growtopia

D

Deleted member 113670

Bronze
tam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı

• +1
  • JFL
Reactions: sanktWiecz, Deleted member 119413, menas and 4 others
tam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı
ben sabahlayıp 2 posta donuma boşalıp roblox oynuyodum körili noodle yiyodum o sıra

• +1
  • So Sad
  • Love it
Reactions: Deleted member 113670, Zodiac, hellomylove and 1 other person
O yaşlar ne bizde yapmayak

• +1
Reactions: Deleted member 113670
tayfapa hosterligi hayatımı siktin :feelswah:

• Woah
  • +1
Reactions: Deleted member 113670 and menas
ben pepper farmliyodum kardes chand farmlarsan tabi kisa kalirsin

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 113670, menas and Ashoimex
ben bot açıyordum kardeşim vücut eğik kaldı içimiz dik

• +1
Reactions: Deleted member 113670 and Ashoimex
Eskiden bağımlısıydım neler yaşşattı bana oe oyun az mı dl yedik csnlerde facebook ortamlarına girmiştim sonlarda

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zagro and Ashoimex
ben sabahlayıp 2 posta donuma boşalıp roblox oynuyodum körili noodle yiyodum o sıra
noodle ramen falan seven gaydır aga kokusu benı fena ıtıyo

tayfapa hosterligi hayatımı siktin :feelswah:
gariban team aq tayfada host yapacagıma sirinevlerde dilenirim biz büyük adamdık

• +1
Reactions: Ashoimex
  • +1
Reactions: Ashoimex
Eskiden bağımlısıydım neler yaşşattı bana oe oyun az mı dl yedik csnlerde facebook ortamlarına girmiştim sonlarda
ben yedıgım bgllerı satsam suan rahat hayat yasıodm aq

• +1
Reactions: menas
kanka o lavuk sankı cid satarken beni scamlemişti gibi hatırlıyom sadece satıyo da olabilir aylardır dc dahi girmiyom
yok kanka genel olarak en son scamleyecek kişi bu adamdır + cidi autosend satıyor satarsa

• +1
yok kanka genel olarak en son scamleyecek kişi bu adamdır + cidi autosend satıyor satarsa
kanka bilir misin bilmem ben zamanında rgden açıyodum kodlama bilgim yoktu 2 tane lavuk vardı biri cidi 15 wlye indiriyo diğeri diyo 10 olcak lan bundan sonra herkes benden alcak falan 2 tane adam vardı herkes onlardan alıp resell yapıyodu en son 3-5 wlye kadar indirdi tabi daha ubi connect fln muhabbeti yok bu kadar ban yeme muhabbeti yok alıyoduk o adamdan zilyon tane cid botlara giriyoduk 50 level 60 level oluyodu bütün profiti bir dünyaya dropluyodu ban yok bişey yok keyif vardı

kanka bilir misin bilmem ben zamanında rgden açıyodum kodlama bilgim yoktu 2 tane lavuk vardı biri cidi 15 wlye indiriyo diğeri diyo 10 olcak lan bundan sonra herkes benden alcak falan 2 tane adam vardı herkes onlardan alıp resell yapıyodu en son 3-5 wlye kadar indirdi tabi daha ubi connect fln muhabbeti yok bu kadar ban yeme muhabbeti yok alıyoduk o adamdan zilyon tane cid botlara giriyoduk 50 level 60 level oluyodu bütün profiti bir dünyaya dropluyodu ban yok bişey yok keyif vardı
benim bot devrim 2021 2022 deydi kral bizim infi bilir onu realgoblinsi de epey kullandı

• +1
benim bot devrim 2021 2022 deydi kral bizim infi bilir onu realgoblinsi de epey kullandı
2022den sonra bıttı zaten
ama legalin keyfini hiçbir bot veremez orası ayrı legalle focus kasmıstım kral gibi geziyodum 2020de falan

2022den sonra bıttı zaten
ama legalin keyfini hiçbir bot veremez orası ayrı legalle focus kasmıstım kral gibi geziyodum 2020de falan
ortam vardı xd3tr nin türkler worldunde admindim güzel zamanlardı

• +1
noodle ramen falan seven gaydır aga kokusu benı fena ıtıyo
eskiden oyle değildi knk içinde çin tuzu var onun hepsinin tadı aynı kokusu farklı sadece çin tuzuda bağımlılık yapabiliyor

gem alırdım