybedince direkt yeni kayıt olmuşsun diye çamur atıyorsun millete 7 yıldır ascendleyemediysen kfnnannnıııı SQQQQQKkyyımmmm oK? incel kardeşlerimi zorbalayamazsın büyük ihtimal çocuk senden iyi gözüküyor

• +1
Reactions: Thrill and flows5991
View attachment 4495465

6 senedir Göz rengi değiştirme işlemlerinin Facebook sayfalarindayim, doğal ışık altında düzgün bir değişim görme ihtimalin senin bahsettigin para için çok düşük bir olasılık hatta imkansız (Grade 5)

Gorecegin sonuç ekledigim fotoğraf gibi olacak saçma salak beklentilerle düzgün kliniklerde işlemi uygulatmazsan.
Fiyata işlemin kendisi haric birseyi dahil etmemen gerek,bide hem bu forumda hemde forum dışı olmuş pek cok kisiyle konustum hiç 20k harcayan birini görmedim
Sadece bi facebook postu bisey ifade etmiyor kliniğin kendisi ve olanlar ile konusmadığın sürece hersey bos,en büyük örneği ll sektörü asyadaki klinikler o kadar planlı ve iyi karalama islemi yapıyor ki şaşar kalırsın amk xrayden tut süreci her seyi cok iyi sahte hazırlayabiliyorlar

• +1
Reactions: Thrill, Resistance., Deleted member 307488 and 4 others
eyecosa 10k eur vereceğine çift çene ameliyatına bak
Aq ben ameliyat mı olcam dedim burda medikal bir ilaçtan bahsediyorum

• +1
bilader tamam anladık en old sensin bi kavgayı kaybedince direkt yeni kayıt olmuşsun diye çamur atıyorsun millete 7 yıldır ascendleyemediysen kfnnannnıııı SQQQQQKkyyımmmm oK? incel kardeşlerimi zorbalayamazsın büyük ihtimal çocuk senden iyi gözüküyor
sen demiyo muydun olum newgenlere bisi öğretmeyek moruq thread acmayın sakın

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, ascendantwill and 3 others
Fiyata işlemin kendisi haric birseyi dahil etmemen gerek,bide hem bu forumda hemde forum dışı olmuş pek cok kisiyle konustum hiç 20k harcayan birini görmedim
Sadece bi facebook postu bisey ifade etmiyor kliniğin kendisi ve olanlar ile konusmadığın sürece hersey bos,en büyük örneği ll sektörü asyadaki klinikler o kadar planlı ve iyi karalama islemi yapıyor ki şaşar kalırsın amk xrayden tut süreci her seyi cok iyi sahte hazırlayabiliyorlar
bence ilk önce dar midfacesini düzeltmesi lazım

• +1
Joined Monday at 8:35 PM

Posts 71

• +1
  • Nerd
Reactions: Thrill, Serialsuicide and flows5991
lan bir şey mi öğretin diyorum sub10iq kafanı çalıştır da tekrar oku eleman 2019ta kayıt olmuş diye tanrı kesiliyor burada

• +1
maarda bana profilini aç noluurrrrr

• JFL
Reactions: Thrill and Auchelius
MSM hammadde
C vitamini hammadde

gerek yok be kanka

• +1
Joined Monday at 8:35 PM

Posts 71
VAYYYY KANKAK :q:qe:e: INCEL FORUMNUNA 7 YIL DIR UYESIN COK HAVALI KIZLAR DUŞECEKTIR ADAADASDASASDaasdasdasd :qewqe:qwe:qwe:.Q :E KIZLAR DONUNU INDIRIYOR 7 SENEDIR UYE OLDUGUN ICIN OHAAA

• JFL
Reactions: Thrill, AlucarddraculA121, meert and 1 other person
@maarda bana profilini aç girip çıkıcam

• JFL
Reactions: Thrill and Auchelius
VAYYYY KANKAK :q:qe:e: INCEL FORUMNUNA 7 YIL DIR UYESIN COK HAVALI KIZLAR DUŞECEKTIR ADAADASDASASDaasdasdasd :qewqe:qwe:qwe:.Q :E KIZLAR DONUNU INDIRIYOR 7 SENEDIR UYE OLDUGUN ICIN OHAAA
ŞU OLDCELLERE AYAR ÇEKMEK LAZIM

• JFL
Reactions: Thrill and Resistance.
Burası incel forumu değil

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and flows5991
lan bir şey mi öğretin diyorum sub10iq kafanı çalıştır da tekrar oku eleman 2019ta kayıt olmuş diye tanrı kesiliyor burada
tanrı kesildiği yok kimsenin amk adam objektif bok thread acmıs sebebi de yeni olması
senin sikilmeye yer araman sadece

• +1
  • JFL
Reactions: flows5991, Thrill, Deleted member 307488 and 3 others
t50 mogs appeal bunu ne zaman anlayacaksiniz???
Hiçbir kız sana göz şeklin çok güzel diye iltifat etmeyecek çünkü onlar looksmaxer değil
bir de oglum bunu ciddi mi yazdin sen nasil bir salaksin la

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, AlucarddraculA121, Deleted member 307488 and 3 others
delete turkish subforum yeter gari

• +1
  • JFL
Reactions: xanthic, Resistance., Deleted member 307488 and 3 others
Öncesi sonrası atacağım birkaç ay sonra

• JFL
Reactions: Deleted member 307488
Bu forumda söz konusu prosedürü uygulamış iki kişiyi biliyorum ve her ikisi de Grade 4 seviyesinde. Bildiğim kadarıyla Grade 5 olup bu işlemi yapan kimse yok.

Bahsettiğim şey sadece bir Facebook paylaşımı değil; gerekirse daha kapsamlı içerikler de paylaşabilirim. Sen de Grade 5 olup 10 seanstan az işlemle tatmin edici sonuçlar elde edilmiş örnekleri paylaşabilirsin. Ancak dediğim gibi, bu oldukça nadir görülen bir durum ve nihayetinde büyük ölçüde genetik faktörlere bağlı.

Eyecos ya da YC gibi klinikler geride kaldı güncel lazerlerin daha verimli olmasıyla, güncel lazerler de beraberinde daha yüksek fiyatlar getiriyor.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, why not me?, Auchelius and 3 others

Yok İspanya'daki 5-6k euro falan tutuyo t50lerde yeşil çok nadir çıkıyor genelde mavi cikiyo

T40 larda daha cok yeşil çıkabiliyor

He birde yeux clairs ve Türkiyedede depigmantasyon yapan yer var ama hem daha eski teknoloji kullanıyorlar hemde daha pahalı hemde sonuçlar new eye cos kadar iyi değil

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, AlucarddraculA121, xanthic and 7 others
MSM hammadde
C vitamini hammadde

Limon damlat gözüne
Bir de bal eklersen harika olur

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 307488
Bu forumda söz konusu prosedürü uygulamış iki kişiyi biliyorum ve her ikisi de Grade 4 seviyesinde. Bildiğim kadarıyla Grade 5 olup bu işlemi yapan kimse yok.

Bahsettiğim şey sadece bir Facebook paylaşımı değil; gerekirse daha kapsamlı içerikler de paylaşabilirim. Sen de Grade 5 olup 10 seanstan az işlemle tatmin edici sonuçlar elde edilmiş örnekleri paylaşabilirsin. Ancak dediğim gibi, bu oldukça nadir görülen bir durum ve nihayetinde büyük ölçüde genetik faktörlere bağlı.

Eyecos ya da YC gibi klinikler geride kaldı güncel lazerlerin daha verimli olmasıyla, güncel lazerler de beraberinde daha yüksek fiyatlar getiriyor.
Grade 5 olup yapan yok derken face grubundaki sonuclrin %90i grade i 5 zaten ben anlayamadım sanırsam tam olarak ne demek istedin

Birde kullandığın teknolojiye göre değişiyor gplus genelde mavi için kullanılırken diğer lazerler yeşil çıkarmak için kullanılıyor birde konaklama vs dahil etmezsen zaten İnternet sitesinde seans paketleri yazıyor ortalama 5-6k euro

Birde new eye cosun böyle bir sonuç çıkarma ihtimali yok adam muhtemelen gotunden salıyor

• +1
Reactions: Thrill, xanthic, pashanimair and 4 others
Yok İspanya'daki 5-6k euro falan tutuyo t50lerde yeşil çok nadir çıkıyor genelde mavi cikiyo

T40 larda daha cok yeşil çıkabiliyor

He birde yeux clairs ve Türkiyedede depigmantasyon yapan yer var ama hem daha eski teknoloji kullanıyorlar hemde daha pahalı hemde sonuçlar new eye cos kadar iyi değil
Trdeki hangisi ben bakmıştım bir ara bok gibiydi sonuçlar

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
LENS ALSANIZA AMMMINAKOYUM GOZUNUZU CORBA YAPMAYA GEREK YOK

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, why not me? and 2 others
Trdeki hangisi ben bakmıştım bir ara bok gibiydi sonuçlar
2 yer var şu an biri 12k dolara biri ise 100bin tlye falan yapıyordu yılbaşı indirimi ile ama gitmeyin ciddiyim uzman degiller

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 3 others
bu new eye cos barça da değil mi ben mi yanlış biliyorum?

Ayrıca evet t50ler için gplus kullanıyorlar mavi çıkıyor genelde çünkü sarı pigment sayısı az oluyor

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 1 other person