Orcairis
Looksminimizing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
amınakoyayımghhh böyle konuşuyor dallama
cilt onemli degili anlarimda parasizlik ne alaka amk
Bi boku anlayamazsın para başka yüz başka şeyler yüzün her parçası önemli neredeyse özellikle cildin güzel değilse yarramı yersincilt onemli degili anlarimda
Knk haklısın mesela ben birinin yuzunde sivilce gordugum an tiksiniyorum erkek yada kiz olmasi onemli degil direkt tiksinti geliyoBi boku anlayamazsın para başka yüz başka şeyler yüzün her parçası önemli neredeyse özellikle cildin güzel değilse yarramı yersin
Çoğu kişi yok dese bile baya şeyi değiştiriyor millet cildimi yorumlamadan hmtn diyor da ciltle lmtn-mtn falanimKnk haklısın mesela ben birinin yuzunde sivilce gordugum an tiksiniyorum
Sen benim yüzü görme ozaman knk yaerkek yada kiz olmasi onemli degil direkt tiksinti geliyo
parayla kıyaslarsan cilt hicbisey amk sence ideal gonial angle dep set göz falanmı daha onemli yoksa cilt miBi boku anlayamazsın para başka yüz başka şeyler yüzün her parçası önemli neredeyse özellikle cildin güzel değilse yarramı yersin