gotunuzdeki delige kadar mainstream

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
IMG 7007
org yazinca bu reklam cikiyor 100 iq adam sebep sonuc iliskisini kurar
1 sene sonra burda yazdiklarinizdan dolayi basiniza is gelebilir dijital ayak izinzie dikkat edin incellik kafin dusmanligi yapmayin

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, htn666 and 5 others
View attachment 3987213org yazinca bu reklam cikiyor 100 iq adam sebep sonuc iliskisini kurar
1 sene sonra burda yazdiklarinizdan dolayi basiniza is gelebilir dijital ayak izinzie dikkat edin incellik kafin dusmanligi yapmayin
Harbi mk

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, htn666 and IlI
View attachment 3987213org yazinca bu reklam cikiyor 100 iq adam sebep sonuc iliskisini kurar
eyvah

• +1
Reactions: htn666, IlI and pashanimair
1 senede değil bu arada
birisi kuran falan yakacak veya şu ataturk ordusu Ile ilgili bi bok fln çıkacak,
twitterda fln azcik etkileşim toplasa yeter erişim yasağı falanda gelir bizde yarragi yeriz
yada biri tiktokdan gelip olm incellere bakın lan fln diye dalga geçip tamamen mainstream edersede aynı olay olur yüksek ihtimal

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 6 others
1 senede değil bu arada
birisi kuran falan yakacak veya şu ataturk ordusu Ile ilgili bi bok fln çıkacak,
twitterda fln azcik etkileşim toplasa yeter erişim yasağı falanda gelir bizde yarragi yeriz
yada biri tiktokdan gelip olm incellere bakın lan fln diye dalga geçip tamamen mainstream edersede aynı olay olur yüksek ihtimal
org verileri vermez bi bok olmaz
ama twye düşüp incel forumu diye mimlenir
.is den daha cok incel var burda subda suan

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, htn666, yadih and 1 other person
raton yarragina kadar mainstream btw

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair, Zodiac and 1 other person
org verileri vermez bi bok olmaz
ama twye düşüp incel forumu diye mimlenir
.is den daha cok incel var burda subda suan
.is neydi la

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair, xlegend and 1 other person
1 senede değil bu arada
Olm turkiye niye bu kadar karisiyor herseye. Azede orgu bilen bile yok(5 10 kisi haric) + burda hic bir uygulamaya fln erisim yasagi geldigini gormedim

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
bura yüzünden benim memurluk gitmez umarım

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, İNTİKAM VAKTİ, divisionpanzerfaust and 5 others
.is neydi la
istanbullular topluğu istanbullulae pek sevilmediğinden dolayı kendi aralarında bi azınlık oluşturup internet sitesi acmislar siteye girmen icin kimliginin arkali onlu fotosu lzm pmden bana atarsan yardimci olurum

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance., IlI, orhanhic and 2 others
istanbullular topluğu istanbullulae pek sevilmediğinden dolayı kendi aralarında bi azınlık oluşturup internet sitesi acmislar siteye girmen icin kimliginin arkali onlu fotosu lzm pmden bana atarsan yardimci olurum
ispanyollar da var

• +1
Reactions: pashanimair
You are ignoring content by this member. Show ignored content

ben
1 senede değil bu arada
ben şuting yaparsam ilk burnın adını verecem tr subun hepinizin