ayisiken
Bronze
Arkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
var kesin amk hele tırrıkiyede anaakım olduktan sonra amını siktigim foidleri gelmiştirArkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??
@pashanimair![]()
kanka harbi misin doğru söyleArkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??
ya olum kız nası biliyo mesela orgu nerden keşfediyo siz bu kızlarla incels.isten veya .comdan mı tanışıyonuz amına koyım ben anlamadım size nası denk geliyo bunlarArkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??
redpilcilerde geldi birde foidlerde gelirsee ohhh tamamdır akşama kadar copelaya durur salaklarvar kesin amk hele tırrıkiyede anaakım olduktan sonra amını siktigim foidleri gelmiştir
evet cıddıyım arkadasım blackpıll seylerını fln bılıyo ama o kadar derınlemesıne bılmıyor sadece , o da ordan burdan duymus org ukanka harbi misin doğru söyle
Beyler allah carpsın sonumuz yakındır ya acil surgerymaxxlamamız lazım ya da deccal ile hz isanın karşılaşmasıevet cıddıyım arkadasım blackpıll seylerını fln bılıyo ama o kadar derınlemesıne bılmıyor sadece , o da ordan burdan duymus org u
ya sg PDSFPDOFDSFPODFSPODFOPSOPDFSDSF yalancı piçlerşahidim de var beyler bu elemanda yanımdaydı 3 lu oturuyoduk @IlI
knk kimin tarafında olcanBeyler allah carpsın sonumuz yakındır ya acil surgerymaxxlamamız lazım ya da deccal ile hz isanın karşılaşması
YAKINDA YAKINDA GELECEZ YAKINDA FOİDİN IŞIĞINI SİLECEZ YAKINDAknk kimin tarafında olcan![]()
Deccal mogs dark triadknk kimin tarafında olcan![]()
Arkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??
top 10 things that never happenedArkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??
O nasıl oluyor tam anlamadım mesajıdoxxlanirsam online degil public org browselamaktan veya fazla looksmax bilgisi verdigim icin doxlanacagim sanirim umarim bu dogru degildir amk
girmesin erkeklerden umudu yitirir lezbiyen olurArkadasla bulustum (kız) dedı kı ben looksmaxx org a kayıt olmak ıstıyom ama kızlar alınmıyormuş dedı ben de bılmıyorum dedım acaba aramızda foid var mı??