B
bable my height
Banned
Ne düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kıbrısta yaşamıyor musun ne anlican sen yarramOrospu cocuğu tayip tayibi seven forumdan siktirsin gitsin
bu ne alaka ucube orospu çocuğu seni
ya boşver bilsek nolur bilmesek nolur inceliz işteolay ne
Ulu Önder Recep Tayyip Erdoğan çok yaşa foid kudurtucu Erdoğan çok yaşa
Amına kodumun euro 45 oldu tabikıbrısta yaşamıyor musun ne anlican sen yarram
lan trilyon dolarlık devlet bir bildiği vardır bilmediğin işlere burnunu sokmaAmına kodumun euro 45 oldu tabi
Etkiler
vayoc ben tayland'dan ilk dakikada haber aliyorum sen yasadin ulkenin farkinda degilsinolay ne
olay nevayoc ben tayland'dan ilk dakikada haber aliyorum sen yasadin ulkenin farkinda degilsin
ortam kizismis herkes gerginolay ne
orospu cocugu babandir tayyip ananizi siksinOrospu cocuğu tayip tayibi seven forumdan siktirsin gitsin
BAHAHAHAAHAHAHAHA SANA SIKTIR GIT DEMEDIK OROSPU EVLADIorospu cocugu babandir tayyip ananizi siksin
yok orospu cocugu tum gun anneni siktim simdi az bisey burada mal mal dolasacam sonra turk bacinin pespembe amcigini sikecemBAHAHAHAAHAHAHAHA SANA SIKTIR GIT DEMEDIK OROSPU EVLADI
BAHAHAHAHAHAHAHA ZAVALLI MULTECI TURBANLI BACISININ SURATINA ATTIRILIYO SU AN ANASININ ICINE BOSALINIRKENyok orospu cocugu tum gun anneni siktim simdi az bisey burada mal mal dolasacam sonra turk bacinin pespembe amcigini sikecem
en azindan benim anami sadece babam sikiyor orospu evladi seninkini tum forum gece gunduz sikiyorBAHAHAHAHAHAHAHA ZAVALLI MULTECI TURBANLI BACISININ SURATINA ATTIRILIYO SU AN ANASININ ICINE BOSALINIRKEN
BAHAHAHAAHAHAHAHA VAY AMIN EVLADI BABASI SIKIYOMUS ULAN OROSPU EVLADI SENIN ANANI EN YAKIN INSAATTAKI USTALARIN COGU SIKMISTIR AQ ANANI ONCA YARAKTAN ANCA ULKEYI TERK EDEREK KURTARIRSINen azindan benim anami sadece babam sikiyor orospu evladi seninkini tum forum gece gunduz sikiyor
ulkeyi niye terk edeyim ki cennet gibi yer sagol ataturkBAHAHAHAAHAHAHAHA VAY AMIN EVLADI BABASI SIKIYOMUS ULAN OROSPU EVLADI SENIN ANANI EN YAKIN INSAATTAKI USTALARIN COGU SIKMISTIR AQ ANANI ONCA YARAKTAN ANCA ULKEYI TERK EDEREK KURTARIRSIN
A buyuk olucak o orospu anan icin orgazm cenneti tabi gangbanglenirken pis herifler tarafindan gotune insaattaki siva bile giriyodurulkeyi niye terk edeyim ki cennet gibi yer sagol ataturk
sagol atam turkiyeyi laiklestirdigin icin ne kadar orospu varmis gorduk boylecelikle yuzyillarca yasadiginiz gibi arap yarragi altinda yasamaya devam etseydiniz goremezdikA buyuk olucak o orospu anan icin orgazm cenneti tabi gangbanglenirken pis herifler tarafindan gotune insaattaki siva bile giriyodur![]()
lan 70 yil once yoktunuz aq ya turk ya ingiliz yarragi emmekten sesiniz cikmiyodusagol atam turkiyeyi laiklestirdigin icin ne kadar orospu varmis gorduk boylecelikle yuzyillarca yasadiginiz gibi arap yarragi altinda yasamaya devam etseydiniz goremezdik
ARJPOKDFPKFT[PLOHU[HU/][POU][P kopartma amklan 70 yil once yoktunuz aq ya turk ya ingiliz yarragi emmekten sesiniz cikmiyodu
siz eme eme ingilizlerin yarragini kopariyodunuz amaARJPOKDFPKFT[PLOHU[HU/][POU][P kopartma amk
aptal 6k kisi ingiliz tarafinda savasti araplardan cogunluk musluman taraftaydi ama iyi yaptik sizden bi sikim olacagi yoktu zatensiz eme eme ingilizlerin yarragini kopariyodunuz ama
o yuzden gocuyosun dimi buralara amcik multecisi seniaptal 6k kisi ingiliz tarafinda savasti araplardan cogunluk musluman taraftaydi ama iyi yaptik sizden bi sikim olacagi yoktu zaten
turkiyedeki zengin araplarin zengin turklerden daha zengin olma gercegio yuzden gocuyosun dimi buralara amcik multecisi seni
o sirada zengin araplarin karisini insaatta siken asgari ucretli cirakturkiyedeki zengin araplarin zengin turklerden daha zengin olma gercegibi sikimi becerin amk
cirak once kendi cocugunun karnini doyursun pis fakir turko sirada zengin araplarin karisini insaatta siken asgari ucretli cirak![]()
sizin kadinalrin agzina tek giren sey trde dölcirak once kendi cocugunun karnini doyursun pis fakir turk
dol de turk dolu degil amina caktigimin cocugu sizin kadinlar her milletten yiyor masallahsizin kadinalrin agzina tek giren sey trde döl
ayn basbaya laz muteahhit dolu asadasadasadadadadadaadol de turk dolu degil amina caktigimin cocugu sizin kadinlar her milletten yiyor masallah
laz muteahhitlerden allah razi olsun turkler enkaz altinda kaldi onlar yuzundenayn basbaya laz muteahhit dolu asadasadasadadadadadaa
cogunlugu senin gibi multecilaz muteahhitlerden allah razi olsun turkler enkaz altinda kaldi onlar yuzunden
adam larplıyo amk mal mısıncogunlugu senin gibi multeci
?adam larplıyo amk mal mısın
yarram zaten larpliyo 3 yilda hangi low iq irakli turkceyi ogrensin benim birine saldirmam icin larplamasina gerek yokadam larplıyo amk mal mısın
ne larpi amk ses gel arapca konusayimyarram zaten larpliyo 3 yilda hangi low iq irakli turkceyi ogrensin benim birine saldirmam icin larplamasina gerek yok
agzindaki yarraktan duyulmaz kine larpi amk ses gel arapca konusayim
yok agzimdaki ananin got deliginden duyulmazagzindaki yarraktan duyulmaz ki
bence bu diğer ban yiyenler gibi yan hesap raporla ban yeryarram zaten larpliyo 3 yilda hangi low iq irakli turkceyi ogrensin benim birine saldirmam icin larplamasina gerek yok
sus artik orospu evladi kimsenin sikinde degilsinyok agzimdaki ananin got deliginden duyulmaz
ben 10 senedir ingilizce çalışıyorum c1 seviyesindeyim bu dalyarak 3 senede nasıl c2 türkçe öğrendi arapça dilden aqbence bu diğer ban yiyenler gibi yan hesap raporla ban yer
annesini siken heriflerdenben 10 senedir ingilizce çalışıyorum c1 seviyesindeyim bu dalyarak 3 senede nasıl c2 türkçe öğrendi arapça dilden aq
sende malmissin o zaman aqben 10 senedir ingilizce çalışıyorum c1 seviyesindeyim bu dalyarak 3 senede nasıl c2 türkçe öğrendi arapça dilden aq