IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities

1 sene sonra burda yazdiklarinizdan dolayi basiniza is gelebilir dijital ayak izinzie dikkat edin incellik kafin dusmanligi yapmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Harbi mkView attachment 3987213org yazinca bu reklam cikiyor 100 iq adam sebep sonuc iliskisini kurar
1 sene sonra burda yazdiklarinizdan dolayi basiniza is gelebilir dijital ayak izinzie dikkat edin incellik kafin dusmanligi yapmayin
eyvahView attachment 3987213org yazinca bu reklam cikiyor 100 iq adam sebep sonuc iliskisini kurar
eyvah
mogger tayyip erdoğanView attachment 3987240
Bu arada tayyipci ve akpli oldugumu soylemis miydim
org verileri vermez bi bok olmaz1 senede değil bu arada
birisi kuran falan yakacak veya şu ataturk ordusu Ile ilgili bi bok fln çıkacak,
twitterda fln azcik etkileşim toplasa yeter erişim yasağı falanda gelir bizde yarragi yeriz
yada biri tiktokdan gelip olm incellere bakın lan fln diye dalga geçip tamamen mainstream edersede aynı olay olur yüksek ihtimal
.is neydi laorg verileri vermez bi bok olmaz
ama twye düşüp incel forumu diye mimlenir
.is den daha cok incel var burda subda suan
Olm turkiye niye bu kadar karisiyor herseye. Azede orgu bilen bile yok(5 10 kisi haric) + burda hic bir uygulamaya fln erisim yasagi geldigini gormedim1 senede değil bu arada
birisi kuran falan yakacak veya şu ataturk ordusu Ile ilgili bi bok fln çıkacak,
twitterda fln azcik etkileşim toplasa yeter erişim yasağı falanda gelir bizde yarragi yeriz
yada biri tiktokdan gelip olm incellere bakın lan fln diye dalga geçip tamamen mainstream edersede aynı olay olur yüksek ihtimal
incels.is galiba.is neydi la
Holy shit grey.is neydi la
grey.is neydi la
istanbullular topluğu istanbullulae pek sevilmediğinden dolayı kendi aralarında bi azınlık oluşturup internet sitesi acmislar siteye girmen icin kimliginin arkali onlu fotosu lzm pmden bana atarsan yardimci olurum.is neydi la
ispanyollar da varistanbullular topluğu istanbullulae pek sevilmediğinden dolayı kendi aralarında bi azınlık oluşturup internet sitesi acmislar siteye girmen icin kimliginin arkali onlu fotosu lzm pmden bana atarsan yardimci olurum
vay orusbucocuklariispanyollar da var
ben şuting yaparsam ilk burnın adını verecem tr subun hepinizin1 senede değil bu arada