hastalık

jauscope

jauscope

bonemass carries me
beyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın

• +1
Reactions: Ratonnn, Zodiac and kurdistan
beyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın
Burnun tıkalıysa yarın ilk iş eczaneden illiadin al boyun içinde sıcak duş spamla ve boynunu sıcak tut boğazlı kazak giy

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius, kurdistan and 1 other person
Burnun tıkalıysa yarın ilk iş eczaneden illiadin al boyun içinde sıcak duş spamla ve boynunu sıcak tut boğazlı kazak giy
o illiadin var evde boynumun etrafınada sıcak sulu havlu sardım başka taktik yok mu çorap kazak yatcam bugün valla yarın 30kilo inc dumbel press atamazsam intihar edicem

• +1
Reactions: kurdistan
o illiadin var evde boynumun etrafınada sıcak sulu havlu sardım başka taktik yok mu çorap kazak yatcam bugün valla yarın 30kilo inc dumbel press atamazsam intihar edicem
Kanka ağrı kesici kullancan bide masaj falan yapcan ag büyü bekleme

• +1
Reactions: Auchelius and jauscope
şhı hastalığına yakalanmışsın kardeşim

• JFL
Reactions: Auchelius, senualF, kurdistan and 2 others
0 cope burun tıkanıklığı için bi diş saımsapı ortadan böl bi yarısını bi burun deliğine diğerini diğer burun deliğine koy. bi 15-20 dk dursun çok yakar ama 1-2 gün yapınca sinüslerini rahatlatır

• Hmm...
Reactions: jauscope

• JFL
Reactions: churmaxxed, why not me?, szenn and 1 other person
ya bune orosbu cocu sikerim gymcel motivasyonunu hastayım amk
Özür dileyerek söylüyorum: Erkeğin düşmeye hakkı yok. Diyelim ki düştünüz; kalkmak zorundasınız. Sizin elinizden kimse tutmaz, çünkü siz kadın değilsiniz.

• +1
  • JFL
Reactions: jauscope and Jaegon
hasta olduğum haftayı deload haftası yapıyom baya işe yarıyo bence

• +1
Reactions: kurdistan and jauscope
hasta olduğum haftayı deload haftası yapıyom baya işe yarıyo bence
ben şu dediklerimin hepsini yaptım yeminle 0 hastalık hissediyom şuan yatıp kalkmaya gerek kalmadı bile amk

• +1
Reactions: kurdistan
Özür dileyerek söylüyorum: Erkeğin düşmeye hakkı yok. Diyelim ki düştünüz; kalkmak zorundasınız. Sizin elinizden kimse tutmaz, çünkü siz kadın değilsiniz.
Atsiz’dan alinti mi yaptin bune amk

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, jauscope and kurdistan
yastığını değiştir

• +1
Reactions: jauscope and Auchelius
enfeksiyon var lenfler şişmiş boyun ağrısı ondan

• +1
Reactions: jauscope
Kanka boynunu sıcak tut atkı felan sar büyük ihtimal üşüttün boyun tutulması felan oluyodur 2021 de yaşamıştım 2 3 gün boynum ağrıyordu sağa sola hareket ettiremiyordum dikkat et kendine geçmiş olsun