hardmaxx yolunda adım adım

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
1776687582494

site açıp çok sağlam miktara reklam koydum az önce kimyasal satıyorum
growtopia içi alım satım yaparak hardmax yapcaktım ayda 10k kar sigara paramı anca çıkardı aq
eğer düzgün para kazanırsam yaz gelmeden htn falan olcam
şuan mtnyim
çok para koyarsam trimax yaptırmak istiyorum veya custom jaw implant muhabbeti ama şuan çok zor görünüyo
baya ucuza rhino yaptırcam 1.5 senedir chin filler yaptırmak istiyorum düzgün bi yerde onu yaptırcam undereye için de implant çok pahalı onu her türlü filler yaptırırım mecburen ama korkuyorum akmasından
çok iyi senaryoda cl olabilirm belki zor yine ama
moneymax is law inşallah parayı kazanırım da sadece estetikleri düşünüp kurgulama kısmı kalır kafamda

• +1
Reactions: flows5991, velwetyy, ascendantwill and 5 others
bimaxtan önce rhino yaptırma burun çok küçük kalırsa hem dimo yarrağı yer hem de çok bariz olur yapma olduğu

genel olarak rhino kötü fikir bence:
-> rhino hariç dünya üzerindeki bütün ameliyatları ol kimsenin ruhu duymaz
-> sadece rhino yaptır bütün yüzünü yaptırdı derler

• +1
Reactions: IlI and Topkra
bimaxtan önce rhino yaptırma burun çok küçük kalırsa hem dimo yarrağı yer hem de çok bariz olur yapma olduğu

genel olarak rhino kötü fikir bence:
-> rhino hariç dünya üzerindeki bütün ameliyatları ol kimsenin ruhu duymaz
-> sadece rhino yaptır bütün yüzünü yaptırdı derler
millete giren çıkan yok bro laf edenleri takmayın kafi

• +1
Reactions: flows5991, ascendantwill, IlI and 2 others
millete giren çıkan yok bro laf edenleri takmayın kafi
kızla ilk date sonrası ertesi gün arkadaşına rapor verirken "kanka çocuk burnunu yaptırmıııış 😂😂😂" "ayyy o ne öyle kaydırak gibi" gibi yorumlar yapıldığı zaman over, istediğin kadar laf edenleri takmayabilirsin

çok aşırı durumlar hariç rhino appeala net negatif olarak yansır, bi de dışardan yapıldığı en belli olan ameliyat. hafif yaptırayım desen bile o burun üstündeki garip parlaklık inanılmaz fark ediliyor

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, IlI, kullancı1998572619 and 1 other person
kızla ilk date sonrası ertesi gün arkadaşına rapor verirken "kanka çocuk burnunu yaptırmıııış 😂😂😂" "ayyy o ne öyle kaydırak gibi" gibi yorumlar yapıldığı zaman over, istediğin kadar laf edenleri takmayabilirsin

çok aşırı durumlar hariç rhino appeala net negatif olarak yansır, bi de dışardan yapıldığı en belli olan ameliyat. hafif yaptırayım desen bile o burun üstündeki garip parlaklık inanılmaz fark ediliyor
2 paragraf yazdım sonra değmez diye sildim lütfen delete at

• +1
Reactions: ascendantwill, kullancı1998572619 and Topkra

İnan kimse bunun yerine kocaman burun deliklerimi görmek istemez
Hem Rhino sonucunu belirtemiyomusun? İstersen sadece kıkırdak ve etrafına dokundurabiliyorsun bildiğim kadarıyla
Burnum yandan doğal olarak düz önden sıkıntı var sadece

• +1
Reactions: ascendantwill, jsbera, kullancı1998572619 and 1 other person

Bro çok takılma lütfen

Burnumu yaptıralı 3 ay bile olmadı 3 kızdan iltifat aldım ve sadece 1 tanesi ameliyatlı olduğunu anladı

• +1
Reactions: flows5991, ascendantwill, Trenmaxx1 and 3 others
View attachment 4938913
growtopia içi alım satım yaparak hardmax yapcaktım ayda 10k kar sigara paramı anca çıkardı aq
şuan mtnyim
çok para koyarsam trimax yaptırmak istiyorum veya custom jaw implant muhabbeti ama şuan çok zor görünüyo
baya ucuza rhino yaptırcam 1.5 senedir chin filler yaptırmak istiyorum düzgün bi yerde onu yaptırcam undereye için de implant çok pahalı onu her türlü filler yaptırırım mecburen ama korkuyorum akmasından
moneymax is law inşallah parayı kazanırım da sadece estetikleri düşünüp kurgulama kısmı kalır kafamda
Siteyi tıklattırıp nasıl milleti gezdirecceksin. Neyse hadi hayırlısı işin iyi gitsin.

• Love it
Reactions: IlI
Siteyi tıklattırıp nasıl milleti gezdirecceksin. Neyse hadi hayırlısı işin iyi gitsin.
reklamdan para kazanmıyorum parayla reklam veriyorum

• +1
Reactions: ascendantwill
View attachment 4938913
şuan mtnyim
helal olsun lan basarilarin devamini diliyorum cano

reklamdan para kazanmıyorum parayla reklam
bu arada parabiz yoksa su gtbet betdixe girin arada millet 2 3 bgl atiyor bedavaya gecen random 2 dolar yolladi biri

Olm goz altina isik dolgusu yapma amk parani biriktir implant yap burun icinse cok kotu degilse kemeri traslayabilirsin onun disinda rhino yapacaksan iyi bir cerraha yaptir ucuz diye kotu yerlerde yaptirma yarrak gibi yapay duruyor sonra onu duzeltmek icin baska ameliyatlar olucan degmez olana kadarda su burun apartlarindan kullan iyi fraudluyo

Olm goz altina isik dolgusu yapma amk parani biriktir implant yap burun icinse cok kotu degilse kemeri traslayabilirsin onun disinda rhino yapacaksan iyi bir cerraha yaptir ucuz diye kotu yerlerde yaptirma yarrak gibi yapay duruyor sonra onu duzeltmek icin baska ameliyatlar olucan degmez olana kadarda su burun apartlarindan kullan iyi fraudluyo
sen kimsin gene ya

bu arada parabiz yoksa su gtbet betdixe girin arada millet 2 3 bgl atiyor bedavaya gecen random 2 dolar yolladi biri
Vay amk enflasyona bak eskiden 1 wl abi diye gotunu veriyodu millet

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill and Topkra