Göz rengi

Hattab

Hattab

Iron
Beyler göz rengini nasıl copelayabilirm? Babamın yeşil gözleri var, keşke benim de olsaydı diye sürekli düşünüyorum moralim bozuluyor.

Beyler göz rengini nasıl copelayabilirm? Babamın yeşil gözleri var, keşke benim de olsaydı diye sürekli düşünüyorum moralim bozuluyor.
lens

profildeki gibi olup yeşil gözlü olacağıma kömür karası gözlere sahip olurum daha iyi

Lens taktığımı anlarlarsa ezik olarak görmezler mi
bende miyop var ara sıra takıyorum kimse anlamıyor aq nasıl anlayacak sorana miyop var de

profildeki gibi olup yeşil gözlü olacağıma kömür karası gözlere sahip olurum daha iyi
gözler koyuysa hunter eyes belli olmuyor renkli gözler yüz coloringinin %60 kadar büyük bi kısmını kaplıyor

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Hattab
gözler koyuysa hunter eyes belli olmuyor renkli gözler yüz coloringinin %60 kadar büyük bi kısmını kaplıyor
adamın profilindeki herif gibi renkli gözlü olacaksam gerek yok

adamın profilindeki herif gibi renkli gözlü olacaksam gerek yok
herif ufak bi ascend ve kulak ameliyatıyla htnye yükselir amk çene işi basit maseter yapsın biraz daha genişler yuzu iyi olur kaşlarda yay şeklinden kurtulup uzun yapsın

Aq benim göz ışıkta bile simsiyah tek copeum dark triad maxlamak

• +1
Reactions: Peter Steele
gözümüz renki olsaydı bu forumda olmazdık çok brutal

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
yeşil gözlüyüm çok dikkat çekmiyor ama gören kızlar bazen şaşırıyor hatta iltifat ediyor ama forumdayız:feelswat:
mtn ve renkli gözlü olsaydın farkerdi renkli göz mtnden htnye bile çıkarta bilir

• +1
Reactions: starboi.