D
Deleted member 230330
Gold
çeneyi fixlemeden rhino olamıyorum ameliyat öncesi sonrası ortodonti falan uzun sürecek baya bi , ikisini olmadan yd çıkma işi iptal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
şuanda belirli birşey yok planlamaya göre ilerleyeceğim bimax mı olmam gerek bsso mı diye ama rhino için 100k gidecek hastane istanbul falan derkenNe kadar bir bütçe ayarladın hardmaxx için
sadece bsso mu olucaksın
gonionlar ciddi invard çene ucuda ince olunca cutecell duruyorjaw wrap around implant lazım gibi
olay ne anlamadım@Resistance.
olay ne anlamadım
ilk sıraya beni yazar mısın o zaman.View attachment 4301849 tp olursam bedava bimax çekilişi yapiyorum
arkadaşın wrap around implanta ihtiyacının olduğunu düşünüyorum senin fikrin neolay ne anlamadım
alanyadan otel ayarla calisak bb krem sureriz birbirimize molalardaayarlarız kardeşim sen parayı bul da
tret glow olduğu için kullanmıyorum şuan mat gösteriyor arada keyfi göz altı falan kullanıyorumcidden bb cream kullanıyor musunuz
Alanyada iş yok knk antalyaya geldim bura iş dolualanyadan otel ayarla calisak bb krem sureriz birbirimize molalarda
Silikon implantları veya wrap around implants zaten feci male gaze uncanny ve kötü amk ciddiyim sakın ola ki öyle surgeryleri aklınızdan bile geçirmeyin mala dönersinizarkadaşın wrap around implanta ihtiyacının olduğunu düşünüyorum senin fikrin ne
side profile foto bulamadım şuan ama çene ucu belirgin halde recessed (genioplatsy kurtarmıyor)
elimde xray olmadığı için bir teşhis vs koymam doğru olmaz

ben niye bulamıyom amkAlanyada iş yok knk antalyaya geldim bura iş dolu
kemiksel bir yapı düzeltmediği sürece kesinlikle o enfeksiyon riskine girmemSilikon implantları veya wrap around implants zaten feci male gaze uncanny ve kötü amk ciddiyim sakın ola ki öyle surgeryleri aklınızdan bile geçirmeyin mala dönersiniz
eskiden arkası dolu olmayan boş fikirlerdi onlar şuan ihtiyaç olarak görüyorum önceden keyfiydiKnk sen eskiden rhino ve genio yeter diyordun simdi gozu karartmissin mirin