Güzel dişli kızlar

redlong

redlong

Iron
Abi dişlerinde herhangi bir sorun olmayan normal şekilde kapanan kızlar çok çekici sizcdede öyle değil mi mesela japon kızlara bakıyosun cidden iğrençler jav o yüzden izleyemioyrum

• +1
Reactions: caglar3, erlang, Naughty America and 3 others
erkektede kızdada çok önemli benim yarrak gibiydi dişler yaptırdım sizede öneririm dostlar beyazlatma falan

• +1
Reactions: kumaddikt, Demirs and redlong
erkektede kızdada çok önemli benim yarrak gibiydi dişler yaptırdım sizede öneririm dostlar beyazlatma falan
tabiki dişler aşırı önemli seyden bahsediyorum bizim sınıfta bitane kızın dişleri textbook perfect ve herhasnghi bi dişteli fln yaptırmamış dahada çekici kılıyo

• +1
Reactions: jsbera and EK0
tabiki dişler aşırı önemli seyden bahsediyorum bizim sınıfta bitane kızın dişleri textbook perfect ve herhasnghi bi dişteli fln yaptırmamış dahada çekici kılıyo
benim sınıfta hafif hoşlandığım kız var onun dişlerde öyle mükemmel pırlanta gibi hiç bişeyde yok dişinde hollywood dişi gibi kız zaten çekici geliyor banada onunda etkisi vardır heralde

• +1
Reactions: Demirs
benim sınıfta hafif hoşlandığım kız var onun dişlerde öyle mükemmel pırlanta gibi hiç bişeyde yok dişinde hollywood dişi gibi kız zaten çekici geliyor banada onunda etkisi vardır heralde
1788354827227

• JFL
Reactions: jsbera, ankaranin_adami and EK0
aşırı etki ediyo ya

• +1
Reactions: EK0
abiiiiii ben fena oluyorum ttde bitane hesap var threemilk diye bitane videosu beni tetikliyo dayıııı

• JFL
Reactions: EK0
beyler benim dişler tırtıklı nasıl çözcez onu
1788357443517

dişlerim üsttekinin aynısı diyebilirim sizce diş teli yada plak takmalımıyım 100k masrafa değer mi ?

Last edited:
beyler benim dişler tırtıklı nasıl çözcez onu
View attachment 5597444
dişlerim üsttekinin aynısı diyebilirim sizce diş teli yada plak takmalımıyım 100k masrafa değer mi ?
deger tabi biri senle konusurken ister istemez dudagına bakıyor dişlerini falan milletin cok goruyorum ben mesela hatta sınıfda bi ara dişler sapsarı mk igrenc diyip birini zorbalıyolardı aq

sivri olunca çok iyi oluyo bide o dişlerle sikimi ısırcak ahhhh

• Love it
Reactions: redlong
deger tabi biri senle konusurken ister istemez dudagına bakıyor dişlerini falan milletin cok goruyorum ben mesela hatta sınıfda bi ara dişler sapsarı mk igrenc diyip birini zorbalıyolardı aq
diş sarı değil tırtıklı ve aşırı minimal bi çarpıklık var üstteki fotoğraf gibi

diş sarı değil tırtıklı ve aşırı minimal bi çarpıklık var üstteki fotoğraf gibi
üstteki kötü gorunuyo baya sago degistir dişleri appeal +1 +2

• So Sad
Reactions: veneficus