guıvende degılız gng

ayisiken

ayisiken

Bronze
Arkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, IlI, Kayra139 and 7 others
Arkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??
var kesin amk hele tırrıkiyede anaakım olduktan sonra amını siktigim foidleri gelmiştir

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, ayisiken, Auchelius and 3 others
@pashanimair ✌️✌️

• +1
  • JFL
Reactions: MogEater, ayisiken, Auchelius and 4 others
@pashanimair ✌️✌️
1000008598

• +1
  • JFL
Reactions: Thief, booblover45, temelyeterliliktest and 10 others
kanka harbi misin doğru söyle

• +1
Reactions: why not me?, pashanimair and Auchelius
ya olum kız nası biliyo mesela orgu nerden keşfediyo siz bu kızlarla incels.isten veya .comdan mı tanışıyonuz amına koyım ben anlamadım size nası denk geliyo bunlar

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, why not me?, pashanimair and 2 others
var kesin amk hele tırrıkiyede anaakım olduktan sonra amını siktigim foidleri gelmiştir
redpilcilerde geldi birde foidlerde gelirsee ohhh tamamdır akşama kadar copelaya durur salaklar :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, why not me?, pashanimair and 2 others
kanka harbi misin doğru söyle
evet cıddıyım arkadasım blackpıll seylerını fln bılıyo ama o kadar derınlemesıne bılmıyor sadece , o da ordan burdan duymus org u

• JFL
Reactions: Auchelius and Resistance.
şahidim de var beyler bu elemanda yanımdaydı 3 lu oturuyoduk @IlI

• JFL
  • +1
Reactions: IlI, pashanimair, Auchelius and 1 other person
evet cıddıyım arkadasım blackpıll seylerını fln bılıyo ama o kadar derınlemesıne bılmıyor sadece , o da ordan burdan duymus org u
Beyler allah carpsın sonumuz yakındır ya acil surgerymaxxlamamız lazım ya da deccal ile hz isanın karşılaşması

• +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
şahidim de var beyler bu elemanda yanımdaydı 3 lu oturuyoduk @IlI
ya sg PDSFPDOFDSFPODFSPODFOPSOPDFSDSF yalancı piçler

• Hmm...
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and ayisiken
Beyler allah carpsın sonumuz yakındır ya acil surgerymaxxlamamız lazım ya da deccal ile hz isanın karşılaşması
knk kimin tarafında olcan :lul:

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Auchelius and Resistance.
biri bana dönercide sub5 diyip kaçtı o kimdi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
doxxlanirsam online degil public org browselamaktan veya fazla looksmax bilgisi verdigim icin doxlanacagim sanirim umarim bu dogru degildir amk

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Kayra139
top 10 things that never happened

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
doxxlanirsam online degil public org browselamaktan veya fazla looksmax bilgisi verdigim icin doxlanacagim sanirim umarim bu dogru degildir amk
O nasıl oluyor tam anlamadım mesajı

girmesin erkeklerden umudu yitirir lezbiyen olur

• +1
Reactions: pashanimair