Gündemm

B

bable my height

Banned
Ne düşünüyorsunuz

• +1
Reactions: Kayra139
chad: gündem ne amk

• +1
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
Orospu cocuğu tayip tayibi seven forumdan siktirsin gitsin

• +1
Reactions: Zodiac
Ulu Önder Recep Tayyip Erdoğan çok yaşa foid kudurtucu Erdoğan çok yaşa

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and Zodiac
olay ne

• +1
Reactions: Zodiac and Deleted member 132426
Amına kodumun euro 45 oldu tabi
Etkiler
lan trilyon dolarlık devlet bir bildiği vardır bilmediğin işlere burnunu sokma

• JFL
Reactions: memedo
nolmuş nolmuş

• +1
Reactions: Kayra139
  • +1
Reactions: hellomylove
BAHAHAHAAHAHAHAHA SANA SIKTIR GIT DEMEDIK OROSPU EVLADI
yok orospu cocugu tum gun anneni siktim simdi az bisey burada mal mal dolasacam sonra turk bacinin pespembe amcigini sikecem

yok orospu cocugu tum gun anneni siktim simdi az bisey burada mal mal dolasacam sonra turk bacinin pespembe amcigini sikecem
BAHAHAHAHAHAHAHA ZAVALLI MULTECI TURBANLI BACISININ SURATINA ATTIRILIYO SU AN ANASININ ICINE BOSALINIRKEN

• JFL
BAHAHAHAHAHAHAHA ZAVALLI MULTECI TURBANLI BACISININ SURATINA ATTIRILIYO SU AN ANASININ ICINE BOSALINIRKEN
en azindan benim anami sadece babam sikiyor orospu evladi seninkini tum forum gece gunduz sikiyor

en azindan benim anami sadece babam sikiyor orospu evladi seninkini tum forum gece gunduz sikiyor
BAHAHAHAAHAHAHAHA VAY AMIN EVLADI BABASI SIKIYOMUS ULAN OROSPU EVLADI SENIN ANANI EN YAKIN INSAATTAKI USTALARIN COGU SIKMISTIR AQ ANANI ONCA YARAKTAN ANCA ULKEYI TERK EDEREK KURTARIRSIN

BAHAHAHAAHAHAHAHA VAY AMIN EVLADI BABASI SIKIYOMUS ULAN OROSPU EVLADI SENIN ANANI EN YAKIN INSAATTAKI USTALARIN COGU SIKMISTIR AQ ANANI ONCA YARAKTAN ANCA ULKEYI TERK EDEREK KURTARIRSIN
ulkeyi niye terk edeyim ki cennet gibi yer sagol ataturk

• JFL
ulkeyi niye terk edeyim ki cennet gibi yer sagol ataturk
A buyuk olucak o orospu anan icin orgazm cenneti tabi gangbanglenirken pis herifler tarafindan gotune insaattaki siva bile giriyodur :lul:

• JFL
Reactions: whitemonster6
A buyuk olucak o orospu anan icin orgazm cenneti tabi gangbanglenirken pis herifler tarafindan gotune insaattaki siva bile giriyodur :lul:
sagol atam turkiyeyi laiklestirdigin icin ne kadar orospu varmis gorduk boylecelikle yuzyillarca yasadiginiz gibi arap yarragi altinda yasamaya devam etseydiniz goremezdik

sagol atam turkiyeyi laiklestirdigin icin ne kadar orospu varmis gorduk boylecelikle yuzyillarca yasadiginiz gibi arap yarragi altinda yasamaya devam etseydiniz goremezdik
lan 70 yil once yoktunuz aq ya turk ya ingiliz yarragi emmekten sesiniz cikmiyodu

• +1
Reactions: whitemonster6
siz eme eme ingilizlerin yarragini kopariyodunuz ama
aptal 6k kisi ingiliz tarafinda savasti araplardan cogunluk musluman taraftaydi ama iyi yaptik sizden bi sikim olacagi yoktu zaten

aptal 6k kisi ingiliz tarafinda savasti araplardan cogunluk musluman taraftaydi ama iyi yaptik sizden bi sikim olacagi yoktu zaten
o yuzden gocuyosun dimi buralara amcik multecisi seni

• +1
o yuzden gocuyosun dimi buralara amcik multecisi seni
turkiyedeki zengin araplarin zengin turklerden daha zengin olma gercegi😢:trepidation: bi sikimi becerin amk

amına kodumun arabı

• +1
Reactions: TrustMeBro
turkiyedeki zengin araplarin zengin turklerden daha zengin olma gercegi😢:trepidation: bi sikimi becerin amk
o sirada zengin araplarin karisini insaatta siken asgari ucretli cirak :chad:

• +1
o sirada zengin araplarin karisini insaatta siken asgari ucretli cirak :chad:
cirak once kendi cocugunun karnini doyursun pis fakir turk

• Ugh..
adam larplıyo amk mal mısın
yarram zaten larpliyo 3 yilda hangi low iq irakli turkceyi ogrensin benim birine saldirmam icin larplamasina gerek yok

• +1
yarram zaten larpliyo 3 yilda hangi low iq irakli turkceyi ogrensin benim birine saldirmam icin larplamasina gerek yok
ne larpi amk ses gel arapca konusayim

bence bu diğer ban yiyenler gibi yan hesap raporla ban yer

bence bu diğer ban yiyenler gibi yan hesap raporla ban yer
ben 10 senedir ingilizce çalışıyorum c1 seviyesindeyim bu dalyarak 3 senede nasıl c2 türkçe öğrendi arapça dilden aq

ben 10 senedir ingilizce çalışıyorum c1 seviyesindeyim bu dalyarak 3 senede nasıl c2 türkçe öğrendi arapça dilden aq
annesini siken heriflerden

sende malmissin o zaman aq