Hattab
Iron
Beyler göz rengini nasıl copelayabilirm? Babamın yeşil gözleri var, keşke benim de olsaydı diye sürekli düşünüyorum moralim bozuluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
lensBeyler göz rengini nasıl copelayabilirm? Babamın yeşil gözleri var, keşke benim de olsaydı diye sürekli düşünüyorum moralim bozuluyor.
Lens taktığımı anlarlarsa ezik olarak görmezler milens
ne alaka laLens taktığımı anlarlarsa ezik olarak görmezler mi
bende miyop var ara sıra takıyorum kimse anlamıyor aq nasıl anlayacak sorana miyop var deLens taktığımı anlarlarsa ezik olarak görmezler mi
gözler koyuysa hunter eyes belli olmuyor renkli gözler yüz coloringinin %60 kadar büyük bi kısmını kaplıyorprofildeki gibi olup yeşil gözlü olacağıma kömür karası gözlere sahip olurum daha iyi
adamın profilindeki herif gibi renkli gözlü olacaksam gerek yokgözler koyuysa hunter eyes belli olmuyor renkli gözler yüz coloringinin %60 kadar büyük bi kısmını kaplıyor
herif ufak bi ascend ve kulak ameliyatıyla htnye yükselir amk çene işi basit maseter yapsın biraz daha genişler yuzu iyi olur kaşlarda yay şeklinden kurtulup uzun yapsınadamın profilindeki herif gibi renkli gözlü olacaksam gerek yok
aynisiknkAq benim göz ışıkta bile simsiyah tek copeum dark triad maxlamak
gözümüz renki olsaydı bu forumda olmazdık çok brutalBeyler göz rengini nasıl copelayabilirm? Babamın yeşil gözleri var, keşke benim de olsaydı diye sürekli düşünüyorum moralim bozuluyor.
O değiladamın profilindeki herif gibi renkli gözlü olacaksam gerek yok
yeşil gözlüyüm çok dikkat çekmiyor ama gören kızlar bazen şaşırıyor hatta iltifat ediyor ama forumdayızgözümüz renki olsaydı bu forumda olmazdık çok brutal
mtn ve renkli gözlü olsaydın farkerdi renkli göz mtnden htnye bile çıkarta biliryeşil gözlüyüm çok dikkat çekmiyor ama gören kızlar bazen şaşırıyor hatta iltifat ediyor ama forumdayız
Koyu yeşil zaten bir de gözlük takıyorum. Mtnyimmtn ve renkli gözlü olsaydın farkerdi renkli göz mtnden htnye bile çıkarta bilir