Göz rengi açma

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, BugraSA and 6 others
Grade 5 olup yapan yok derken face grubundaki sonuclrin %90i grade i 5 zaten ben anlayamadım sanırsam tam olarak ne demek istedin
Bu forumdan grade 5 olup yapan yok demek istedim.
seans paketleri yazıyor ortalama 5-6k euro
Atmani bekliyorum.
Birde new eye cosun böyle bir sonuç çıkarma ihtimali yok adam muhtemelen gotunden salıyor
Boşuna genetik olduğunu söylemiyorum. Birçok sonuç var bu şekilde.

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Orcairis and 1 other person
bu new eye cos barça da değil mi ben mi yanlış biliyorum?

Ayrıca evet t50ler için gplus kullanıyorlar mavi çıkıyor genelde çünkü sarı pigment sayısı az oluyor
New eyecos T50'ler üzerinde rezalet oluşuyla bilinir ne alaka ?

• +1
  • Woah
Reactions: Thrill, Auchelius, Orcairis and 1 other person
Bu forumdan grade 5 olup yapan yok demek istedim.

Atmani bekliyorum.

Boşuna genetik olduğunu söylemiyorum. Birçok sonuç var bu şekilde.

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 2 others
Nasi knk karıştırıyor olabilir misin klinikleri o sonuçlara nasi rezalet diyorlar adamlar deathnic girip agarthali çıkıyor amk

• +1
  • +1
  • Woah
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 307488 and 1 other person
Cope ve para tuzağı paketler, before/after'lara bakabilirsin. Bu kadar session ile dışarıda anlaşılacak bir değişim elde edemezsin.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Auchelius and Resistance.
Baagyan lari kesmiolarmi
Images 37

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, decadouche57 and 1 other person
Cope ve para tuzağı paketler, before/after'lara bakabilirsin. Bu kadar session ile dışarıda anlaşılacak bir değişim elde edemezsin.
Kanka yani genelde Facebookta/Instagramda aciklama kısımlarına hangi paket grade kac kac phase falan bakabilirsin diger klinikler ixin ditosan evette new eye cos gayet iyi değişim çıkarıyor bence o paraya

• +1
View attachment 4495465

6 senedir Göz rengi değiştirme işlemlerinin Facebook sayfalarindayim, doğal ışık altında düzgün bir değişim görme ihtimalin senin bahsettigin para için çok düşük bir olasılık hatta imkansız (Grade 5)

Gorecegin sonuç ekledigim fotoğraf gibi olacak saçma salak beklentilerle düzgün kliniklerde işlemi uygulatmazsan.
Birde genelde bunlara asa yukari ne cikicak söylemiyorlar mi ben new eyecosun grade 5 uygulamasına baktım en en en koyu sonuç bile tam gri rengindeydi birde genelde yuksek ihtimalle mavi tonları çıkıyor diye biliyorum yanlışsa duzelt

• +1
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, Orcairis and 2 others
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, Orcairis and 1 other person
“They keep talking about me because when they talk about themselves no one listens”

-Umitcan Uygunresmi

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, Orcairis and 2 others
LENS ALSANIZA AMMMINAKOYUM GOZUNUZU CORBA YAPMAYA GEREK YOK
He birde bence birisi gözlerin lens mi diye sorduğunda hayır diyemiyorsan göz renginin hiçbir anlamı yok

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Serialsuicide and 3 others
He birde bence birisi gözlerin lens mi diye sorduğunda hayır diyemiyorsan göz renginin hiçbir anlamı yok
Valla biri sorsa saaane yarraam derim gecerim

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Deleted member 307488 and Fridx
Valla biri sorsa saaane yarraam derim gecerim
Knk evette işte insanlar doğal olanı seviyor depigmantasyon ile doğal larpi harici boş bence biri aa gözlerin lens mi dediğinde doğuştan drdigin an orada smw ilah kati oluyor amk

• +1
Knk evette işte insanlar doğal olanı seviyor depigmantasyon ile doğal larpi harici boş bence biri aa gözlerin lens mi dediğinde doğuştan drdigin an orada smw ilah kati oluyor amk
Tam tersi lens dediğin anda hahahaha kanka o lens ne ya çekiyorlar

• +1
He haklisinda kor mor kalmayak la

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 307488 and Resistance.
He haklisinda kor mor kalmayak la
Kör kalma vakası yok diye biliyorum glokom riski var birde yaptırırken her faz sonrası biraz bulanık görüyorsun o kadar ama işte göz alanı yine mk

• +1
Kanka yani genelde Facebookta/Instagramda aciklama kısımlarına hangi paket grade kac kac phase falan bakabilirsin diger klinikler ixin ditosan evette new eye cos gayet iyi değişim çıkarıyor bence o paraya
Senin gördüğün sonuçlar flaş gözlerine sokulmuş bir biçimde o şekilde düşün. Normal ışık altında hiç belli olmayan sonuçlar çoğunluğu, bu da stroma'dan kaynaklı. 31 session yapıp hala simsiyah sonuç alan adam bile vardı :lul:, iyi sonuçlar da gelebilir ama istisna tabii ki de.
Birde genelde bunlara asa yukari ne cikicak söylemiyorlar mi
Prosedür öncesi ölçümlerini alıp testleri yaparlarken az çok ne olacağı belli oluyor ama yine de kesin bir durum olmuyor. Her gözün yapısı farklı olduğu için sonuçlar kestirilemiyor.
yuksek ihtimalle mavi tonları çıkıyor diye biliyorum yanlışsa duzelt
Genelde ölü mavimsi gri çıkıyor ki o da zaten göze flaş vurmadigin ortamda belli olmuyor.

Screenshot 2026 01 03 02 32 13 280 comfacebookkatana edit

Eyecos'un T50 ve T40'larda (özellikle T50) berbat olduğu bu işlemi yapmayı düşünen / yapmış olan insanlar tarafından bilinen bir gerçek.

Sosyal medyada gördüklerin bahsettiğim gibi insanları soymak için para tuzağı.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Dathomirian Zabrak, Deleted member 98741 and 2 others
Kör kalma vakası yok diye biliyorum glokom riski var birde yaptırırken her faz sonrası biraz bulanık görüyorsun o kadar ama işte göz alanı yine mk
Olm valla her tarz hardmaxxing yaparimda goz ameliyatlari korkunc gelior aq

• +1
Reactions: Thrill, Resistance. and Deleted member 307488
Senin gördüğün sonuçlar flaş gözlerine sokulmuş bir biçimde o şekilde düşün. Normal ışık altında hiç belli olmayan sonuçlar çoğunluğu, bu da stroma'dan kaynaklı. 31 session yapıp hala simsiyah sonuç alan adam bile vardı :lul:, iyi sonuçlar da gelebilir ama istisna tabii ki de.

Prosedür öncesi ölçümlerini alıp testleri yaparlarken az çok ne olacağı belli oluyor ama yine de kesin bir durum olmuyor. Her gözün yapısı farklı olduğu için sonuçlar kestirilemiyor.

Genelde ölü mavimsi gri çıkıyor ki o da zaten göze flaş vurmadigin ortamda belli olmuyor.

View attachment 4496459

Eyecos'un T50 ve T40'larda (özellikle T50) berbat olduğu bu işlemi yapmayı düşünen / yapmış olan insanlar tarafından bilinen bir gerçek.

Sosyal medyada gördüklerin bahsettiğim gibi insanları soymak için para tuzağı.
Normal ışıkta full face paylaştıkları sonuçları da gördüm de dedigin gibi cherrypicked olabilir bu muhabbeti biraz daha arastiricam

Birde new eye cos t50 de berbat ise daha iyi olan yerler neresi ki yeux falan baktım maviler new eye kdr iyi degildi

Ayrıca 31 phase siyah göz ne amk ciddi misin benim bildiğim genelde 3 faz sürüyor totalde 2 3 ayda muhabbeti kapatıyorlar ayrıca her t50 gözün melanimi birbirinden farklı oluyor mu ki o kadar zorlanmislar bahsettigin adam nereli fln detaylı bir postu var mi

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 1 other person
Bu forumda söz konusu prosedürü uygulamış iki kişiyi biliyorum ve her ikisi de Grade 4 seviyesinde. Bildiğim kadarıyla Grade 5 olup bu işlemi yapan kimse yok.

Bahsettiğim şey sadece bir Facebook paylaşımı değil; gerekirse daha kapsamlı içerikler de paylaşabilirim. Sen de Grade 5 olup 10 seanstan az işlemle tatmin edici sonuçlar elde edilmiş örnekleri paylaşabilirsin. Ancak dediğim gibi, bu oldukça nadir görülen bir durum ve nihayetinde büyük ölçüde genetik faktörlere bağlı.

Eyecos ya da YC gibi klinikler geride kaldı güncel lazerlerin daha verimli olmasıyla, güncel lazerler de beraberinde daha yüksek fiyatlar getiriyor.
İzinleri olmadan atamıcağım için gösteremiyorum ama dediğim gibi o post karalama olabilir,özelden atabilirim de seni tanımıyom
Bide ışık olmadan kötü sonuc derken neden bahsediyosun,çok açık renk olmadığı tüm gözler öyle değil mi aq yesil gözlüyüm ısık olmadığı zaman neredeyse kahverengi gözüküyo gözlerim

• +1
Reactions: Thrill, Dathomirian Zabrak, Auchelius and 2 others
İzinleri olmadan atamıcağım için gösteremiyorum ama dediğim gibi o post karalama olabilir,özelden atabilirim de seni tanımıyom
Bide ışık olmadan kötü sonuc derken neden bahsediyosun,çok açık renk olmadığı tüm gözler öyle değil mi aq yesil gözlüyüm ısık olmadığı zaman neredeyse kahverengi gözüküyo gözlerim
Bence koyu mavilerde yoğunluk yüksekse ışık olmasa da belli oluyor reelde 3 4 tane gördüm eğer benim otistikligim değilse uzakta bile belli oluyordu ve çok güzel duruyorlar

• +1
Bide ışık olmadan kötü sonuc derken neden bahsediyosun,
Gozune flaş sokmadan fark edilemeyen sonuçlardan bahsediyorum.
Screenshot 2026 01 03 02 42 57 003 comfacebookkatana edit

@Resistance.

Mesela aynı prosedürden sen geçersen parıldayan turkuaz renginde bir sonuç alman olası.
Screenshot 2026 01 03 02 46 16 159 comfacebookkatana edit

Bunun bir iki palet daha parlagi.
Ayrıca 31 phase siyah göz ne amk ciddi misin benim bildiğim genelde 3 faz sürüyor totalde 2 3 ayda
Istediğin kadar yapabiliyorsun
t50 gözün melanimi birbirinden farklı oluyor mu ki
Tabii ki de, hem melaninin yanında stroma kalinligin da çok önemli altındaki rengin ne kadar parlak çıkacağı ile.
Birde new eye cos t50 de berbat ise daha iyi olan yerler neresi ki yeux falan baktım maviler new eye kdr iyi degildi
Şu an benim görüştüğüm çok iyi bir klinik var, ilk seans'i iki ay sonra gerceklestirecegiz. Sonuçlar iyi çıkarsa paylaşırım.

Onun dışında Mısır'daki hakkında iyi sonuçlar duydum ve ciddili T50'lerde cope olmayan çok güzel sonuçlar gördüm.

O 30+ session yapan adamın postu görürsem atarım

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, maarda and 1 other person
View attachment 4496512
@Resistance.

Mesela aynı prosedürden sen geçersen parıldayan turkuaz renginde bir sonuç alman olası.
View attachment 4496521

Tabii ki de, hem melaninin yanında stroma kalinligin da çok önemli altındaki rengin ne kadar parlak çıkacağı ile.

Şu an benim görüştüğüm çok iyi bir klinik var, ilk seans'i iki ay sonra gerceklestirecegiz. Sonuçlar iyi çıkarsa paylaşırım.

Onun dışında Mısır'daki hakkında iyi sonuçlar duydum ve ciddili T50'lerde cope olmayan çok güzel sonuçlar gördüm.

Klinik adlarını 2dk yollar mısın bakacağım ila gatekeep diyorsan bari pmden yolla dicemde gatekeepe gerek ykk bence AI yazsan direkt soyluyo ztn

• +1
View attachment 4496512
@Resistance.

View attachment 4496521

Btw stroma kalinligi falan her insandan insana değişiyor mu yoksa etnikten etnige mi Mesela beli bir etnigin kalinken dger etnik grubta ince sık görülebiliyor mu

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 277275 and 2 others
Btw stroma kalinligi falan her insandan insana değişiyor mu yoksa etnikten etnige mi Mesela beli bir etnigin kalinken dger etnik grubta ince sık görülebiliyor mu
Insandan insana değişiyor. Kişiden kişiye melanin yoğunluğunun değiştiği gibi.
Klinik adlarını 2dk yollar mısın bakacağım ila gatekeep diyorsan bari pmden yolla dicemde gatekeepe gerek ykk bence AI yazsan direkt soyluyo ztn
Şu an kendi görüştüğümü atamam zaten orospu evladi surgerymax'da gatekeepliyor bir tane kliniği, onunki daha iyi gibi duruyor son model laserlerinin en güçlü olduğunu ve fiyatının uygun olduğunu söyledi.

Benim şu an konuştuğum klinik public'te değil kişiye özel yapıyor ve bu sebepten ötürü istediğin şekilde dizayn edebiliyorsun lazerin vuracağı yeri detaylı biçimde. Ben de çok nadir bir şekli deneyeceğim.

Biraz Facebookta rotlasan zaten düzgün klinikleri bulursun, ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla şu an Mısır'daki gayet iyi T50'ler ile. Kusura bakma şu an kendiminkini paylaşamam sonra belki paylasabilirim.

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Auchelius and 2 others
Insandan insana değişiyor. Kişiden kişiye melanin yoğunluğunun değiştiği gibi.

Şu an kendi görüştüğümü atamam zaten orospu evladi surgerymax'da gatekeepliyor bir tane kliniği, onunki daha iyi gibi duruyor son model laserlerinin en güçlü olduğunu ve fiyatının uygun olduğunu söyledi.

Benim şu an konuştuğum klinik public'te değil kişiye özel yapıyor ve bu sebepten ötürü istediğin şekilde dizayn edebiliyorsun lazerin vuracağı yeri detaylı biçimde. Ben de çok nadir bir şekli deneyeceğim.

Biraz Facebookta rotlasan zaten düzgün klinikleri bulursun, ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla şu an Mısır'daki gayet iyi T50'ler ile. Kusura bakma şu an kendiminkini paylaşamam sonra belki paylasabilirim.
No problem

Bu arada T50 icin yeşil çıkma ihtimali yüksek olan hiçbir klinik yok herhalde paso mavi demi yeşil %5 fln t50lerde

Böyleyse bile bence ileride bu muhabbeti de cozcekler direkt herkes istediği rengi elde edecek

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 277275 and 3 others
Böyleyse bile bence ileride bu muhabbeti de cozcekler direkt herkes istediği rengi elde edecek
Agzindan bal damlıyor ama mümkün değil diye biliyorum bilimsel olarak.
Bu arada T50 icin yeşil çıkma ihtimali yüksek olan hiçbir klinik yok herhalde paso mavi demi yeşil %5 fln t50lerde
Daha düşüktür muhtemelen ve yeşil diye bir şey yok. Zaten gözdeki melanini vuruyorsun yani en parlak rengi istiyorsan bütün melanini vurman lazım = mavi/gri ton.

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Auchelius and 2 others

Abi.. Abi şimdi stroma altına hemen sarı pigment ekleyip ondan sonra melanimi temizlemeye başlasalar olmaz mı abi - Etnic ramblings

Daha düşüktür muhtemelen ve yeşil diye bir şey yok. Zaten gözdeki melanini vuruyorsun yani en parlak rengi istiyorsan bütün melanini vurman lazım = mavi/gri ton.
Yes ztn melanim seviyesi düştükçe açılıyor ama belki dusukte olsa bir ihtimal göz rengi için yeni teknikler çıkabilir

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 277275 and 3 others
Bir klinik niye öyle bisi yapsın ki aq zarar etmezler mi

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Auchelius and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Resistance. and 2 others
Bu sohbeti gördükten sonra bideha konuşmama kararı aldım haddime değil

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 4 others
Aldığı paranın haddi hesabı yok zarar etmiyorlar
yine de sacma kendilerini reklamlasalar 2 katını kazanırlar
birde bi kac kisiden eyecos hakkında shutterstockdan alınma fake fotolar atıyorlar diye duymustum idk ama

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Deleted member 307488 and 1 other person
birde bi kac kisiden eyecos hakkında shutterstockdan alınma fake fotolar atıyorlar diye duymustum idk ama
Bu leaklenince yapmayı bıraktılar sonra da fake fotoları sildiler diye biliyorum
yine de sacma kendilerini reklamlasalar 2 katını kazanırlar
Duzgun before/after biriktiriyorlar su an, piyasaya arkaları sağlam çıkmak istiyorlar muhtemelen

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, maarda and 2 others
@Mediums Bahsettiğin klinik Türk mü?

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 307488
Lazer depigmentasyona 20k euro verenlerin zeka seviyesi: :feelsuhh: bomboş uygulama git lens al niye aksiyona giriyosun aq.

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, Auchelius, Thrill and 5 others
Eyecos kusursuz işlemler yapıyorlar açık ara sektörde 1 numara tiktoklarina da bak istersen

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, AlucarddraculA121 and Deleted member 307488
Eyecos kusursuz işlemler yapıyorlar açık ara sektörde 1 numara tiktoklarina da bak istersen
Cidden doğal görünme konusunda bi bunlar, bi de Meksika'daki 2 tane firma. Eyecos renk açamıyor bazen o sıkıntı. Adam çok paracı diyorlar. Renk açılmazsa paran yanıyor boşa gider ama çok koyu kahve değilse açılıyor.

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
Cidden doğal görünme konusunda bi bunlar, bi de Meksika'daki 2 tane firma. Eyecos renk açamıyor bazen o sıkıntı. Adam çok paracı diyorlar. Renk açılmazsa paran yanıyor boşa gider ama çok koyu kahve değilse açılıyor.
Ya yarram cok biliyosun

Bu ikisiinden baska duzgun klinik say desek yarim saat boyunca google searchler

Gotunuzu sikim

@Zuffster

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Thrill