Greylerin geldiklerinde fosil threadleri bumplayinca havalı hissetmesi hk.

Nox𓂀

Nox𓂀

A Larp a Day Keeps Reality Away. | Proud Jew ✡︎
Sen hiç kimsesin dostum boşuna mal mal eski threadleri bumplama "og" falan da değilsin
1000255538

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, meynet, FUCK YEA and 15 others
sikimde misin sence ezik coper larper 15 yaş grey arkadaşlarından 3-5 rep alacaksın diye böyle şaklabanlıklar yapmaya devam et

• JFL
  • +1
  • Nerd
Reactions: pashanimair, meynet, nikolata and 8 others
sikimde misin sence ezik coper larper 15 yaş grey arkadaşlarından 3-5 rep alacaksın diye böyle şaklabanlıklar yapmaya devam et
Yav dalyarak sanki çok bir seymissin gibi bumplayan sensin ben mi saklabanlik etmiş oluyorum:lul:

Fikrimizi söylemek repfarm olmuş tühhh

CAGE.

• +1
Reactions: pashanimair, meynet, Kayra139 and 6 others
Yav dalyarak sanki çok bir seymissin gibi bumplayan sensin ben mi saklabanlik etmiş oluyorum:lul:

CAGE.
10 tane tiktokcel grey kendi aranızda bir grup kurmuşsunuz robot gibi komik olmayan şakalar yapıp boş boş şeyler konuşup birbirinize jfl atıp duruyorsunuz fabrika üretimi robotlar siz kendi yankı odanızda birbirinize sakso çekmeye devam edin kazananlar biziz

• +1
  • Nerd
Reactions: pashanimair, xantares and Nox𓂀
10 tane tiktokcel grey kendi aranızda bir grup kurmuşsunuz robot gibi komik olmayan şakalar yapıp boş boş şeyler konuşup birbirinize jfl atıp duruyorsunuz fabrika üretimi robotlar siz kendi yankı odanızda birbirinize sakso çekmeye devam edin kazananlar biziz
Ne diyorsun aq muhtemelen grey'in bile ne demek olduğunu bilmiyorsun gelmiş bir de tiktokcel demiş BAKQOQPQPWOQOQPQPWKSJOWKS

Yok ol

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, meynet and Kayra139
Ne diyorsun aq muhtemelen grey'in bile ne demek olduğunu bilmiyorsun gelmiş bir de tiktokcel demiş BAKQOQPQPWOQOQPQPWKSJOWKS

Yok ol
acıyoruz sana kendi öldür
371 youtube

• Nerd
  • +1
Reactions: pashanimair and Nox𓂀
gene noluyor yaw

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Kayra139, OversallSülo and 1 other person

Yok ol
IMG 5602

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and Nox𓂀

CAGE.
Fikrim dediğin şey adamı aşşağılamak adamın ses etmemesini mi bekliyon
+
harbi adamın dediği gibisin seni seven kimse yok 2026 joindate olup forum normiesi gibi davranıp rep kasıyon bide gidip üyelik müyelik almışın amınakoyim
grey grubu harici kimse seni sevmiyo
Maardadan bile hate gördüm o adam herkesi kucaklayan aşk dolu sevgi dolu melek gibi bi adamcağız

daha geçen gangbang yapıyolardı sana kendini açıklıyodun lütfen bana küsmeyin lütfen beni affedin diye şimdi gelmiş erkeklik taslıyon yürü şurdan sikmiyim seni türk forumundan siktir ol git

• +1
Reactions: pashanimair and vcx
o adam herkesi kucaklayan aşk dolu sevgi dolu melek gibi bi adamcağız
@maarda Yarram bunlari sen mi turetiyorsun hangi grey varsa senin yarrana bi sekil sakso cekme derdinde

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, meynet, veneficus and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, psikozbagimlisi, Kayra139 and 3 others
@maarda Yarram bunlari sen mi turetiyorsun hangi grey varsa senin yarrana bi sekil sakso cekme derdinde
sen gecen trip atıp bida girmicem foruma siliyorum hesabı dememiş miydin aq

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, veneficus, szenn and 1 other person
orgda neyi kazanıyon bir de"biz" dediğin kim aq mit ajanı mısın

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Gordon Freeman, EK0 and 1 other person
threadi okurken dathonun aviler geldi aklıma bosaldim

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, szenn and Nox𓂀