Hardmaxx icin cerrah arıyorum lütfen yardım edin

efe3344

efe3344

estrogenmaxx
Tipplasti kantoplasti midface fat graft bu ameliyatlar yapabilen ve bu işlerde yozlaşmış birisini tanıyor musunuz bir klinik fiyatı çok tuzlu olmazsa sevinirim orta segment veya hafif yüksek segment de olur iyi yapsin yeter para biriktiriyorum varmı bi bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim

• +1
Reactions: erlang
öyle kimseyi tanımıyorum ama şehir belirtmen iyi olur

• +1
Çok ihtiyacım var aq bu ameliyatlara

• +1
@Giant
Org daki nicknameini bilmiyorum ama türktür.Cerrah önerisi yapabilir sana.
tüh ya nasıl bulucam onu yakınındaysan buraya yönlendirebilir misin kanka ya çok ihtiyacım var aq

• +1
Tipplasti kantoplasti midface fat graft bu ameliyatlar yapabilen ve bu işlerde yozlaşmış birisini tanıyor musunuz bir klinik fiyatı çok tuzlu olmazsa sevinirim orta segment veya hafif yüksek segment de olur iyi yapsin yeter para biriktiriyorum varmı bi bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim
Canthoplasty cope bu arada.Kanthal tiltin faceiq kadar negatif değilse canthopexy daha iyi.Önemli olan nokta bu iki ameliyatıda 10 yılda bir yapman lazım.Ama dediğim gibi canthopexy moggs canthoplasty

• JFL
  • +1
Reactions: Nox𓂀 and ENEFB
Eko sen nerelisin ben seni irl den tanıyor olabilir miyim
sen nerelisin nerden düşündün beni tanıdığını belki tanışıyoruzdur

• +1
Canthoplasty cope bu arada.Kanthal tiltin faceiq kadar negatif değilse canthopexy daha iyi.Önemli olan nokta bu iki ameliyatıda 10 yılda bir yapman lazım.Ama dediğim gibi canthopexy moggs canthoplasty
Reis sen belirle amacım neutral CT yi positif yapmak hafif ama gözle görülür sclera showu tamamen yok etmek istiyorum birde pfl 1cm artsa çok iyi olur hangisini yapmalıyım sence

• +1
Reis sen belirle amacım neutral CT yi positif yapmak hafif ama gözle görülür sclera showu tamamen yok etmek istiyorum birde pfl 1cm artsa çok iyi olur hangisini yapmalıyım sence
Canthopexy yap

Göz altı desteği içinde implant

Reis bu adam nereli türküm kendisini yapıyor yoksa öneriyor mu
Bu adamın kendi yaptığı implant modelleri var ama sana bir tavsiye vereyim sadece cerrah önerisi al

Ikisi de cope

Bütün göz ameliyatlari low roi ve çoğu cope

OP de ameliyat olmicak ztn

• +1
  • Hmm...
Reactions: Stardew and erlang
Bu adamın kendi yaptığı implant modelleri var ama sana bir tavsiye vereyim sadece cerrah önerisi al
Adam Giant'i öneriyor

Yetkin değilseniz yorum yapmayın

• +1
Reactions: Stardew, Trenmaxx1 and erlang
  • +1
Reactions: Stardew, Trenmaxx1 and erlang
Botchlanmak istiyosanız gianta domalın

• +1
Reactions: Stardew and erlang
Botchlanmak istiyosanız gianta domalın
Evet dediğim gibi sadece cerrah önerisi alması gerek.Onun dışı hiçbir tavsiye yada hizmet alması sıkıntı.

• +1
Reactions: Trenmaxx1