D
Deleted member 113670
Bronze
tam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben sabahlayıp 2 posta donuma boşalıp roblox oynuyodum körili noodle yiyodum o sıratam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı
O yaşlar ne bizde yapmayaktam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı
tayfapa hosterligi hayatımı siktintam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı
27-28O yaşlar ne bizde yapmayak
ben bot açıyordum kardeşim vücut eğik kaldı içimiz diktam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı
Eskiden bağımlısıydım neler yaşşattı bana oe oyun az mı dl yedik csnlerde facebook ortamlarına girmiştim sonlardatam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı
noodle ramen falan seven gaydır aga kokusu benı fena ıtıyoben sabahlayıp 2 posta donuma boşalıp roblox oynuyodum körili noodle yiyodum o sıra
15 16O yaşlar ne bizde yapmayak
gariban team aq tayfada host yapacagıma sirinevlerde dilenirim biz büyük adamdıktayfapa hosterligi hayatımı siktin![]()
pepperı benim rotası botları farmlıyoduben pepper farmliyodum kardes chand farmlarsan tabi kisa kalirsin
zilyon tane socks5le rotasi yapıyodum sonra fıxlendıben bot açıyordum kardeşim vücut eğik kaldı içimiz dik
ben yedıgım bgllerı satsam suan rahat hayat yasıodm aqEskiden bağımlısıydım neler yaşşattı bana oe oyun az mı dl yedik csnlerde facebook ortamlarına girmiştim sonlarda
inflamesi tanıyon muzilyon tane socks5le rotasi yapıyodum sonra fıxlendı
realgoblinste biri sanırıminflamesi tanıyon mu
yok luciferrealgoblinste biri sanırım
kanka o lavuk sankı cid satarken beni scamlemişti gibi hatırlıyom sadece satıyo da olabilir aylardır dc dahi girmiyomyok lucifer
yok kanka genel olarak en son scamleyecek kişi bu adamdır + cidi autosend satıyor satarsakanka o lavuk sankı cid satarken beni scamlemişti gibi hatırlıyom sadece satıyo da olabilir aylardır dc dahi girmiyom
kanka bilir misin bilmem ben zamanında rgden açıyodum kodlama bilgim yoktu 2 tane lavuk vardı biri cidi 15 wlye indiriyo diğeri diyo 10 olcak lan bundan sonra herkes benden alcak falan 2 tane adam vardı herkes onlardan alıp resell yapıyodu en son 3-5 wlye kadar indirdi tabi daha ubi connect fln muhabbeti yok bu kadar ban yeme muhabbeti yok alıyoduk o adamdan zilyon tane cid botlara giriyoduk 50 level 60 level oluyodu bütün profiti bir dünyaya dropluyodu ban yok bişey yok keyif vardıyok kanka genel olarak en son scamleyecek kişi bu adamdır + cidi autosend satıyor satarsa
benim bot devrim 2021 2022 deydi kral bizim infi bilir onu realgoblinsi de epey kullandıkanka bilir misin bilmem ben zamanında rgden açıyodum kodlama bilgim yoktu 2 tane lavuk vardı biri cidi 15 wlye indiriyo diğeri diyo 10 olcak lan bundan sonra herkes benden alcak falan 2 tane adam vardı herkes onlardan alıp resell yapıyodu en son 3-5 wlye kadar indirdi tabi daha ubi connect fln muhabbeti yok bu kadar ban yeme muhabbeti yok alıyoduk o adamdan zilyon tane cid botlara giriyoduk 50 level 60 level oluyodu bütün profiti bir dünyaya dropluyodu ban yok bişey yok keyif vardı
2022den sonra bıttı zatenbenim bot devrim 2021 2022 deydi kral bizim infi bilir onu realgoblinsi de epey kullandı
ortam vardı xd3tr nin türkler worldunde admindim güzel zamanlardı2022den sonra bıttı zaten
ama legalin keyfini hiçbir bot veremez orası ayrı legalle focus kasmıstım kral gibi geziyodum 2020de falan
ah ulan fena ozledımortam vardı xd3tr nin türkler worldunde admindim güzel zamanlardı
En dolusu tayfapaydı türklerde hep full çekiyordu benim zamandagariban team aq tayfada host yapacagıma sirinevlerde dilenirim biz büyük adamdık
eskiden oyle değildi knk içinde çin tuzu var onun hepsinin tadı aynı kokusu farklı sadece çin tuzuda bağımlılık yapabiliyornoodle ramen falan seven gaydır aga kokusu benı fena ıtıyo
gem alırdımtam boyle boy atıcagı yaslarda kambur kambur growtopiada chand farmladıgı ıcın boyu kısa kalan kardescanlara selam olsun growtopıa oynayan var mı