gym proları nuba tavsiye verin

saasturkvarmı

saasturkvarmı

16/190/18,5
babuşlar pazartesi spora yazıldım şuanlık boktan full body programına tutsak ettiler /1 ay/ onu yapıyorum siz keşke gyme yeni başladığımda bilseydim dediğiniz şeyler var mı bide karın kası bölgesi için etkili hareket (mekik dışında nedense önerilmiyor) önerin yaza kadar bi karın kası yapıp salarız sporu:feelsokman::feelsshh::feelsyay:

babuşlar pazartesi spora yazıldım şuanlık boktan full body programına tutsak ettiler /1 ay/ onu yapıyorum siz keşke gyme yeni başladığımda bilseydim dediğiniz şeyler var mı bide karın kası bölgesi için etkili hareket (mekik dışında nedense önerilmiyor) önerin yaza kadar bi karın kası yapıp salarız sporu:feelsokman::feelsshh::feelsyay:
karin kasinin neredeyse karin calismakla hic alakasi yok, standart bir ab circuit bul internetten onu yap, core strength icin plang ve leg raise yapabilirsin(hanging. Bacaga cok odaklanma gerek yok en kisa surede full bodyden cik

• +1
Reactions: saasturkvarmı
plang ne aq plank

karin kasinin neredeyse karin calismakla hic alakasi yok, standart bir ab circuit bul internetten onu yap, core strength icin plang ve leg raise yapabilirsin(hanging. Bacaga cok odaklanma gerek yok en kisa surede full bodyden cik
yağ oransal overlık var o zaman , listeye eklendi hareketler eyw 2 hafta sonra oçlara 1 ay oldu diyip yeni programı alırım

yağ oransal overlık var o zaman , listeye eklendi hareketler eyw 2 hafta sonra oçlara 1 ay oldu diyip yeni programı alırım
olabildigince free weight egzersiz yap compoundlara odaklan Deadlift sakin yapma

• +1
fullbody yap 1 2 ay güray aydından bak sonra 5x5 yap

• Ugh..
  • +1
Reactions: Deleted member 100697, TrustMeBro and saasturkvarmı
fullbody yap 1 2 ay güray aydından bak sonra 5x5 yap
1-2 ay sarmaz boktan program 1 set yapıp başka boka atlıyorum ağır yapmamada izin vermedi oçlar :pepefrown:

• JFL
Reactions: Deleted member 100697
  • +1
formunu atsana kanki
1741711251405

• Love it
boş bar bench yapan adam hypertrophy sağlayabilecek mi
sen degil miydin o benchini sordugumda yapamiyorum diyen

yarın deniyim bench bokunuda 160-120 kg ne oç yaratıklar

senin gibi yillardir yapan bir gymcel bilmesi gerekir aslinda bi sure sonra platoladigi compound movementlarin. Targeted movementler hem zayif noktalarinin gelismesini saglar hemde sureci hizlandirir

1-2 ay sarmaz boktan program 1 set yapıp başka boka atlıyorum ağır yapmamada izin vermedi oçlar :pepefrown:
knk dsga gyme yeni başlamişin programın boktan olduguna hangi kafayla karar verdin yap adam akilli 1 ay full bodyni hareketleri oğren bilmişlikte taslama hocan be diyosa onu yap herkeste farklı çalışır

Users who are viewing this thread

Back